Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

aris felicitari de vestile bune de la echo la mai mare
25+Dimitrie

Mergi la inceput

floryela zau scuze daca te-am supirit stiu ce inseamna un sef idiot..eu am chiulit de la scoala invoita fiind chiar de directoare 2 zile si azi cand il sunai pe director sa ii spun ca maine nu pot sa ajung ...reactie 'pai vezi ce faci ca nici azi si nici ieri nu te-am vazut pe la scoala, oricum discutam cand te intorci' pai stai mai nene ca nu stiu daca ma mai intorc kkt de om parca eu mai sunt de mers la scoal cu burta mare el chiar nu intelege ce inseamna sa ai probleme...oricum atitudinea lui nu o inteleg din moment ce sunt atatia care nu merg in activ la scoala si nu le zice nimic..va spun e totul un mare kkt...daca nu dai dreptul toti se uita urat la tine
in concluzie atitudinea mea a fost expres fata de seful tau...poftim o sa iti treaca supararea...ma ierti, da...nu pot sa plec gandind ca e careva supi pe mine
25+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Eli de ce trebuie sa mergi la spital? ce s-a intamplat? ce probleme ai? tin pumnii sa nu fie nimic grav. pup fata scumpa si bb mic

Maria 10+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Aris felicitari pentru intalnirea cu bb!!!
Gigelica bun venit.
Eli bafta la spital. Sa fie totul bine!

Fetelor va doresc o zi frumoasa. Se pare ca au o sa am astazi de lucru
dar ma consolez la gandul ca maine e vineri si gata inca o saptamana.
Pupici.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Va multumesc tuturor. Mai am 2 injectii de facut, dar chiar dor ingrozitor. De fapt imi e atat de amortit f...l!!! Sper insa sa fie bine. Luni ma duc la echo de confirmare a sarcinii. Va tin la curent.
DN: 20.11.1977, UM: 30.06.2008, DPN: 09.04.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grace30 spune:

Felicitari fetele care au fost la echo.......
Eli bafta la spital. Sper sa fiti bine
eu nu mai am rabdare pana luni

offf nici macar nu stiu sigur cat de mare/mic e bb

oricum am burta ff mare in comparatie cu prima sarcina in care s-a vazut tarziiiiiu.

si-mi vine sa spun la toata lumea dar ma gandesc hai sa mai astept, sa vad eu ca e bine

http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png
mami de Petru Alexandru (16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

buna burticilor,
sunt si eu o mamica de martie aprilie
DN 31.05.1980, UM 21.06.2008, DPN 31.03.2008
ma alatur grupului vostru daca ma primitila 6 saptamani de sarcina.
mai am un baietel frumos nascut in 05.03.2006
va pup pe toate,

Mergi la inceput

buna fetele
eu sunt bine si bb .colul meu e lung si are 3,6 cm..si bb un grasan 890 si ceva de grame cred...nush ca nu am retinut...prob e ca raman si maine in craiova ca sa ma vada doca la ea la cabinet..unde evident dai cu banii in stanga si dreapta nu conteaza imp e ca totul e ok...l-am vazut pe bb e un scump dormea..avea niste falcute si statea cu capsorul pe mana stanga ca tasu..
eu va pup si va doresc sanatate si maine sear sper sa va scriu din fata calc meu ca asat merge cu porcii
Maria k si eu ce numai tu
26+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

si eu sunt o mamica de ghiocel:
ADA1974
u.m. 24.06.2008
d.p.n 30.03.2008
varsta bebe: 6 +
Am fost ieri la eco (normala si transvaginala), deocamdata e OK, e mic dar are ritm cardiac.
Referitor la ce ati scris despre frati/surioare:
si eu am o fetita de 3 ani si 6 luni. Nu vreau sa-i spun inca nimic, pt ca o sa ma terorizeze 8 luni de acum incolo. Dar aseara, se lauda cu jucariile ei si i-am spus ca ar trebui sa mai aibe o surioara/fratior ca are prea multe jucarii ; si m-a intrebat: o surioara adevarata?? asa cum are o fetita din parcul pe care il frecventam?
In legatura cu anuntatul la servici: sper ca ati facut-o in scris !! pentru binele vostru.
Si analize, sa faceti neaparat (nu cele de sange, ci si celelalte: toxoplasmoza, listeria, etc.). Le puteti face la Institutul Cantacuzino (pe bani), sau daca aveti cunostinte (eu la primul copil asa am facut) la Spitalul Bals - de infectioase - si nu va costa decat ce ii dati cunostintei!
Nici eu nu ma incumet sa spun la toti, inca. Stie doar sotul, mama, tata si prietena mea - care mi-e si medic de familie. Cred ca din acest motiv am sris atat din prima.
A, mai e un motiv: nu merge sistemul informatic de la servici, dar net-ul da !!!!

ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

am facut si eu aceeasi greseala ca altcineva (nu am retinut utilizatorul). Rectific:
d.p.n. 30.03.2009

ada

Mergi la inceput