Colectia de toamna-iarna (205)
Raspunsuri - Pagina 4
lavi02 spune:
Bic, multumesc de explicatie
Pai sunt un fel de slapi de plastic, nu? E un plastic mai special banuiesc. Eu recunosc ca n-am probat ca sa vad cat sunt de comozi.
Culmea e ca in Romania sunt scumpi, de la 50 RON in plus, in Slovenia erau sub 10 EUR. Bun, am vazut si "de firma" la 40 EUR ceea ce mi se pare aberatie totala.
Ah, personal nici slapii cu sfoara intre deget nu-mi plac (dar am vazut ca mai tot turistul nordic asa ceva poarta peste tot).
bb_alinus spune:
ca un adagio la raspunsul detaliat al lui Bic, Crocsii sunt marca si costa destul de scump, aici sunt cam 35-40 euro, iar restul, asa la 10 euro sunt no name insa la fel de buni ca si Crocsii. Missei i-am luat no name ca nu ma asteptam sa ii placa.... Eu una nu as purta, insa la copii mi se pare tare dragut.
Si in plus, pt iarna exista crocsi care au o blanitza in interior.... dar astia nu ma incanta prea tare.
bb_alinus spune:
Alexandrina, unde pot vedea si eu poze cu strumfii tai?
Pe mine ma ia prin surprindere miss cand ma pupa pe mana sau pe brat in plina strada si imi spune ca eu sunt mama ei si doar a ei....
lavi02 spune:
quote:
citat din mesajul lui bb_alinus
ca un adagio la raspunsul detaliat al lui Bic, Crocsii sunt marca si costa destul de scump, aici sunt cam 35-40 euro, iar restul, asa la 10 euro sunt no name insa la fel de buni ca si Crocsii. Missei i-am luat no name ca nu ma asteptam sa ii placa.... Eu una nu as purta, insa la copii mi se pare tare dragut.
Si in plus, pt iarna exista crocsi care au o blanitza in interior.... dar astia nu ma incanta prea tare.
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
crocsi de iarna!!!Pai probabil crocsii aia pe care i-am vazut la 40 EUR si m-am crucit erau originali, erau intr-un magazin de articole sportive de marca.
Bun, poti sa-i consideri haiosi, intr-adevar pt copii arata haiosi asa micuti.
Missa

--------
Eu am problema cu Silvia ca nu prea vrea sa "faca frumos" (sa stea de vorba cu oameni necunoscuti ei (cunostinte de-ale soacra-mii, de-ale noastre etc)), nu se lasa pupata de rubedenii pe care nu le intalneste prea des, samd. Daca are soacra-mea musafiri se ascunde, nu raspunde daca e intrebata ceva, de-astea.
Nati e foarte vorbareata, imediat se imprieteneste cu toti astia.
Silvia se fereste daca vrea s-o pupe cineva, mi-a zis ca ii place sa fie pupata doar de mine si de Nati.
Pe de o parte o inteleg, ca e greu sa fii naturala si sa socializezi cu persoane cu care nu consideri ca ai nicio treaba, pe de alta parte e mare si deja trebuie sa invete sa se comporte in societate conform uzantelor, nu mai e bebe sa i se ierte orice.
Nu e pb ca nu ar fi sociabila deloc, imediat se imprieteneste cu fetite in parc, la locuri de joaca, oriunde, chiar ea cauta sa se imprieteneasca. Cu prietenii nostri cu care ne vedem des sau cu familia apropiata iar se poarta OK, vorbeste, etc.
Voi ce ziceti, sa insist incet-incet sa invete sa socializeze cu diversi, sau sa o mai las in pace o perioada? Are 6 ani si jumatate.
madau spune:
N-am mai dat nici un semn de viata pt ca am fost super ocupati, in we am fost la mare
, a stat Miru numai in apa, a inotat si a facut "babac" (baldabac)
In rest..n-avem noutati, Miruna vorbeste toata ziua, ieri a invatat 2 poezii si ne-a asasinat cu ele
, nu-i stau picioarele nici o clipa.
Vad ca se vb despre Crocsi, mie-mi plac is sunt super comozi, i-am luat si Mirunei o pereche si e tare incantata de ei, in prima noapte a dormit cu ei in pat![]()
Lavi aceeasi problema a avut-o mama cu mine, imi spunea ca eram tare uracioasa cand eram mica, insa odata ce a inceput scoala m-am dat singura pe brazda. Incearca sa vezi ce o deranjeaza, pe mine de ex ma deranja foarte tare cand toata lumea venea si sarea pe mine sa ma pupe sau sa ma stranga de obraji. Uram efectiv! Si ii evitam
Gata, fug la cumparaturi sa fac ceva de mancare ca bate vantul prin frigider
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
miri__b spune:
Madau parca te vad zambind!
si fi-miu a invatat 2 poezii acu2 zile si a ramas pe "repet".
unde e lista cu ce medicamente iei in concediu ptr copii?am citit pe tripadvizor ca a facut una "stomac flu"n-am scris bine....si tre sa fiu pregatita.
Lavi si eu zic sa n-o obligi sa socializeze.cu strainii, mai ales cand o faci ptr ca te judeca respectivii.plus de asta copii simt ca ceva nu e ok si de aia nu se apropie de un om.
eu tot tre sa dau copy-paste la mesaje de la Noky,ad ma duc sa fac bagaje.oooof, deloc nu sunt originala.
miri__b spune:
tot eu
ar trebui sa iau haine mai groase ptr seara? e racoare la turci?sa iau multe, sau asa doar sa avem?
Morgano spune:
Trusa noastra:
panadol - sirop
nurofen - sirop
novocalmin supozitor
paracetamol (125 si 250) sup. ca doar am 2 fete de varste diferite
just in case" augumentin, tot de 2 concentratii diferite
pt. insecte: fenistil
pt arsuri: spray oximed
pt. rani: urgo spray si plasturi
pt. nas: nasomer si vibrocil
pt. diaree: smecta si eridiarom
pt. alergii (avem noi tendinte in familie, deci nu sunt exagerarata!): sirop aerius, hidrocortizon hemisccuinat (fiole + seringi), claritine, stilou cu adrenalina
batista bb (e super-importanta la copil sub 2 ani)
crema de funduc pt iritatii majore
crema de plaja
astea le iau si alte fete de la topicul la care s-a discutat acum 4 zile:
supozitoare cu glicerina pt constipatie
gel cu arnica pt eventuale vanatai
apa termala pt hidratare/racorire
otocalm, in caz de dureri de urechi/otita
Hidrasec si Biotics ptr. burtica
saruri de rehidratare Prolyte sau Humana
nelipsita crema de galbenele
ulei de corp (cand venim de la plaja si facem baita).
spray Autan ptr. tantari (noi suntem alergici)si pastile ptr. camera
Tobrex ptr. ochisori.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
lavi02 spune:
Miri uite prognoza pt Kemer pe urmatoarele zile:
http://www.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=MEA|TR|TU008|KEMER&metric=1
Maximele ziua 33-38, minimele noaptea 22-23.
Prin comparatie, la Bucuresti minimele noaptea sunt 18-19 grade.
Vezi ca la unele hoteluri cu multe stele barbatii nu au voie la cina in pantaloni scurti. (cred ca nici in slapi)