Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (174)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am vazut si eu pozele cu Yannis, este tare scump si a crescut mult de cand nu ne-a mai pus mami nici o poza. Ma rog, am vazut poze cu Yannis si nu numai cu el, mai sunt si alti papanashi scumpi de pe forum, impreuna cu familiile lor. Astept inca pozele Annisiei din perindari.

Ramonaiani, viata e ciudata rau uneori...

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

mai, am trimis baiatul la plimbare cu bunica, de la 10 la 13 au stat, a si dormit Ghighi, s-au jucat....dar ce e incredibil pentru mine cate am putut sa fac de-atunci. mancare copil si adulti, aspirator toata casa, strans rufe si sortat, spalat si intins rufe, asezat jucarii, hei, e buna bunica la casa omului ....

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Vreau si eu o bunica care sa stea la plimbare atata tmp cu Cristi, la noi inclusiv tati se plictiseste dupa o ora, vine si spune ca e marait Cristi, ca eu cunosc mamicile care sunt afara cu copilasi si mai am cu cine sa schimb cateva vorbe si nu ma plictisesc... sau ca ''e curent=soacra''si tot eu trebuie sa ies cu el, mai ales ca el e invatat sa stea afara cu orele.....

Roxana nu ne mai lauda,daca iti spun ce boacane face iti trece.....

Legat de somn, noi avem 2 nopti de cand nu mai primim titzileala din ora in ora, mai primeste seara, odata noaptea pe la 3-4 si dimineata pe la 7-8, bineinteles dupa bibe.Sa nu credeti insa ca nu se trezeste noaptea,as vrea eu, se trezeste: in prima noapte a mai si plans, in a doua i-am spus ca trebuie sa doarma la loc ca nu are mami tatzi buna si ii intorc eu spatele, iar el merge in brate la tati cam suparat( nu mai plange) si adoarme imediat, deci tine.....Dimineata insa se trezeste de foame, ii dau un bibe, azi a stors 150ml apoi s-a jucat putin, a venit si a bagat mana sub tricou dupa tatzi, a tras odata max e 2 ori si a dormit pana la 11(8-11 asa da, am dormit si eu,uffff ce bine a fost).
Peste zi nu mai primeste tatzi de vreo 2-3 zile, mai plange, mai papa si cate putin bibe, oboseste si adoarme la mine in brate,vine singur isi pune caputul pe pieptul meu,eu stau intinsa langa el si asa adorme, dupa care il mut in patut( doarme cam 2 ore).Am uitat sa va spun ca si seara il pun in patut dupa ce adoarme, il las langa noi abia dupa prima trezire, mai nou pe la 1 chiar 2.Ideea este ca am mai inceput sa ma odihnesc si eu, nu mai rezistam....eram fizic daramata.

hihi, cica il laudam, tocmai s-a trezit, atrebuit sa-l pun la noi in pat....dar a dormit singurel la mine in brate dupa putin plans...cu siguranta plange dupa tatzi.

Nu stiu daca e buna sau nu metoda pe care o aplic, dar nu mai pot, trebuia sa fac ceva, de luni bune astept sa se schimbe ceva, ''creste si nu se mai trezeste'' de unde se trezea mai des cu cat crestea...acum sa vad daca o sa avem si rezultate....daca lucrurile decurg spre bine ramane sa mai pape tatzi seara si dimineata sau chiar de alint, daca nu spun STOP TATZI si gata.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa merge Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Andreea ne vedem azi in parc??????????? daca da, da-mi un semn unde ne intalnim si la cat.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa merge Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Uite aici, Roxana:
http://community.webshots.com/user/yanis2007

Sunt numai o parte, dar zic eu ca suficiente... Eu arat ca naiba, nu-i bai. Chiar sunt unele poze unde-i pacat de peisaje, nu stiu ce mi-a trebuit sa ma bag si io in seama...

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

papanash - mergi la concert?

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Cecilia Cris doarmew inca asa ca pe la 7 cred ca ajungem. zi tu pe unde esti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Sabina felicitari pentru ziua ta, sa fii sanatoasa (cel mai important), mereu iubita, sa ai noroc si sa gasesti mereu forta de a-ti urma visele!!

Alinus eu te inteleg asa cum si pe Cecilia o inteleg foarte bine. Eu am mai povestit pe forum cum am reusit sa-l invat pe Victor sa doarma singur, il adormeam eu in brate, il puneam in patut si il sprijineam cu obrazul de o camasa de noapte de-a mea, purtata neaparat cateva zile (mai pe romaneste ...mirosea a mine mama, mama...) si baga nasul in ea si dormea tun (era cu burta plina evident). Poate e o idee...bafta.

Annisia te-ai cam rasfatat cu plimbarea ta, sa-ti fie de bine!!

Eu am avut un week end muncitoresc, completat de o seara de sambata in care am fost nevoiti sa-l decalotam complet pe Victor (sa vezi urlete, moaaamaaa...noroc ca am avut un anestezic local ca altfel chemau vecinii protectia copilului), ca daca nu presta ta-su, prestam sigur la spital, asa ca am ajuns epuizati la busteni sambata noapte si duminica dimineata iar am luat-o de coada, cumparaturi, curatenie, balamuc...azi dimineata la 7 si 20 deschideam biroul si ma ..relaxam

ps; aia de la webshots mi-au sters pozele cu mirciu la baie, cica-s neconforme cu politica siteului, erau asa naspa, oare?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Buna, buna seara!!

Zic si eu ceva repede pana nu inchideti si cap asta. :)

Citesc de zor din urma...sunt restanta rau...nu stiu cum aveti voi timp ca eu sunt depasita de evenimente acasa, air la job nici nu se mai pune problema. Sunt pe sistemul switch-off: cand termin treaba intr-o parte sunt 100% gand si fapta in cealalta. :)

Nu am putu sa nu remarca pe dragalasa Carpatina vorbareata tare. (eu cred ca i se trage de la dorul de romanica...se apropie sosirea).

Am vazut un tatic cantaret si bine cine zicea canta pentru amandoua fetele. Nu am reusit sa-l vad pe plimbaretul de Cristi, iar pe Vladutz l-am ratat printre randuri...am vazut in schimb toate cele 5 printese (apropo printesita atomica seaman cu mamica ei tareee) si bonus surpriza. :))))

Despre noi cateva "chestii" esentiale: avem un dintisor si vrem sa-l treceti il listuta. Nu de alta, dar m-a ros tareee invidia la fiecare dintisor aparut pe aici. Asa ca zana maseluta olandeza a poposit la noi. Daaaaa...
Apoi mergem si noi, dar inca de manuta, nu socializam off course, doar amutzim si ne ferim finutz la atingerea "inamicului"...si printre altele ultima achizitia la vorbit este "lali-lali-lali-la"...

Ma intorc la citit....nu inainte de a va pupaci tare pe toate...imi lipsiti muuult...

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara tuturor!
V-am urmarit sporadic dar nu am avut noutati.

Sabina sa fii sanatoasa si sa ai mereu liniste sufleteasca!!!

Sa raspund din urma.

Bernix, eu nu sunt un as al volanului si apoi nici nu cunosc Bucurestiul. Am sa incerc totusi.

Alehiam, si eu as fi preferat Drumul Taberei dar la aceeasi suma erau fie la etajele 7-8, fie accesul era prin diferite ganguri, fie murdare.
Cred ca vom merge in Moghioros cu tramvaiul usor.

Am citit discutiile despre somn. Daria, adoarme seara numai cu mine sau tati (cind e acasa). La fel ca Degetica, Daria se lipeste de mine si adoarme. Ii mai place sa mai stam lipite cheek to cheek sau sa simta mina mea pe obraz.
Daca ii trece ora de somn (lucru care se intimpla foarte rar, deobicei o moleseste baia de seara, papa biberonul, se intoarce de citeva ori si adoarme)incep acrobatiile gen ridicat si trintit pe perne, pe noi, bagat nasucul in perna ridicat si reluat din nou si din nou.

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput