Colectia de toamna-iarna (205)
Raspunsuri - Pagina 15
miri__b spune:
Laviyeap we are!
pozele le-am descarcat dar nu stiu unde sa le pun ca pana acum foloseam doar onetruemedia.
lavi02 spune:
Si va cunosteati si inainte de forum? ![]()
Ce neamuri sunteti, daca nu-i secret?
Fati un cont pe gmail si pune-le pe Picasa. De exemplu.
miri__b spune:
Lavi nu mai tin mintece neamuri suntem, stiu ca at cand mi-a zis Feli am vb cu socrul meu si mi-a zis ceva de tatal lui Brado ca sunt veri, acum nu-mi mai amintesc.
miri__b spune:
am pus poze pe flickr, contul nov_dec_2005 cu vechea parola.
accept comentarii negative.din pacate Anda vad ce s-a dat la fund de ceva vreme, sper ca e ok.
catutza spune:
Miri , trimite o invitatie in contul comun ca nu reusesc sa intru sa vad pozele ![]()
Camy , ce face Daria , cum se simte?
Delia , nu mai spui nimic de voi, ce fac fetele frumoase?
Tania , cum se simte Stefan?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
lavi02 spune:
Miri, am vazut pozele. Frumos peisaj munte - mare! David e baietel mare!
Sa va fie de bine concediul!
Cum s-a comportat David in avion?
Madau spor la cautari!
catutza spune:
Miri , frumoase poze, am vazut ca tu si David numai in piscina a-ti stat!
Lavi , mai ai putin si pleci in concediu ![]()
Noki , tu cand pleci, parca pe 16 nu? gata bagajul si pregatirile?
ma doare capul de la caldura asta ![]()
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
xandra28 spune:
hello, hello!
eu va citesc din umbra, de scris n-am timp nici sa mor...
vazut poze, admirat copii superbi, batut inima mai tare pt asa zisa sarcina a feliciei, etc :)
in fine, intru si eu cu o rugaminte: am o prietena f buna care naste in o saptamana si as vrea sa o ajut intr-o problema: doreste sa cumpere (nu noi neaparat): pompa de san si eventual si sterilizator. ma gandesc ca multe dintre voi poate le mai aveti, asa ca ma ofer sa le cumpar.
eu oricum i-am dat absolut tot ce mai aveam pe-acasa, pe-astea eu nu le-am avut.
numarul meu este in contul comun, astept sa ma sunati.
in rest, vlad e ditamai barbatoiul, ma innebuneste de cat macane, toata ziua vrea pe-afara, se plimba cu masinuta, in fine, face numai potlogarii. a, si da, ii este dor de sarah, cu care nu s-a mai vazut de la 1 iunie... cuscra, ce inima ai?
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
madau spune:
Miri bine ai revenit!
Nu vrem turci anul asta, vrem ceva pe fuga la Mamaia, sa se balaceasca maimutzica, ca Marius are f multa treaba in perioada asta si nu poate sa lipseasca foarte mult de la munca
. Asta e...speram ca o sa ne luam revansa prin octombrie cu un Paris, Viena, ceva![]()
Sambata am nunta,umblu de 3 zile si nu gasesc nimic de imbracat, numai kitchosenii, sau ce gasesc frumos nu are numarul meu
. Am gasit o rochita frumoasa din in la Yokko, superba, numai ca m-a cam luat cu calduri cand am vazut pretul..690 RON
. Tare-mi e ca voi apela la clasica "little black dress", eventual ma duc si-mi iau niste pantofi colorati, vroiam rosii dar sa vad daca gasesc...si am rezolvat problema.
Bic Miruna nu mai face de vreo 2 ani kk noaptea, deci nu stiu ce sa-ti zic.
Apropo de facut noaptea....tre sa ne laudam si noi cu despemparsarea completa, de 2 sapt am renuntat si la pampersul de noapte si n-a facut deloc in pat, cand ii vine pipi se da jos din pat, se urca pe wc, face, apoi ma striga sa vin sa-i ridic chilotii
. Si se culca la loc. Mare inventie fetelor treapta aia de la IKEA pt pus la WC
Meems bine ai revenit!
Caldura mare monser
, eu am facut niste oua umplute cu sos de cartof si m-am copt in bucatarie. Ma duc sa dau drumul la AC ca lesin.
Pup colectia
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2