Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna tuturor,
Ce emotie: sa treci de la forumul du mamici aspirante la cele insarcinate!!!DPN 9 aprilie 2009
Ma alatur si eu rupului vostru si sper sa ne cunoastem mai bine. Am atatea sa va intreb. Sunt putin necajita, caci ma cam doare burtica. Dar nu stiu sa explic cum ma doare. Durerea se lasa pe picior si la incheietura acestuia. Eu nu am ramas normal, ci prin FIV si fac tratament de mentinere a sarcinii. Offffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

buna gigelica, bine ai venit. sarcina ushoara si bb sanatos si la termen. daca faci tratament de sustinere e f bine. urmeaza tratamentul, mergi la eco si ramai calma pt ca griji si stres o sa avem de acum incolo pentru copilul asta cat traim.
p.s.ce tratament faci?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

felicitari aris! trebuie sa pui 6+
bine ai venit gigelica sarcina usoara si bb sanatos! daca ne dai toate datele te trecem si pe listuta. scrie mai repede mai multe mesaje sa ajungi la 12 si sa scapi de moderare. sa stii ca si pe mine m-a durut asa cum descri tu cam pe la 4-5 sapt, radia spre picior. pe mine mai mult in partea stanga. eu zic ca nu e nimic dar zic ca o sa stai mai linistita dupa ce confirma medicul ca sarcina e plasata bine la locul eui, in uter. succes!

Maria 10+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

maria -

6+

Mergi la inceput

Pai tratamentul este asa: 1 pastila de cicloprogynova, 1 vitamina e, 1 acid folic...astea le inghit. Apoi 6 utrogestan, cate 2 de 3 ori pe zi, le introduc ...
Si timp de 10 zile fac injectii cu progesteron, cate 1 ml pe zi. Ma doare f...l de nu mai pot
Hai ca incerc sa scriu repede 5 mesaje. Mai am 4 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryela spune:

buna fetele! m-ai cam luat la misto eli ca vezi doamne se darama serviciul fara mine, dar ai vazut ca nu sint singura luata la intrebari de sefi cind ma-ntorc la servici. si oricum intrebarea m-a deranjat rau de tot ca macar o data-n viata sa ma lase si pe mine in pace sa-mi vad de bebe. ca prea mi-am dorit si uite ca s-a intimplat mai tarziu dar e minunat oricum.
va pup

9+

Mergi la inceput

Maria, ce info trebuie sa va mai dau despre mine?

Mergi la inceput

gigelica - utrogesten bag si eu la greu. dar injectiile astea pe care le faci tu sunt groazniceam auzit doar ca dor de mori.mai ai multe de facut?
maria trece pe lista: data nashteri, ultima menstruatie si DNP.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

floryela nu era la misto...era reactia la titudinea sefului tau..daca asa ti sa parut scuze nu asta era intentia...lasa ca daca si eu fac glume ...
25+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

gigelica bine ai venit si sarcina usoara sa te ajute Dumnezeu sa va vedeti cu bine la termen
anes doctorul stie sa iti raspunda cel mai bine la aceasta problema..si cum a spus si Maria daca nu e rosu si cantitativ nu prea e de speriat...imp e sa nu se mai repete si maine, si poimainte...sanatate
acum chiar m-am suparat...no comment
eu plec maine la spital..sper sa fie totul ok si sa nu raman acolo pana la 9 luni
25+Dimitrie

Mergi la inceput