Colectia de toamna-iarna (205)
Raspunsuri - Pagina 21
catutza spune:
Lavi , o sa plecam o singura zi la munte, ne intoarcem seara. Cred ca vom merge tot la Busteni, spre Gura Diham. Noua ne place acolo ca e si raul aproape si umbra si soare daca vrei.
Tu te pregatesti de concediu? mai aveti putin si plecati, ce bine de voi !
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Mihaelutat spune:
Da Lavi am fost vreo 12 persoane, unele au venit odata cu noi, altele erau acolo etc. Vreo 4 zile am fost toti. A fost super ok, cu mici frecusuri inerente dar ne cunoastem de mult si mergem cam peste tot impreuna asa ca nu s-au iscat conflicte majore.
Printre cele mai tari experiente traite au fost vizita la restaurantul Chez Bruno, la vreo 150 de km de Monaco, in zona viticola. Restaurantul este in incinta unui castel de pe la 1700, restaurat, cu mese in mijlocul gradinii direct pe iarba. restaurantul este cotat la 3 stele Michelin, este cel mai bun estaurant de trufe din lume. Norocul a facut ca patronul sa aiba prieteni in Romania, cunostinte comune de ale noastre, asa ca vazand ca suntem romani si avem prieteni comuni ne-a facut turul castelului, ne-a prezentata istoria lui si ne-a dat din partea casei un antreu, un desert si o sampanie mare. La bucatarie erau vreo 4 romani, care aveau o reputatie excelenta, iar unul dintre ospatari ne-a dansat Calusul....A fost absokut demential sa vezi cum apune soarele peste vii si cum toti cei din jur ne respecta ca suntem romani in ciuda "frumpasei campanii publicitare" desfasurata la nivel european.
Alta seara faina a fost la clubul Jimmy'z, locul de proteipendada al milionarilor locali, unde noi am intrat tot datorita unui roman bun la toate in zona care reusea sa deschida toata usile. Clubul avea o iesire pe un perete intreg afara, pe un ponton, asa ca era racoare si aer respirabil.
La resedinta familiei Rinnaldi iarasi a fost fain, mai ales ca intreaga prezentare a castelului o facea Printul Albert, inregistrat desigur, dar are o voce foarte faina.....Castelul in sine nu este foarte mare si nici impresionant, dar are o gradina si o vedere superba din curtea castelului, exact in port, in rest destul de micut, ma rog partea deschisa publicului. daca am fi mers in toamna l-am fi putut vedea pe tot dar acum era printul in castel si nu era deschis publicului decat partial.
Hai ca ma tras o epistola de mama mama....
Mai revin cu povestiri
Mihaela
anda77 spune:
mihaelutza, era printul la castel si nu m-ai sunat sa ma chemi de urgenta, saream in primul avion!? frumoase poze, m-au distrat si denumirile tale ref la locurile de inchinaciune mitzoseasca. dar poze cu apus, cu vii, cu castel n-am vazut. ori erau si nu m-am uitat bine?
dk ma intrebi, mie mi-ar placea sa vad si poze de la marea autohtona, cu fiu-tau.
mi-au placut si pozele cameliei, destul de confortabil si cu piscina frumoasa hotelul din bulgaria si pozele mariei-alexia de la balea.
mie dilema cu cerealele cu lapte sau fara lapte imi pare de fapt inexistenta pt ca ceva lapte csub alta forma decat san oricum ii bagi ori ca faci cereale cu lapte inclus, amestecate cu apa, ori ca faci cereale simple amestecate cu lapte praf. singura diferenta este absenta tetinei in prima categorie, ceea ce este mai indicat. lingurita cu care zici ca nu e obisnuita acum, lingurita prezenta in administrarea primei variante, oricum trebuie sa apara in viata ei oarecum rapid, are deja 5 luni si o sa incepi cu diverse alimente.
ca sa rezum, cumpara cereale cu lapte, le freci cu ceva apa si-i dai pasta groasa cu lingurita, pe post de supliment de cina ca sa doarma. dk nu o sa-i dai supliment de cereale s-ar putea sa se obisnuiasca in curand cu sculat des pt tzitzi, cum au patit niste prietene care ulterior aproape si-au luat viata de nervi, prin procedee violente
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Mihaelutat spune:
Anda la faza cu printul e cam greu ca umbla vorba prin targ ca se insoara sau a trecut in partea cealalta a baricadei, if you know what I mean...Aceasta a doua varinata nu pre o cred ca nu o cred si basta....
Poze de la castel si trufe mai pun azi ca am mai recuperat un stoc de poze ca si cele de la mare cu copilul propriu si personal.
Pe dupa-amiaza le aveti livrate.
Mihaela
camelia_daniela spune:
Gata doamnelor .... SUBIECT NOU-NOUTZ!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit