Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (174)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Anissia, bine ai revenit!!! Ce mare si frumos e Yannis!!!

Se balacea tare frumos in piscina. Cine era baietelul blond din poze?!

Mi-a placut mult si voiajul vostru!

Tu arati foarte bine, in forma maxima!!! Felicitari.

Loved your sense of fashion and... your husband is a hunk!!!

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Bine ati revenit mamici din concedii sau week-end-uri la mare sau munte, asteptam poze!!!

Drum bun si vacanta placuta celor care pleaca zilele acestea, Papanash, Cecilia.

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Erina, multam de aprecieri. Avand in vedere ca vom fi vecine, cred ca putem sa aranjam o intalnire si cu madam Bernix. Ce zici? Cand aterizezi in frumosul Militari? Sa stiu cand sa plec de acasa... Hihihihi, ce gluma buna!!!! Nope, ca sa bagam o cafeleala sau macar o electrostimulare, o maslina ceva...

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Stati ca am uitat... Baietelul blond este Razvan, nepotelul meu de doi ani. Iar baietelul ala blond, mai mare, este fratele lui Tom Degetel (daca va vine a crede)...

Eu ma retrag, ca a venit domnul meu de pe metereze si tre sa socializam. Noapte buna mamici!!!!

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Pai n-ati socializat destul in vacanta? Mey cum sunt unii.. niciodata nu le-ajunge.. Bine ai revenit!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Hai sa fac si un capitol nou.. sa aveti unde povestii la noapte..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
citat din mesajul lui bernix

Yaia, bafta in prima zi de gradinita! Sunt si io emotionata...

Multumim, am avut!
Dupa ce ieri i-am dat la pranz mancare de oameni mari (supa de pui cu galuste, in care am pus si carnita fiarta si da, galustele facute ca pentru oameni mari, cu oua intregi), azi la 9 fara un sfert am ajuns la gradinita.
Totul era pregatit pentru prichindei, umerase cu etichete, vestiarul, jucariile, tot. Au fost 7 in prima zi, cu 4 educatoare. S-a simtit bine din prima clipa, s-a jucat si a misunat in 4 labute pe acolo. Am stat cu el pana la 10 si un sfert, nu a plas decat atunci cand un alt baietel a venit sa se joace si sa vorbeasca cu el. A fost chiar haios, baietelul ii spunea ceva si dintr-o data incepe Tudor sa planga si apoi incepe si celalalt. La 10 si un pic au iesit afara si eu l-am lasat singur si am plecat. Nici nu m-a bagat in seama cand i-am zis pa, era peocupat de ce fac ceilalti copii. La 11 si 20 m-am dus sa-l iau. Papa ceva si a zambit cand m-a vazut. Educatoarea a zis ca nu a plans DELOC! Dupa ce s-au jucat, au intrat si au cantat ceva (daca se poate spune asa) si cica Tudor a fost tare incantat de eveniment. Singura mea ingrijorare ramane mancarea. Nu prea mananca la gradinita, ii dau mai mult paine cu unt ca sa o manance singur. Maine vorbesc cu ele si le duc si borcanel, insist ca macar 5 lingurite de mancare sa-i bage si lui. Sa vedem.
Maine il las sa si doarma acolo, il iau la 13:30. Asta e planul, mai vedem noi!
Da' ia zi-mi, tu erai emotionata de prima zi de gradi a lu' fii-miu? Sau de gandul la prima zi de gradi a Degetzicai?

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui alinus_25
Yaya, succes delfinasului cu acomodarea la gradinita. Prima zi? Cred ca ai ditai morcovu'.

Multumim! Si sa stii ca nu era asa de mare!

Poze

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Roxana_G
Yaia, bine ai revenit si ma bucur ca ti-a priit concediul. Cu Grecia sa stii ca si noi am avut ceva nemultumiri, cam ca tine, mai ales ca am mers la ei dupa ce mersesem vreo cativa ani la rand la turci. Mult succes cu gradi, sper sa fie bine. Poze ai pus?

Multumim! Noi vreo cativa ani am mers la croati care au ceva clase peste greci!
Mersi, sper sa se acomodeze repede la gradi.
Poze? Pai mi-s lenesa...Da' o sa incerc!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput