Ce parfumuri va plac (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui glont10

Mi-a zis tanti de la parfumerie ca nu se mai fabrica Crystal Noir edp!
A cumparat cineva de curand?

There are 3 kinds of people in this world...those who want things to happen, those that make things happen, and those who just wonder what the hell happened!

Eu vreau sa-l cumpar si tot astept sa apara pe www.bigdiscount.com, unde 100 ml, EDP costa $55, nu am comandat 50 ml cu $42 si vad ca s-a vandut. Mai astept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Citat:
citat din mesajul lui glont10

Citat:
citat din mesajul lui mihaeladm

Cum este Truth de la CK? Nu l-am mirosit.
Eu de la CK am avut One si mai imi plac Escape si Contradiction. Eternity nu imi place la fel de mult.

Mihaela

Nuuu!
Pt mine Truth a fost cea mai mare teapa! Am dat 2 mil 300 pe 50 de ml, nu persista deloc-deloc si miroase ieftin!Acum il urasc!

There are 3 kinds of people in this world...those who want things to happen, those that make things happen, and those who just wonder what the hell happened!

Nu vreau sa te contrazic, depinde de PH-ul fiecaruia.Eu am Truth-ul de mai bine de un an/am luat sticla de 100ml) si crede-ma nu miroase nici ieftin si persista destul de mult(dupa spusele multora, fiinca eu una oricare ar fi parfumul, mai putin cred ca Chanel 5, dupa ce m,a dau am imoresia ca nu mai miros, am pasit-o si cu wish-ul si cand m-am intlanit cu o prietena m-a intrebat daca am scapat sticla pe mine, iar eu nu mai simteam nimic).
Eu am fost ieri intr-o parfumerie, nu aveau cine stie ce, fiinca am aflat ca intr-o saptamana se inchide,asa ca aveau si reduceri la toate parfumurile.Mi-a placut Casmir de la Chopard,da din pacate nu mai aveau decat testerul , mi-a mai placut J'Aime de la "La Perla".E putin dulceag,dar persita destul de mult , nu e ce cautam,dar merge cat de cat si pentru perioada asta.Am incercat cateva parfumuri si atat le-am mirosit ca am ajuns acasa si mana imi mirosea f faina,dar pe cuvantul meu daca imi mai aduceam aminte in coltul ala cu ce ma dadusem.Luni am sa trec pe acolo iarasi si cred ca am sa-mi notez.Am sa trec dimineata dau cu doua parfumuri, las sa treaca ceva timp sa vad care persita.Ce am mai mirosit si parea interesant a fost Qui de la Lancomne.
Daca imi gasesc ceva interesant, imi iau de la astia, daca nu momentan am sa raman la Wish pe care l-am comandat deja.
Stiu ca s-a mai discutat pe aici de Blue Light de la Dolce Gabanna.Cum e, persista?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Tumpi, Light Blue de D&G persista, e fresh, mie una imi place, pt vara e nemaipomenit.

Eu am rimit un J'adore, care la cat imi placea la teste, acuma parca ma ineaca , am mai primit si un V, de valentino , si mai vreau sa iau un Bulgari - Rose Essentials mai as pt romantisme ...bine lista e mai lunga

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Eu am cumparat un Cristal Noir EDP de curand, dar din Roma.
D&G Light Blue este parfumul preferat al sorei mele si nu persista mai deloc, cel putin Annie esti prima care spune ca persista.
Eu pentru toamna voi folosi Escada Magnetism, Wish Chopard, Mademoiselle Chanel, Cerruti 1881, D&G Red si cred ca merg si Beat si Brit de la Burberry. Mi-e greu sa renunt inca la Infinment Chopard si Lolita Lempicka.
V de la Valentino imi place foarte mult cum miroase, il are sora mea si imi mai place Deep Red de la Hugo Boss.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaaa spune:

Carrye, Crystal Noir EDP persista? imi place mult mult cum miroase, dar din pacate am testat doar edt si nu ma tinea deloc

Mergi la inceput

si au dreptate fetele, la noi in parfumerii gasesti doar edt, chiar si pe site-urile care comercializeaza parfumuri.

ma refer la crystal noir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Am desfacut Boss femme- este exact ca in descrierea de pe esente. In prima secunda nu mi-a placut,apoi am inceput sa-l adulmec. Am dat acum vreo 2 ore si-astept sa vad cat va mai tine. e la testare..

Mergi la inceput

hristina, ai comandat de pe esente? in cat timp a ajuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Si mie imi place V de la Valentino foarte mult si chiar mi se pare ca Deep Red e varianta lui mai tare, nu stiu care o fi fost primul dar au foarte multe in comun.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Da,deci e ora 9 si inca se mai simte,vag, dar exista! precizez ca am dat un puf pe-o incheietura si unul pe cealalta,atat!
Ma bucur ca l-am desfacut in cele din urma; n-am putut dom'le rezista tentatiei si pace,eram in casa cu dusmanul...

Mergi la inceput