25 zile ingrijire medicala,ce daune pot cere?

25 zile ingrijire medicala,ce daune pot cere? | Autor: ege

Link direct la acest mesaj

buna!
in aprilie am avut un accident de masina,eram insarcinata in 13 sapt,eu conduceam,sotul statea in dreapta iar fetita in scaunel in spate.la o intersecctie semaforizata,o alta skoda a intrat pe culoarea rosie a semaforului,cu viteza.impactul a fost groaznic.ne-am lovit de 3 ori.de 2 ori masinile iar apoi ne-a proiectat intr-un zid.binenteles a venit pol,ambulanta,presa.am avut noroc,pot spune,ca am scapat teferi.eu m-am lovit la cap si la genunchiul stang,dar fiind insarcinata nu mi-au facut radiografie.m-au cusut ,am stat cu piciorul vreo 3 sapt in gips.sotul s-a lovit si el la cap si al picioare iar fetita a spart geamul cu capul.am fost la medicina legala,unde am fost intampinati de un medic f scarbit de ceea ce face.dupa vreo 2,5 luni ne-au trimis hartiile la politie.concluzie.eu am 25 zile de ingrijiri medicale,sotul 8-9 zile iar fata nicio zi.
probl este ca eu inca am dureri la genunchiul stang,medicii cred ca e o fisura de menisc.
cel care a trecut pe rosu are 22 de ani ,iar ce m-a deranjat f mult la el a fost faptul ca nu s-a deranjat deloc sa vina dupa accident la noi sa isi ceara macar scuze,dimpotriva el a declarat ca eu eram de vina,ca semafoarele nu functionau si tr sa ii acord prioritate,pt ca in cazul acesta el ar fi avut prioritate.am avut mare,mare noroc cu o camera de filmat la o statie peco care m-a filmat trecand pe culoarea verde a semaforului.
intrebarea mea ar fi:ce daune pot sa ii cer,in cazul in care masina e distrusa total,iar el mi-a pus viatza mea si afam mele in pericol ,si mai mult a mintit.sunt dispusa sa imi iau cel mai bun avocat din oras,doar ca altii ca el sa se invete minte.nu va mai spun ca am urmat tratament cu antibiotice,mi-au facut o anestezie locala,acum stau cu emotii si ma rog in fiecare zi la DD sa am un bb sanatos.
multumesc anticipat!

ege 27+ sapt si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

poti sapleci de la valoarea reparatiilor masinii (chiar daca ai casco) si depinde de tine la cat evaluezi socul de atunci si stresul de dupa. eu as cere MULT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

oricum cel mai bine te poate sfatuii chiar avocatul (ca doar isi trage si el un procent serios)

Mergi la inceput