Colectia de toamna-iarna (205)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Miri sa stii ca radeam cand scriam mesajul...trusa cu medicamente de concediu a mea, hmm, mai bine tac..nu de alta dar farmacia de la parterul blocului e mic copil. In afara de ce a zis Ripley mai am Debridat, un antibiotic (Klacid si/sau Augmentin), Metoclopramid si saruri de rehidratare de la Humana.

Eu zic sa nu va carati cu prea multe haine groase dupa voi, o gecuta subtire sau o bluza de trening e de ajuns.

Contzed' placut

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hello!!

Ne-am intors si noi de la mare acu' 2 zile dar pina acum am despachetat ,spalat ,aranjat hainutele ...
A fost tare frumos ,copii s-au distrat ,jucat foarte frumos ,au fost 5 la numar si 5 cupluri de adulti ,gasca mare :),vremea a fost super ,ne-am balacit la greu ,ne-am bronzat destul de mult desi eu ca in fiecare an fac alergie de la soare in zona gatului ,ma maninca ingrozitor ,pina nu ajung acasa nu trece ,acu' sint spre vindecare .
Hotelul a fost ok ,mancarea nu cine stie ce dar am mancat mai mult ,,pe afara'' .preturile au crescut fata de anul trecut ,de ex. anul trecut la prinz plateam in jur de 25-30 leva ,anul asta 50-60 dar nu-i bai ,important e ca ne-am simtit bine .

Sper sa revin maine cu mai multe ,,povesti';' ,acu' am treaba ,diseara vizionam cu fini ,prieteni etc. dvd-urile de la nunta ,unde am fost nasi .
Pun si poze maine ,va pup!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Iulie-August 2008

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

Fetelor, cand e ziua lui Ina ? ca stiu ca e acum la inceputul lui august, dar nu mai stiu cand.

Delia , ce faci, nu mai ne spui nimic de fetele tale? cum a fost la Belis?

Madutza , te asteptam cu poze de la nunta si de la mare.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

miri ,concediul placut.
si noi suntem la capitolul bagaje(tot mai adaug si parca vad ca uit ceva acasa) ...maine seara plecam,sper sa nu-i fie rau Soranei dr ped. nu prea e de acord cu metoclopramid.

faza tare:mergem in vizira la niste prieteni,tipa e gravida...ii zic Soranei :papa tot din farfurie si te duce mama la o prietena care are un bebe in burtica.
Sorana:Da de ce la mancat???

am o crema de la Bubchen pt copii cu factor de protectie 30...anul trecut a stat S mai mult sub umbrela dar anul asta nu cred ca tine figura ...intrebare???oare e buna crema asta( e in termen-expira in 10.2008)???sa-i iau cu factor de protectie mai mare...ce-mi recomandati???

revin mai tarziu...

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Soanso majoritatea mamicilor folosesc crema cu spf30 inca de anul trecut. noi am avut cu 50, dar anul asta am luat cu30.ced ca ar trebui sa schimbi crema numai daca ai desfacut-o de anul trecut.concediu placut si voua.ca sa eviti neplacerile e bine sa nu-i dai de mancare in masina, si cu vreo 2 ore inainte.numai daca stii ca are rau de masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

miri & soanso vacante placute!

Eu sunt in stare de soc (nu va speriati e soc pozitiv).
Am o prietena buna, din clasa a 4-a, acum e stabilita in Franta, doctorita rezidenta, maritata, are o fetita scumpa de 1 an si 10 luni, pe fetita o cheama tot Silvia. Pe sot il stiu si pe el bine din clasa a 8-a. Ce mai, suntem prieteni buni. De ziua mea m-au sunat si am vorbit cu amandoi vreo ora la telefon, pana a venit Virgil. Am ras de 100 de kestii, m-au scos din depresia de 30 de ani. Am intrebat-o eu ce planuri de vacanta au dar a cam balmajit-o ca nu si-au planificat inca, etc.
Azi ma suna, ma intreaba ce mai fac & zice ca are o surpriza. Zic: esti gravida! (De Silvia ma anuntase prin luna a 5-a). Zice nu, nu sunt gravida. Si se aude un planset de bb mic. Zic: cine plange acolo, ca parca nu-i Silviuta? Raspuns: E frate-sau. Sa fac infarct. A nascut pe 1 august, ieri s-a externat.

Asa ca sunt tare bucuroasa, ma bucur mult pt ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Lavi propun sa facem colectia cu pozele mamicilor lunar. asa nu mai aflam la 6 luni de sarcina sau dupa nastere!
avem si noi perle. fi-miu scotea rufele din masina si le pune in lighean. cand ajunge la sutien nu stie cum se cheama. ii spun , pe urma cand il pune pe sarma in balcon zice"citroen"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello! M-am repatriat, fara bufnita, asa ca-s happy!

Am o groaza de chestii de aranjat in acest mini-concediu, de nici nu stiu de care sa ma apuc prima data. Aseara pe la ora 22 plecam din Carrefour si nu-mi venea sa cred ca pot merge oriunde vreau - terasa, cinema etc...Doamne, ce iubesc libertatea asta!!!!!

Amu incarc niste poze de la Bistrita.

Miri + Delia, deci io-s mama denaturata daca plec doar cu Nurofen, Algocalmuin si ceva Ercefuryl.Stiam io...

Lavi- si io ti-as zice s-o lasi in pace. Mie mi se pare destul de sociabila. Si pana la urma de ce s-o obligi sa faca ceva ce nu-i place? Ce, tu te pupi cu toata lumea cu care nu ai vrea?

Cami- ce-i cu voi? Pe unde bantui?

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki daca nu ma insel Cami bantuie pe la Nessebar, Bg.
Si eu libera ca si tine, vreau sa fac ceva curatenie mare prin casa. Data trecuta am lenevit total.

Si la fel ca si tine, farmacia de voiaj subtirica - obligatoriu antitermice, plasturi, dezinfectant pt rani si in rest... ce se mai nimereste prin casa. Daca ies din tara iau si un antibiotic, pt orice eventualitate, si pt ca nu stiu daca pot cumpara de acolo.

Multumesc de raspunsuri despre Silvia, aveti dreptate, pe de alta parte hm! nu-i vorba ca ma vorbeste lumea, pierde ea ca lumea o simpatizeaza pe Nati si pe ea nu pt ca se ascunde. Trebuie totusi sa fie politicoasa si sa raspunda, poate ca e si un pic de timiditate in atitudinea asta. I-o fi frica de persoane necunoscute.

Nu stiu daca va intereseaza, am intrebat-o pe stomatoloaga mea ieri de sigilatul maselutelor la copii. A zis ca cei de lapte nu se prea sigileaza, se sigileaza molarii de 6 ani (apar in spatele maselutelor de 3 ani si sunt definitivi). Se sigileaza cand e ocluzia formata (se ating cei de jos cu cei de sus si musca pe ei) si trebuie sa fie perfecti, nici un punct de suspiciune de carie.

miri David cu Citroenul! Asta-i sfera de interes la varsta asta. Sa vezi peste vreo 10 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Of, Lavi, tare mi-e ca fix ca si tine o sa fac: frecatul mentei si nimik concret in astea cateva zile. Dar pe de alta parte e mai bine asa, ca saptamana viitoare vine bona si o sa stea cu Sarah si sper eu ca atunci sa am mai multa tragere de inima catre chestii casnice.
Amu nu am deloc, asa ca cred ca ma duc pana la Kia sa vad cum e Ceed-ul asta cel mult laudat si apoi o tura de shopping.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput