Ce parfumuri va plac (6)
Raspunsuri - Pagina 17
notte04 spune:
Or fi avand Heure Exquise la Madison, dar daca o fi scump in draci...ma lipsesc.Speram sa-l gasesc pe un site.Pe Strawberrynet au parfumuri Goutal, dar nu il au pe asta. :(
Uite din descrierea asta m-am indragostit eu de el:
"L#8217;Heure Exquise Ora pretioasa, natura divina, regina a clipei si adierii de un albastru infinit. Frumusete de vara sau primavara boare, amestec sublim de culoare, azur, ametist sau verde de nufar devin in privirea-i ametitoare lumini. Un acord nebanuit al trandafirului turc cu dulce fond de iris pudrat florentin si santal de Mysore creat pentru o femeie cu ten pal si ochi senini, sensibila si visatoare."
www.fashionandbeauty.ro
notte04 spune:
Pe asta o sa mi-l iau de pe strawberrynet la urmatorul salariu:
"Vanille Exquise: Este senzual, enigmatic, elegant, pretios, incitant, o pura evocare a ispitei pastailor brune in amintirea bailor cu lapte de migdale ale Cleopatrei."
www.fashionandbeauty.ro/parfumurile_annick_goutal.html" target="_blank">http://www.fashionandbeauty.ro/parfumurile_annick_goutal.html
Ca tot imi place vanilia.
irinaaa spune:
oare parfumurile de pe parfumuri.tv sunt originale sigur? mi-ar conveni pt ca eu sunt din Buc si as putea sa ma intalnesc direct a2a zi cu tipul, pe care l-am si contactat pe YM, care m-a si asigurat ca il pot testa atunci pe loc si daca am vreun dubiu, pot sa refuz parfumul.
cei de la esentedelux.ro sunt din Bistrita si vad ca livreaza doar prin posta sau curier.
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinaaa ce parfumuri folositi acum ca a venit vremea rece? |
Allure Sensuelle, azi
EliaElia spune:
Eu nu imi mai iau parfumuri dupa descriere, 100% am dat rateuri pana acum.Am mirosit Incredible Me de la Escada, scrisesem tot eu acum cateva zile, cred ca ar merge de toamna, vanilia nu se simte foarte tare, parca ar fi ceva migdale. Eu n-am facut "click" la el dar nu e rau. Si am mai testat Chloe, ultimul, miroase puternic a trandafiri daca va place genul.Camelia si Laura (06.02.2008)
sali spune:
irinaaa,daca te hotarasti sa risti si sa iei ceva de la parfumuri.tv sa ne zici neaparat. E bine ca poti testa si refuza pe loc, inainte sa dai banii. Desi poti avea surprize chiar si asa, din pacate.
In alta ordine de idei, ati mirosit/folosit "Benghal" de la Lancome? Cum e?
irinaaa spune:
fetele care aveti angel, am si eu o intrebare.
cum arata sticla de 100ml? este aceasta mai inalta
http://images.buzzillions.com/images_products/06/35/womens_thierry_mugler_angel_eau_de_parfum_reviews_284559_300.jpg
sau aceasta?
http://www.aolcdn.com/red_galleries/women-angel-400a061207.jpg
am fost azi iar in sephora si ina center si am observat ca in sephora aveau sticla asta gen butoias si era de 75ml, nu de 100, si costa 580ron.
iar in ina, aveau sticla inalta de 100ml, dar n-am obervat pretul.
aveau de asemenea de 15ml, 25 si 50.
intreb asta pt ca pe site-urile gen esentedelux.ro si parfumuri.tv, apare sticluta butoias ca avand 100ml... chiar are? ma gandesc sa nu ma pacalesc, sa fie de 75ml..
poate ma lamuriti
manon spune:
chiar daca am facut mai nou o pasiune pentru wish (chopard) si liberte (cacharel) parfumurile lancome raman in topul preferintelor mele. nu stiu nimic despre "magnifique" si as dori niste impresii... nici nu stiu daca se gaseste deja in parfumeriile din bucuresti (e drept ca nici n-am intrat de ceva vreme...).