Ce parfumuri va plac (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinaaa

fetele care aveti angel, am si eu o intrebare.
cum arata sticla de 100ml? este aceasta mai inalta
http://images.buzzillions.com/images_products/06/35/womens_thierry_mugler_angel_eau_de_parfum_reviews_284559_300.jpg

sau aceasta?
http://www.aolcdn.com/red_galleries/women-angel-400a061207.jpg

am fost azi iar in sephora si ina center si am observat ca in sephora aveau sticla asta gen butoias si era de 75ml, nu de 100, si costa 580ron.

iar in ina, aveau sticla inalta de 100ml, dar n-am obervat pretul.
aveau de asemenea de 15ml, 25 si 50.

intreb asta pt ca pe site-urile gen esentedelux.ro si parfumuri.tv, apare sticluta butoias ca avand 100ml... chiar are? ma gandesc sa nu ma pacalesc, sa fie de 75ml..

poate ma lamuriti

Eu il am pe cel din prima imagine, sticla se poate reincarca. L-am cumparat de pe esentedelux cu 325 Ron in urma cu un an. Este exact ca si cel pe care l-am testat in magazin. E un parfum absolut superb, pentru vreamea rece, mirosul dureaza si doua zile dupa ce fac dus.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui manon

chiar daca am facut mai nou o pasiune pentru wish (chopard) si liberte (cacharel) parfumurile lancome raman in topul preferintelor mele. nu stiu nimic despre "magnifique" si as dori niste impresii... nici nu stiu daca se gaseste deja in parfumeriile din bucuresti (e drept ca nici n-am intrat de ceva vreme...).

Uite www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Magnifique-3746.html" target="_blank">aici impresii despre Magnifique.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaaa spune:

am mirosit eu magnifique in sephora din carrefour orhideea. miroase frumos, e floral asa(trandafiri si iasomie parca), dar prea light pt gusturile mele
mi se pare potrivit de primavara-vara. oricum un miros placut

Mergi la inceput

Citat:

am mirosit eu magnifique in sephora din carrefour orhideea. miroase frumos, e floral asa(trandafiri si iasomie parca), dar prea light pt gusturile mele

Din ce am citit se pare ca se aseamana cu Miracle care nu e pe gustul meu si nici nu persista.
Imi plac mult Poeme, Hypnoze, astea doua le folosesc si imi place si O de Lancome, insa Oui de Lancome, Miracle, Tresore, Attraction, Magie Noir nu imi plac.
Azi folosesc Hypnotic Poison Dior, cat ador parfumul asta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaaa spune:

poeme foloseste mama si e ft puternic si persista muuult. si mie imi place hypnose, dar am observat ca pe alte persoane miroase mai bine, mai dulce si profund asa plus ca desi am edp si am tot citit ca persista mult, mie nu mi se pare.

si eu ador hypnotic poison. nu mi-am mai luat, dar pastrez sticluta, inca mai are 2-3 picaturi :)) si ma amagesc asa, mai miros din cand in cand. era preferatul meu, pana sa miros angel

tre sa mai am rabdare 2sapt, pana la ziua mea, mi-a promis prietenul ca mi-l ia dana, tu cate puf-uri folosesti la angel, daca e asa puternic?

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glont10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaeladm

Cum este Truth de la CK? Nu l-am mirosit.
Eu de la CK am avut One si mai imi plac Escape si Contradiction. Eternity nu imi place la fel de mult.

Mihaela

Nuuu!
Pt mine Truth a fost cea mai mare teapa! Am dat 2 mil 300 pe 50 de ml, nu persista deloc-deloc si miroase ieftin!Acum il urasc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

multumesc, cred ca maine ma duc sa dau si eu un "nas' daca zici ca e la orhideea...

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:
citat din mesajul lui manon

chiar daca am facut mai nou o pasiune pentru wish (chopard) si liberte (cacharel) parfumurile lancome raman in topul preferintelor mele. nu stiu nimic despre "magnifique" si as dori niste impresii... nici nu stiu daca se gaseste deja in parfumeriile din bucuresti (e drept ca nici n-am intrat de ceva vreme...).

Uite www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Magnifique-3746.html" target="_blank">aici impresii despre Magnifique.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glont10 spune:

Mi-a zis tanti de la parfumerie ca nu se mai fabrica Crystal Noir edp!
A cumparat cineva de curand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

as recomanda hypnotic poison pentru vremea rece, mai spre iarna, ca si hypnose, dealtfel. imi plac amandoua dar nu pentru vara. care vara ?? am scos haine de toamna, cred ca e vremea sa schimb si parfumul...

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

[quote]citat din mesajul lui irinaaa

Din ce am citit se pare ca se aseamana cu Miracle care nu e pe gustul meu si nici nu persista.
Imi plac mult Poeme, Hypnoze, astea doua le folosesc si imi place si O de Lancome, insa Oui de Lancome, Miracle, Tresore, Attraction, Magie Noir nu imi plac.
Azi folosesc Hypnotic Poison Dior, cat ador parfumul asta!!!

Mergi la inceput

Citat:

poeme foloseste mama si e ft puternic si persista muuult. si mie imi place hypnose, dar am observat ca pe alte persoane miroase mai bine, mai dulce si profund asa plus ca desi am edp si am tot citit ca persista mult, mie nu mi se pare.

si eu ador hypnotic poison. nu mi-am mai luat, dar pastrez sticluta, inca mai are 2-3 picaturi :)) si ma amagesc asa, mai miros din cand in cand. era preferatul meu, pana sa miros angel

tre sa mai am rabdare 2sapt, pana la ziua mea, mi-a promis prietenul ca mi-l ia dana, tu cate puf-uri folosesti la angel, daca e asa puternic?

va pup

Doua pufuri sunt suficiente Daca vrei sa lesine cineva dai mai mult, faci ca si geniest cand foloseste Skin-Trussardi, se da cu zece pufuri

Mergi la inceput