Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (174)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Si cu intarziere

Sabina sa fii sanatoasa, fericita si implinita!

Alinus, super toate pozele, m-a amuzat cum musca el nasuri pe la nunta.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Papansh, fericito, distractie placuta la concert diseara si drum bun. Multi lui Ghighi sa nu planga prea tare dupa mami a lui. Io zic ca mai bine iti inchizi telefonul primele 2-3 zile, asa ca sa nu suspini prea mult si sa nu fii tentata sa te intorci.

Annisia, bine te-ai 'regresat' curajoasa mamica. Cat ai fost plecata? 3-4 sapt? Mult curaj ai avut sa-0l lasi pe Y atat timp fara mama lui.
Iote, eu asta chiar nu am avut curaj sa fac. Si faptul ca-s cu laptele la purtator...Ia uitati independenta biberonului unde duce. Bravo! Curaj si tzie Papansh, ca vad ca se poate.

Adimercedes felicitari si voua pt minivacanta. Abia astept sa o vad pe Lisa in combinezon de schi. Cand ai timp poate imi povestesti cum e la voi cu rutina adormitului vis-a-vis de alaptat, cu suzeta, cum, cand a inceput Lisa sa adoarma singura? (e prea tarziu pt Teo?).

Deja cred ca ma axez numai pe ideile primite de la laptarese, ca sa nu ma mai depresez cu gandul la biberoane.

Piciulika, si la tine fac o strigare, dar nu e urgenta sa raspunzi. Poate dupa ce finalizezi proiectul si gasesti o solutie si pt Ursuletz. Sper sa se reasheze lucrurile pt voi si sa gasiti ceva mai bun.

Yaya, succes delfinasului cu acomodarea la gradinita. Prima zi? Cred ca ai ditai morcovu'.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Cecilia, ma uimeste Cristi mereu cate progrese face.

Multe discutii despre adormitul asta. Eu sunt pro solutie care sa mai lase si parintii sa respire, sa stea unii cu altii, sau sa se mai odihneasca. Toti suntem oameni si nu suntem rezervoare nesecate de energie. Nu in detrimentul copilului si nu prin a-l face sa sufere, dar o solutie convenabila ar trebui sa fie pentru toata familia.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Dar completez...eu am avut noroc cu Andrei dpdv al somnului.

Yaia, bine ai revenit si ma bucur ca ti-a priit concediul. Cu Grecia sa stii ca si noi am avut ceva nemultumiri, cam ca tine, mai ales ca am mers la ei dupa ce mersesem vreo cativa ani la rand la turci. Mult succes cu gradi, sper sa fie bine. Poze ai pus?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
citat din mesajul lui alinus_25

[quote]citat din mesajul lui bernix
Si tine cont ca io-s d'aia care si-a altoit copilul cu palma la fundulet...

<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">

Bernix, cu treaba cu palmutza.. eu parca nu stiu sa mai ai si alt copil. De Degetzica vorbesti? Poate ne spui cum s-a intamplat. (daca nu cumva ai spus si am ratat eu.)

exact, povesteste, da' nu uita ca suntem aici ca-n justitia americana: "Tot ce spui poate si va fi folosit impotriva ta"

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

quote:
citat din mesajul lui Roxana_G

Cecilia, ma uimeste Cristi mereu cate progrese face.

Multe discutii despre adormitul asta. Eu sunt pro solutie care sa mai lase si parintii sa respire, sa stea unii cu altii, sau sa se mai odihneasca. Toti suntem oameni si nu suntem rezervoare nesecate de energie. Nu in detrimentul copilului si nu prin a-l face sa sufere, dar o solutie convenabila ar trebui sa fie pentru toata familia.

Rox, bine v-ati intors de la mare. Ma bucur ca a fost reusit w/d-ul.
Eu revin pe capul tau cu stressul meu. Uite asta atitudine imi place. Nu vreau sa-mi mai iau rosii in cap pt ca-mi las copilul sa mai si planga cate un piculetz. Spuneai la un moment dat ca Andrei plangea la socri/ parinti si nu mai adormea daca nu era lasat sa se smiorcaie si sa-si faca nu-s-ce tabieturi. De ce tabieturi vorbeai?

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Yaia, tati a inceput sa ii zica Bubu si asa i-a ramas numele. Eu nu ii zic

Bernix, vazuzi roller-coasterul ala sau ba? Ia zi, te bagi?

Annisia, bine ai revenit si felicitari lui Yannis pentru progrese! Baiat mare deja. Ce soc o fi avut el cand v-a vazut, dar cred ca si voi ati fost impresionati. Acum bag ochiul la poze.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Din ciclul "Doamne, maare e Gradina Ta" , o amica de-a mea (fosta colega de scoala) ma anunta fericita:
- O sa devin si eu mamica!
- Oau, felicitari!! (Stupoare) Da' cu cine? (gagica-i nemaritata, nu prieten stabil din cate stiam eu)
- A, am gasit barbatul ideal pt mine: cariera, casa, masina, bani!
- A, ma bucur mult pt tine! Si? V-ati mutat impreuna?
- Aa, nu... Peste vreo 2 luni ma mut, dupa ce-i face mai intai parastas lu' nevasta-sa de un an...

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Alinus, am zis eu asa ceva? Te rog detaliaza contextul ca zau nu imi amintesc. Andrei nu a stat niciodata la socrii. Au venit ei la noi o singura data, nu l-au lasat sa planga nici 2 min - ma rog, era un fel de fosfaiala, nu plans din ala isteric, ba uneori mai si vorbea - si l-au tot luat de acolo pana l-am gasit nedormit la miezul noptii desi el se culca de la 9. Dar el nu a plans mult la somn niciodata. Cand era mic mic, pana pe la o luna, era plangacios rau si il plimbam in brate prin casa. Apoi nu prea a mai plans. Si acum mai protesteaza cand il pun in pat daca e patul pliant, dar se culca imediat. Insa intr-adevar, trebuie pus la culcare cand chiar ii este somn, altfel nu sta nici el in pat. Nu stiu ce sa iti mai zic. Eu inteleg ce intrebi tu. Insa la noi a mers de la sine, nu am facut eu vreo militarie cu el. Militarie am aplicat la Alex saraca, pe ea o lasam sa mai planga, ca era tare obositoare. Dar ceda si ea destul de rapid.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Bine ati revenit din concediu fetelor!
Am vazut pozele cu Yannis, Doamne ce a crescut. Intr-adevar Annisia mare curaj sa-l lasi atata timp singur. Dar poate e mai bine asa, sa fie independent, uite mie ce greu imi e acum, nu pot sa plec nici o ora fara ea.
Cine se baga la un capitol nou?

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput