Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(64)
Raspunsuri - Pagina 6
anes spune:
elilov, nici nu pot sa imi imaginez ce este in sufletul tau1 momente dintr-acestea vei mai avea, dar BB balacila iti va reda speranta. Capul sus! 
diana, de ce esti asa de razvratita? 
w...girl, te inteleg cu privire la disputele cu sotul pe tema numelui! 
26+ 
brie spune:
Fetelor va multumesc din suflet pt urari !! 

Sunteti toate niste scumpe si va imbratisez cu mare drag, dar pe rand.....pt ca am devenit cam mari toate ![]()
Si eu imi doresc sa ma intorc cu bine si sa am o vacanta fara peripetii la capitolul sarcina. De abia astept sa ma intorc (peste 2 saptamani) si sa va povestesc, sa va impartasesc cele frumoase si sa va arat poze cu elefanti (eu si sotul meu) si cu vrabiute (Brianna).
bravegirl, casa de piatra surorii tale!
w...gilr, felicitari pt bebelina si multa rabdare in alegerea numelui.
elilov,
Burticoaselor va pup si va doresc multa sanatate, aveti grija de voi si de bebici si sa aud numai de bine cand ma intorc.
O sa va transmit vesti prin catalina
O SA-MI FIE DOR DE VOI !!
Maine trebuie sa-mi schimb semnatura, dar o voi face de azi.
Uhhhh ce putin a mai ramas...13 sapt
27+
Androniki
diamisha spune:
Am reusit sa ma eliberez de musafirii matinali pe care i-am avut astazi, mama si niste prieteni si am intrat sa va scriu doua vorbe...
Nu stiu cum sunt mamele voastre in perioada asta, dar a mea ar vrea sa ma vada non-stop si sa-mi dea sa mananc non-stop
! Vine cu tone de mancare saptamanal si nu am cum sa o opresc...se poarta cu mine acum de parca as fi iarasi mica, imi da o mie de sfaturi si ma enerveaza foarte tare...ma rog, incerc sa nu o bruschez si sa o inteleg, dar imi mananca multi neuroni...
Diana21, mi se pare foarte echilibrat si logic ce spui tu...desi nu am vreo experienta anterioara cu copiii, cred ca fiecare este unic si ca nu exista legi, sfaturi, principii universal valabile...sunt suta la suta pentru informare (carti, filme, prieteni, cunostinte, etc), dar cred, de asemenea, ca trebuie sa adaptam tot ce aflam la propriul copil...
Hai, ca Merisor nu-i asa rau...
Intr-un fel e bine ca D-ra ta te tine activa...pe de alta parte, cand te ia oboseala in perioada asta, cred ca este foarte greu sa nu poti sa te odihnesti pur si simplu...eu am o admiratie profunda pentru toate femeile care au mai mult de 1 copil...
Amalia, ma gandeam apropos de arsuri ca femeia de serviciu de la mine, de la banca, o persoana foarte empatica de altfel si care ma rasfata in perioada asta, este f ingrijorata ca eu nu am arsuri..."pai, doamna, asta inseamna ca nu-i creste parul...si e fata, ar fi pacat..." Ma distreaza ingrijorarile ei, dar cred ca si a mea este pozitionata mai jos si, pentru moment, stomacul meu functioneaza ok...
Andy08, cred ca si Sonia mea sughite...nu prea stiu sa fac diferenta intre miscarile ei...are, uneori, o serie de miscari relativ ritmice, care nu par niste lovituri pe dinauntru, asa ca banuiesc ca astea ar fi miscarile de la sughit...o sa fiu mai atenta sa vad daca pot face clar diferenta...
I-am contactat pe cei de la Cryo Save, astept sa ma sune si sa-mi trimita contractul pentru celulele stem. O sa va spun daca procesul lor de lucru e ok.
Diana
24+
Sonia
anes spune:
brie,
calatorie fara peripetii negative! Te astept cu drag!
carmendu, ia in continuare tratament impotriva contractiilor (daca ti-a dat dr. ) si bineinteles, fara efort! Important este sa nu se deschida colul!
Despre Buscopan ce stiti? Parca est Scobutil, nu? Cele dintre voi care iau... nu va constipa?
Diamisha, mama ta este o draguta! Intelege-o si pe ea...! De cate zeci de ori ramane fata ei gravida...? Si a mea ma consiliaza cu diferite sfaturi despre alimentatia sanatoasa (utile, de altfel si pe care eu le stiu)!
26+ 
simona_1402 spune:
Buna burtici!
Intru si eu dupa cateva zile bune de absenta.
De cand s-a intors Radu acasa nu mai apuc si eu un loc pe net. Acum e plecat cu tati pana la socri, le e dor tare de nepot, asa ca sunt libera!!
In tabara nu i-a placut absolut deloc. Nu stiu ce sa mai zic, nu ma asteptam sa fie 5 stele, dar nu au avut absolut nici o facilitate. Si auzisem ca in Croatia este tare frumos. Cazare de 2 bani, mancare nu prea cine stie ce (noroc ca au avut multi cartofi prajiti), nici un bazin amenajat, cursurile de engleza au fost si alea groaznice, mai mult au desenat. Si am dat o gramada de bani. Am facut socoteala ca, adunand banii de drum (pe care l-am platit separat) si pe cei de excursii prin imprejurimi si prin Budapesta ne-a costat cat jumatate din biletul de all in de la Albena de anul trecut (pentru toti 3).
Si ce e mai rau si mai rau e ca acum nici nu mai vrea sa mai auda de plecat de acasa fara noi.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
22+
Amalia spune:
Diamisha m-a distrat ce a zis femeia de servici..
"mai ales ca o sa ai fetita"...uf superstitiile astea. Nu au legatura arsurile cu parul, stai linistita. La David am avut arsuri cat cuprinde, iar el a fost cheluita pana la vreo 3 ani de eram disperata ca asa va fi mereu. Acum are un par frumos, des, cu un fir viguros.
Cat o priveste pe mamica ta, multumeste-i lui Dumnezeu ca o ai aproape si e dispusa sa te ajute! Poate te cocoloseste prea mult uneori, poate iti pare exagerata, dar grija o face sa fie asa.
Eu invidiez pe cei care mai au mamicile in viata, m-am inteles de minune cu a mea, dar de 11 ani nu mai traieste decat in sufletul meu.
Brie concediu placut si muuulta sanatate!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
27+
Luca Gabriel
simona_1402 spune:
Diamisha, te inteleg cu mama. Cand eram gravida cu Radu a venit sa stea cu mine in ultima luna. Si cum recomandarea medicului a fost sa stau la pat si sa manac cat mai mult - se constatatse o oaresce rmanere in urma in greutate a copilului din cauza placentei imbatranite, iti dai seama ce a urmat. Stateam si eu linistita in pat si hop!, aparea si mama cu tava cu mancare! Ma exaspera, statea langa mine si ma indopa ca pe curcan. Si sotul o incuraja, ca deh, trebuia sa fac ce era bine pentru bebe. La un moment dat, cand a venit iar sa ma indoape, am avut si o criza de plans. Si pe urma imi reprosa tot timpul ca sunt cam grasa!!
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
22+
Ank83 spune:
Buna ziua
...Eu tot rarut intru ...
... dar nah cu un copilas de 9 luni care tranteste tot ce prinde .... nu prea pot sa stau pe aici cat as vrea...Probabil cand vine si tititza o sa lipsesc cu desavarsire.
Am vazut ca vorbeati de superstii ...Si la noi chestia cu arsurile si parul s-a dovedit a fi o mare tampenie... Avem 9 luni si cred ca nici nu vom avea ce mot sa tatiem la 1 an
.
Cat despre sfaturile cu cresterea copilului... asa e ..cititi si informativa dar nu faceti totul ca la carte... fiecare copil este unic si percepe altfel totul.Si in alimentatie se comporta diferit..Eu personal nu sunt o mama care a respecatat scheme de alimentatie.,dar nici nu am inceput cum a zis pediatra noastra sa ii dau suc de morcov la 6 sapt
.
Eu dupa ce primeam sfaturi de la pediatra... cautam laborios pe net ....cum si de ce...Bine eu am si avut "noroc" de una ramolita rau de tot 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
A si inca ceva, poate e prea devreme pt asta ..dar eu am alaptat exclusiv o luna jumate si mixt pana la 3 luni si vreau sa va zic ca am facut o reala depresie cand am pierdut laptele... Am facut tot ce mi-a stat in putinta sa il mentin ..am ajuns si pe la homeopat ...dar era cam tarziu
.Imi faceam tot felul de filme ca puiul meu va fi un bolnavicios.... dar pana la urma nu a fost asa de rau...si nu am racit niciodata pana acum... Oricum vb aia degeaba ii dai tzitzi daca ii pui 3 caciuli in cap
.
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
anes spune:
simona_1402 in Croatia chiar ESTE frumos. Am fost anul trecut. Oamenii sunt foarte civilizati, peisajele frumoase. Nu stiu sa iti spun despre tabere. Oricum, faptul ca a fost departe de voi, l-a facut pe Radu sa descrie in culori sumbre toata povestea. Nu-ti face probleme... trece putin timp si isi va reveni si va dori sa plece din nou. 
26+