Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (174)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Ziua buna!

N-am mai apucat sa intru,sa scriu ceva,ma laud ca am si io o mica urlatoare M-a disperat ieri cu maraielile...gata,nu mai zic ca am fata cuminte..
Dar am fata maree,azi a implinit 10 luni! Chiar acum e pe la oglinda,se joaca cu fardurile mele...s-a mai linistit oleaca,a baut si niste lapte Milli UHT,ca am ramas fara lapte praf,dar vad ca i-a placut.. Si sa o mai laud ca a inceput sa mearga de-a busilea.

Alinus a mea doarme 2-3 reprize pe zi...cateodata instantaneu,altadata dupa juma de ora de leganat,depinde...Aseara radeam de ea,ca prin somn, nu stiu ce-o fi visat,dar numai ce-am vazut-o ridicata in fund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Ne-am intors!
Roxana, ti-am zis eu ca nu cedez . Ala mai inteligent cedeaza pana la urma, asa ca aseara a adormit fata mea singurica, molfaind soricelul de plus - la ea in camera, cu lumina palida de la veioza

Acum despre Mutterzentrum: (cu toate ca nu mai imi arde de povestit, dupa ce-am citit postarea lui Papanas despre zonele din Moldova si Bucovina )
Eu am gasit pe net scris despre Mutterzentrum si ora asta, asa ca m-am dus acolo caine surd la vanatoare. Ajung acolo (dupa ce ma rataacesc, dau telefon sotului sa se uite pe harta sa imi spuna sum ajung la strada X de la strada Y unde ma aflam eu) si observ ca e o chestie organizata. Intr-o camera, 7 mamici (+ 'Maria' mea) cu 10 copii (+Eliza) si o habamme. Hebamme canta cantecele, noi mamicile stateam in cerc cu copiii in brate, bateam din palme, miscam din picioare (in functie de cantecele), a pus 2 melodii la casetofon si am dansat cu prichindeii in brate si cam atata.
La final (45 minute) ma intreaba daca mi-a placut, ma anunta ca e curs organizat, are 15 sedinte, au mai ramas 13 sedinte (saptamani adica), costa fiecare cate 5 euro, si imi da o carticica cu cursurile, imi arata care este al ei si-mi arata si contul unde sa transfer banii .
Eliza s-a comportat cam ca Atomica Roxanei. Se vorbea nemteste (n-a inteles mai nimic), dupa primele 10 minute s-a plictisit si-a plecat din bratele mele. A inceput sa colinde ceilalti copii aflati in bratele mamelor lor, in special o fetita de vreo 3 anisori care avea o papusa in brate. Dupa 20 de minute si alti copii s-au plictisit si au luat-o de-a busiela sau la picior (dupa posibilitatile fiecaruia), ca ramasesem numai noi mamele sa cantam si sa batem din palme. Dupa juma de ora toti copiii misunau prin camera, mamele alergau dupa ei si am fost fericiti cu totii cand s-a terminat sedinta si am putut iesi din camera
Concluzia e ca mai bine donez sinistratilor cei 5 euro decat sa ii las acolo. Nu mi s-a parut ca merita ...

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Roxana am vazut cateva din pozele voastre,cred ca a-ti petrecut bine pe unde a-ti fost...Andrei e un dulce,cred ca o sa bage-n boala fetele cu ochii aia mari si frumosi

papanasho maine ducem si noi ceva lucrusoare si banuti,am vazut un centru de colectare la o piata din apropiere ,de unde stam noi..

Rodica sanatate multa tie si morosanului mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

quote:
citat din mesajul lui Marunzika
Bebeii iubesc rutina, dupa cate am inteles. Si la masa noi respectam mai mereu 4h distanta si nu-i prea dam gustari intre si asa mananca destul de bine la ora mesei. Hai ca am plecat de la una si-am ajuns la alta :)

De fapt papa si somnul sunt puternic interconectate. Bebeii si noi mamicile intelegem adesea ca papa=somn, problema e ca la alaptati e mai greu sa delimiteti clar papa de somn. Cand sunt mici/obositi, adesea adorm sugand. Si e si o solutzie comoda de fapt. Acum ca s-au marit nu prea mai functioneaza solutia, ii rupem cumva din rutina lor.
Mi-e acum mi-e greu sa-i creez alta rutina de somn.
Mi-e necesar timp si nervi de otel. Si perseverenta bineinteles. Inainte de asta as vrea sa culeg de la voi cele mai bune sfaturi de auto-adormire.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

http://community.webshots.com/user/Andriesh

poze din delta, poze cu baietii.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Papansh, cu retzeta de lapte praf. Pai e praf in ochi. Abia ce a invatzat sa traga din bibe de vreo saptamana. Deci sunt la capitolul incercari, sa nu zic experimente. Voi incerca si cu ceai. Cred ca de fapt tb sa incerc cu apa caldutza. Auzi, da' tu cum faci cu ceaiul. Il faci de cu seara si il reincalzesti? Il tzii in geanta termos?

Roxana, te-am apreciat mereu pt taria cu care l-ai invatzat independent pe Andrei. Mereu am facut comparatzii si m-am raportat la persoana ta... eu mama alatatoare, cu copil vesnic flamand si agatzat de tzitzi, mandra in acelasi timp ca ma sacrific pt puiul meu, invidioasa pe independentza lui Andrei, mereu dorindu-mi noptzi dormite, acel timp liber si energia ta de a face cele 1000 de lucruri pe care le faci tu in plus fata de mine.
Of, ce simplu zici ca vine Mos Ene si gata. Cred ca si varsta mica de la care l-ai obisnuit astfel conteaza. La noi se lasa cu urlete si smiorcaieli la greu, normal ca se sperie si Mos Ene. Poate imi povestesti cum a fost la inceputul-inceputului cu adormitul asta. Te rog, un sfat in plus nu strica. Atomica de la ce varsta a adormit singura?

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Slippersule, sa-tzi traiasca feciorul! Azi-maine face anisorul!
Mi-e dor de tine, de poze cu Vladutz... trebuie sa (te) caut in urma!
Pupici multi si sarbatoritzi frumosul papanash cum se cuvine!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Adimercedes, Danuta, sa va cresasca printzesele mari si frumoase, sanatoase si voioase!

Pupam mamicile si fetitzele

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

La multi ani sarbatoritilor !!!!!

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Danuta, sa iti traiasca dulcetica! Felicitari pentru progrese si multumim de aprecieri.

Ramonaiani (imi place cum suna, sa nu te superi ca nu zic Mariana), am ras copios citind despre mutter...cum i-o zice. Si subscriu concluziei. Felicitari pentru reusita legata de culcat, si eu as fi facut la fel.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput