Colectia de toamna-iarna (205)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata! Ce face colectia?

Eu inca nu stiu cand merg sa recuperez bufnita, sper ca nu maine, ca taare bine e in concediu.

Lavi- mie greeeeeu sa cred ca ai scris tu aici de masina nou si ochiul meu automobilistic nu a vazut. Oricum, amortizare buna si safe a investitiei!

Alexandrina- superbe pozele cu fratiorii! Zau daca stiam ca acolo le-ai pitit! Eu as zice sa treci peste micile neplaceri cauzate de bunici si sa-l lasi pe Mihai la ei. Pana la urma, nu feiricirea lui conteaza cm mult? Ca sa nu mai zicem ca ai fi si tu pe jumatate eliberata, deci mai linistita psihic si fizic.

Madau- las' ca poate se inneaca cu vreo sticla de bere pe acolo!!!!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lavi , vrem sa o dam la gradi cand face 3 ani in noiembrie apoi sa mai stau vreo 2 luni acasa -maxim ca sa vad cum se acomodeaza si sa nu raceasca mai rau sa trebuiasca sa o tin acasa...apoi sa caut un servici aproape de casa cu program 8-16 maxim 17 ca sa ma pot duce dupa ea la gradi ca Mihai nu are cum si tot pe mine cade.
Tu ce faci cu Nati, de cand o dai la gradi?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

catutza la fel ca si tine, din noiembrie la gradi. Atata doar ca eu serviciul il am deja si o voi mai pastra si pe bona (deocamdata) pt raceli eventuale.
La noi o va duce Virgil pe Nati la gradi si eu pe Silvia la scoala dimineata. De recuperat le voi recupera eu pe ambele.
Nu te poate ajuta mama ta in caz de raceli & co?
Bafta la gasit servici!

Mergi la inceput

Lavi , din pacate mama nu ma poate ajuta, mi-a zis ca doar daca o duc la ea poate sta cu fata altfel nu sa nu pun baza pe ea (de cand si-a rupt piciorul rau acum 2 ani are probleme cu el, se umfla si o doare si nu poate merge mult pe jos deci exclus sa vina singura pe jos din rahova in pantelimon la noi). Soacra vrea sa mai ia si anul asta clasa asa ca iar va lucra pana vara viitoare deci nici pe ea nu ma pot baza.
O sa o rezolvam noi intr-un fel, sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

ziua buna fetelor!

noki, abia astept sa ne arati noua achizitie.

lavi, nici ochiul meu nu a citit de vreo masina.sa il stapaniti sanatosi, nu te-am auzit niciodata povestind despre sofat nu iti place ?

alexandrina, sunt sigura ca nu va primi dimineata, la prina si seara dulciuri.E mai rau cand va da de ele in alta parte si se va ascunde ca sa nu il vezi cand mananca, nu sunt pentru imbuibare cu dulciuri dar nici pentru lipsa lot total, toul trebuie sa fie cu masura.

mada, rara specia asta domnule!!! ( mai stiu eu pe cineva care vrea spalari pe creier

cami, nici pe plaja nu cere de manacare? alexiei ii era foarte foame pe plaja.

cata de ce nu o inscri la gradi de langa scoala unde preda mama lui mihai? o ia ea de la gradi si pana acolo cu masina faceti f putin.NU te-ai saturat de stat acasa?

incepe cineva imunizarea pentru gardinita?

corneliaaaa ce mai afceti? ce frumuseti ai mai facut?

anda, voi sunteti bine?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxisialexia

cata de ce nu o inscri la gradi de langa scoala unde preda mama lui mihai? o ia ea de la gradi si pana acolo cu masina faceti f putin.NU te-ai saturat de stat acasa?

Roxana mami de Alexia si Matei.

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Sincer uneori i-mi vine sa ma urc pe pereti alteori nu. Cred ca asa ii e cel mai bine copilului meu cu nimeni altcineva nu ii va fi mai bine decat cu noi. Soacra mea nu mai preda la scoala din cartier deoarece nu a mai prins post , acum e la o scoala pe langa mall vitan. Si chiar daca as da-o la gradi de langa scoala 149 nu ma ajuta cu nimic, ca dimineata nu e in drumul nostru spre servici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

cata spunea-i ca treci in vara asta pe la soacra ca sa ne vedem? cand ???

Mi-a adus barbatul meu o punga de linte, yo nu's cum se gateste asa ceva. aveti ceva idei, este buna???

Mergi la inceput

Roxana , linte nu am gatit niciodata
In parc la socrii vin mereu, cam de 2-3 ori pe saptamana. tu unde stai, parca la ozana, nu?
Daca ajung in zona zilele astea et sun si daca poti ne vedem macar putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Roxi, lintea e tare buna. Am mancat in Viena, d efapt la un local de-ala traditional de-al lor, din zona Grinzig. CAuta pe net ceva retete si fa-o!

Se pare ca pana la urma vacanta mea va lua sfarsit domani. Of of, mai mai.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna,poate puteti ajuta in acest caz http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125079

Mergi la inceput