Ce parfumuri va plac (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Deci ti-a placut, nu? Il mai faci cadou?Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Citat:
citat din mesajul lui EliaElia

Deci ti-a placut, nu? Il mai faci cadou?

Camelia si Laura (06.02.2008)

Nu-l mai fac! Pa!....
Pana pe 20 oct ii iau eu ceva si mamei...dar nu parfum ca risc sa nu i-l dau...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hristina

Citat:
citat din mesajul lui EliaElia

Deci ti-a placut, nu? Il mai faci cadou?

Camelia si Laura (06.02.2008)

Nu-l mai fac! Pa!....
Pana pe 20 oct ii iau eu ceva si mamei...dar nu parfum ca risc sa nu i-l dau...

Gata! s-a dus,maine maresc doza sa vedem ce stie sa faca...Oricum ,a tinut pentru prima incercare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

hristina, poti sa iei mamei tale un parfum, dar sa fii sigura ca nu il suporti
Imi amintesc ca am testat Boss Femme si la prima impresie mi-a placut, nu mai stiu daca am testat pe piele sau am mirosit capacul
Mi-am scos de la naftalina parfumuri de iarna, Shalimar EDP, Kenzo Jungle si Classique, imi plac asa de muuult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Dana, stii ca mor dupa Classique!!! Si merci ca mi-ai adus aminte ca trebuie neaparat sa am Kenzo Jungle. Mor dupa el. Ce bine ca avem aceleasi gusturi la parfumuri!
Cat despre Deep Red, tin sa mentionez ca este de la Hugo Boss, V de la Valentino este de la Valentino. :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

hristina, poti sa iei mamei tale un parfum, dar sa fii sigura ca nu il suporti
Imi amintesc ca am testat Boss Femme si la prima impresie mi-a placut, nu mai stiu daca am testat pe piele sau am mirosit capacul
Mi-am scos de la naftalina parfumuri de iarna, Shalimar EDP, Kenzo Jungle si Classique, imi plac asa de muuult.

E' da, si-asta ar fi o solutie; ei ii place Tresor, dar tocmai ce l-a terminat, eu nu-l mai suport de mult timp. Nici nu stiu daca mi-a placut vreodata cu adevarat...
Azi am vazut ca avea si ea Kenzo Jungle la vedere,deci asta pica de pe lista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Azi am fost imbracata cu haina care o veam in ziua in care am probat parfumurile, vreau sa va spun ca J´aime de la La perla inca se mai simtea(m-am dat pe brat spre cot cu el ca acolo mai aveam loc liber si s-a impregnat in haina) si chiar imi place cum miroase.Daa il mai gasesc cred ca-l iau chiar daca aduce a parfum de vara.
Carry si mie imi place 1881 de la Cerutti, abia l-am terminat la inceputul verii,dar de fel fac pauze intre parfumuri, incerc ceva nou sau ce nu am folosit de mult timp.Ce nu as lasa in pauza ar fi Chanel 5, asta imi place tare mult si as vrea sa-l am non stop.
Daca ar fi dupa mine as lua in fiecare zi cate un parfum,dar deh din salarii traim toti, asa ca rabdare, rabdare, totul are o rezolvare.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

tot aveam o dilema ieri, care a fost mai intai Deep Red sau V de la Valentino, m-am uitat pe basenotes si am vazut ca Deep Red e din 2001 iar V din 2005. Mie oricum imi place mai mult V.Nu stiu daca are importanta ca sunt de la case diferite se mai inspira unii de la altii si la nivelul asta. Si am vazut pe basenotes ca nu sunt singura care are impresia ca sunt asemanatoare.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carrye

Dana, stii ca mor dupa Classique!!! Si merci ca mi-ai adus aminte ca trebuie neaparat sa am Kenzo Jungle. Mor dupa el. Ce bine ca avem aceleasi gusturi la parfumuri!
Cat despre Deep Red, tin sa mentionez ca este de la Hugo Boss, V de la Valentino este de la Valentino. :)

, vei vedea ca peste 10-15 ani iti va placea si Shalimar, Samsara si altele, poate si Opium

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

CAPITOL NOU

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput