Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 4
plici plici spune:
neata fetele cu burtici si bun venit celor noi :) ne strangem gasca mare
eli gata eu sunt ce faci, te simti mai bine?
eu sunt bine, de 2 zile nu mai am nici greturi...sau sunt mai usoare si nu le mai observ...oare am norocul sa fi scapat asa repede? :) io asa sper
altfel, muncesc cu drag si spor, citesc ce scrieti voi pe aici si ma ascund de caldura....ce-as pleca si eu in concediu...mai e atata pana in septembrie ...of of
va pup cu drag,
(corina - asa ma cheama)
9+
elilov3 spune:
plici pai eu stiu ar fi bine daca ai scapa sa de fuga de greata dar stiu fete care peste cateva sapt le-a revenit greata..acuma na sti si tu sarcini si sarcini, organisme si organisme
ma altur tie cat mai e pana in sept ....ca sa numai vb pana in nov....momentul mult asteptat
MAria k daca intri sunt pe net...te astept
25+Dimitrie
aris26 spune:
neatza
mai, am si eu o intrebare ca nu reushesc sa ma lamuresc. daca am 5 saptamani si 3 zile, sunt insarcinata in 5 saptamani sau in 6?? nu radeti de mine dar nu am priceput.
a, si doi...eu nu mai suport blugi stramtzi. nu mai suport nimic din material tare care ma strange pe burta. sunt eu nebuna sau e normal? mentionez ca nu am pus nici o suta de grame pe mine.
5+
Aalina spune:
Hai ca tot am cana de lapte in mana asa ca vin la apel.
Ca de obicei... la lucru. Taman ce m-a vizitat sefu al mare cu o intrebare stupida "tu iar esti insarcinata" Da, nene dar de data asta sper sa ma tina...
Va pup
10+
Aalina spune:
Aris esti insarcinata in saptamana a 6-a.
Si e normal sa nu mai suporti nimic pe burtica chiar daca nu a crescut. Si eu tot pun un gk sau il dau jos si cu toate astea burtica arata altfel.
10+
elilov3 spune:
aris sa vezi paranoia la noi..eu in prima luna mi-am taiat toata lenjeria ca de aveam impresia ca ma strange orice...se datoreaza senzatie uterului...creste si el
iubita uite aici un calc care iti va spune exact cat ai..e bun si pt voi fetele vedeti exact ce si cum ia incercati bate cu ce stiti voi...
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=candvinebarza
25+Dimitrie
elilov3 spune:
aalina ce idiot...da domle iar sunt gravi e vreo problema sau nu bate cu statutul meu actual???? asa ii ziceam...poate a trebui sa iei niste concediu mama lui de nesimtit
pai eu zic sa faci o informare catre conducere cu scrisoare de la medicul de familie ca esti gravi si vei beneficia si de program redus la servici...ca sa il inveti minte si sa fie tpotul cat se poate de legal
sa nu pui la suflet ca numerita sa te gandesti decat la tine si la bb-tza
25+Dimitrie
Aalina spune:
Aaa...nu ma consum eu din astea. Doar constatam cat e de imbecil. Data trecuta s-a stiut ca sunt insarcinata si mi-a fost foarte greu cand am pierdut sarcina. De aceea acum am preferat sa nu anunt inca. Doar sefa mea directa stia pentru ca ma avea in vedere pentru dezvoltarea unui proiect si nu era frumos sa o las sa isi faca iluzii.
Asa imi trebuie. Cat despre concedii... nu sunt genul. Nu am avut in viata mea o zi de medical. Astept sa vina cel de odihna...
10+
aris26 spune:
gata am inteles si eu, dec daca am incheiat 5 saptamani, inseamna ca am intrat in saptamana 6. oofff logic! merci fetele.
e bine ca nu sunt singura. am umblat prin magazine sa imi cumpar haine de gravida, dar bineinteles ca in romania nu gasesti mai nimic. daca nu ai burta de cel putin 7 luni nu gasesti nimic. cred ca trebuie sa apelez la telentul mamei de croitor.eu sunt dependenta de blugi. daca auzi de magazine unde se pot gasi uni mai moderni, sa da-ti de veste.
elilov, nu imi da idei, ca acum bag foarfeca in chilotzi.
5+
aris26 spune:
alina - foarte deshtept sheful asta al tau. nici nu merita comentariu. da-i ignore.
5+