praline belgiene 28

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multumesc Bepii!!
Pai si belgian waffles va reprezinta nu? Eu numai la ele ma gandesc :).Abia astept, pare sa fie ca si un fest in Germania deci ok si pt copii chiar daca e multa lume. Mie imi era teama sa nu fie periculos ca atata bere in jur ca nu cunosc temperamentul belgienilor :) , oricum va fi plin de turisti, cred.
Stie cineva cum e hotelul Thon Brussels City Center? Acolo am facut rezervarea ca au avut o oferta de vara si a fost ieftin la un hotel de 4 stele in centrul capitalei Europei.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

blackpanterro, e fix in buricul targului, deci cred ca e de bine:) langa sheraton d enu ma inshel, si sigur aproape de crown plaza. la o aruncatur a de bat de povestea cu berea:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

sal_tare

Carmen si Bepii va multumesc mult ca i;ati vizitat pe corina si catalin .. sunteti niste dulci

blackpantero mai mult decat a spus bepii eu nu pot adauga despre berea si festivalul ei// poate ca ai ocazia sa faci poze cu cai si carute de pe vremuri si ca poti cumpara tzapi super draguti... dar aglomeratie iti ramane intr;adevar in memorie::

io cu internetu; meu pe unde:apuc acum:: of
pupici tuturor

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua praline,

Nu v-am mai scris de mult, rusinica sa-mi fie. Am mai citit un pic din cand un cand, dar sa scriu nu am mai apucat.
Vad ca multe sunteti in vacanta si va doresc sa petreceti fff bine in continaure.
Noi plecam marti la mare (aia adevarata, calda si insorita), de abia astept, sper sa fim sanatosi cu totii ca in ultima vreme s-au lipit tot felul de virusi de noi.

Vreau si eu s-o felicit pe noua mamica, nu ne cunoastem, dar asta nu conteaza.
Daniela(scumpi), felicitari! Sa-ti traisca puiul mic si sa fiti sanatosi cu totii. Sa fie cuminte, mancacios, sa doarma bine si sa nu aiba colici.
Se poate sa-mi dati si mie link-ul de la poze?

Miri, sa-ti fie de bine iesirea la Londra. Scump, dom'le, scump... dar si frumos.

Ardeiash, bravo pt gestul tau deosebit. Te-ai mutat, ati plecat din cartier? Unde v-ati dus? Ce mai afecti voi?
Abia azi am citit si eu despre baietelul acela, of, mititelul, sper sa se faca bine. O sa le trimit si eu niste bani in cont diseara cand ajung acasa. E inutil sa spun cat de mult ma revolta faptul ca si-a pierdut vederea si ca a suferit atat de mult pana sa fie diagnosticat si tratat cum trebuie, indignarea mea este nimic fata de suferinta lui si a parintilor sai.

Hai ca va pup fetelor, pe toate, fara exceptie si sper ca in septembrie sa reusim sa ne vedem face to face,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Salut, pralinelor. Hop si eu la voi. Am cunoscut un belgian, e din Bruxelles; imi cam place de el, eu lui la fel. Cum sunt belgienii? Cum se comporta, ce cauta? Au tacaneli, complexe? Merci.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

ochi albastri am auzit ca belgienii nu-s asa de focoshi ca romanii.; hi hi dar fetele maritate cu belgieni o pot spune mai bine

sal fete... ce-i cu linistea asta????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Salut, pralinelor. Hop si eu la voi. Am cunoscut un belgian, e din Bruxelles; imi cam place de el, eu lui la fel. Cum sunt belgienii? Cum se comporta, ce cauta? Au tacaneli, complexe? Merci.

E-he maica, depinde peste care ai dat ca ei n-are o psihologie comuna ci-s ca peste tot care Harap-Alb, care Span care Berila!depends, pupici

Mai Roruts, tu fusei azi ina eroport si nu veniis a dai un bonjur la Mirica sau mie!!!!pai se poate

Arde-i tu pa udne te mai situezi fata mea, ca ti-am pierdut firul

restul de doamne pupici, scrisei destul pe saptamana asta ma duc sa ma uit la Jocurile Olimpice!
pupi

Mergi la inceput

au inceput jocurile olimpice? zut!

asta-nseamna daca ni televizor::: ni radio::

oana multam de intrebare;

situatia la mine e naspa ca daca era alta stiati cel putin acum dupa ce am constatat ca daca eram fata desteapta ma duceam la romanik cu al meu copkil si barbat la mama-n brate... stau si stau si trimit la cv-uri si toate ajung la wc cred... in rest nimic nou sub soare. poate are cineva timp sa iasa cu mine la o cafea ; nu de alta da sa va pove aventura mea umanitara .
pen´care toata lumea ma lauda ; saru mana antoanela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Bonjourici,bonjourici!

Si eu ma uit la olimpiada,tocmai ce mi-au placut prim-planurile cu apa curgand pe bietii sportivi. Cred si eu la 35 degradesi 95% umiditate. Ouch...

Altfel, azi sunt cam bolnava,nu stiu ce saracie o fi cu mine, dureri de cap,senzatie de voma, tremurici. M-a trimis sefa mea acasa si am dormit vreo 2-3 ore epuizata.... Acum sunt mai bine dar am ramas sa lucrez de acasa. Cred c-ar trebui totusi sa ma mai caut pe la vreun doctor, hmm?

Hai pupici si sanatate, dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Buna seara pralinutze,

am prins un moment cand sotul nu e la calculator, si am intrat sa vad ce mai faceti.
Noi pe 15 mergem in concediu in Ro - special ca sa ne ducem nazdravanul la mare: nici nu a vrut sa auda cand i-am propus sa vina aici sa mergem la .... piscina - asa ca, concediu fara plata si hai in Ro; de intors ne intoarcem cu el si cu bunicile. Sunt curioasa ce impact va avea Belgia asupra lui Andrei. E destul de reticent privind venirea aici - el tot insista sa ne intoarcem noi in Ro, nu sa vina si el aici ...
De asemenea sunt curioasa cum voi regasi Ro, si in special Bucurestiul dupa 3 luni jumatate de absenta .... cum ma voi re-acorda la zgomotul si agitatia din Buc, la transportul in comun infernal (inainte sa venim aici, faceam 1 ora 20 dus la servici dimineata, la fel si seara - o naveta obositoare), dupa ce am stat aici in cartierul acesta asa de linistit. De marea Neagra si de Mangalia insa clar mi-e dor.
Suntem in febra cumparaturilor pentru cadouri, tocmai ne-am intors si cu vreo 5 kilo de praline, sper sa nu ni le confiste la vama ....
Mai avem de luat si ceva suveniruri ...

Mergi la inceput