FIV in Ungaria 41

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Crisis- mie mi-a luat 20 euro sau 5000 Ft. Mie mi s-a parut mai avantajos in euro. Nr ei este 0036707766820. Vichi si lucreaza ca asistenta in maternitate si nu prea poate sa vina la clinica la orice ora.

Luck - am cumparat din vama Cenad 100 Ft cu 1,6 lei, in timp ce cursul BNR al zilei era de 100 Ft = 1,54 lei. In aceeasi zi direct de la bancomat ( la orice banca din Szeged) am scos Ft la cursul de: 100 Ft = 1,56 lei cu tot cu comision interbancar, deoarece schimbul pe card se face la cursul oficial al BNR.
Sotul meu lucrand la banca a facut calcule si consideram ca asta este cea mai buna varianta.
La inceput am schimbat si noi lei in euro, apoi euro in forinti si am pierdut practic la doua schimburi valutare. Ca sa nu mai zic de vama...unde cursul la vanzare este mai mare decat cursul BNR.
De la bancumat se pot trage bani cu un card de salarii obisnuit, MASTER CARD sau VISA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

cris si eu vreau la plaja....dar nu la piscina....
magda te pup
bafta multa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Sandica da, daaaaaa, am vazut ca vrei la plaja. Ai venit fuga la mare. Daca iti doreai cu adevarat stateai numai la paja pana la 15 septembrie cand incepe scoala.
Buluna multumim pentru informatii.

Si eu procedez la fel cu banii. Alimentez cardul in tara cu bani si acolo platesc numai cu el sau pentru clinica scot cat este necesar. Cand nu aveam card schimbam inainte sa ies din tara.

Va pup pe toate si ma bag la somn. Nu am fost azi nicaieri. Am lucrat la o prezentare pentru Campania de responsabilizare .... Sper ca toata lumea a semnat petitia.

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

cris
in alta ordine de idei, i-am scris doctorului si daca totul e ok, sper ca in septembrie incep AC si in octombrie FIV
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

saluti fete frumoase

ma bucur ca sunteti bine si ca incepe nebunia FIV-urilor de toamna. Trebuie ingrosata lista celor de la odisee, mai ales ca multe dintre noi o vom parasi cat de curand ... #61514;

avalon: ma bucur ca mergi la Budapesta, intodeauna ma gandesc cu drag la locul acela de pe strada istenhegy. Acolo nu vei intalni (cel putin la mine nu a fost cazul niciodata) problema fetelor de la szeged, cu asteptatul pana intri la doctor. Eu am asteptat cel mult o jumatate de ora. Bafta multa iti doresc si tine-ne la curent!

Alina 37 : ce faci? In ce etapa esti? Bafta multa!!!!

Laura garner: pupici si astept sa revii la batalie!!!

Miha 3: ti-am scris in ziua in care m-ai rugat sa-ti spun despre ET cu embrioni congelati si mi s-au sters doua mesaje ft lungi, m-am enervat si am zis ca scriu in alta zi. Desi, iata-ma, asigurata de Word ca nu se va intampla nimic cu mesajul meu.

Pe ciclul natural am fost la o monitorizare in Oradea, i-am transmis dr-ului dimensiunea foliculilor mei si el mi-a zis in care zi sa iau ovitrellul, ca fix in 48 de ore sa faca transferul. Inafara de elevit nu am luat nimic altceva. Eu aveam 7 embrioni congelati, trei mai mari si restul micuti (cred ca 3-4 celule). Dr. Mi-a spus ca sunt viabili cei care supravietuiesc dupa decongelare in proportie de 100% sau cat mai aproape de acest procentaj. La noi, dupa ce am ajuns la clinica, dr-ul ne-a aratat lista cu embrionii si nr de celule ramas dupa decongelare. Astfel cei patru mici murisera de tot, iar cei mari (nu sunt sigura, cred ca 2 de 7 celule si 1 de 6 celule) au supravietuit cu acelasi nr de celule cei mari si cu una in minus la embrionul mai mic. Pentru ca erau mici sansele sa se prinda dr-ul a zis sa ii puna pe toti trei. A avut loc transferul si apoi am plecat acasa in Romania, in Oradea, fara nici o problema. In rest stii povestea sau poti sa o citesti la aspirante, capitolul de la sfarsitul lui ianuarie, inceputul lui februarie. Iti doresc bafta muta si sa vii cu bebic la purtator. Te pup!!!

Fetelor eu sunt bine, bebicii sunt ok, misca si se joaca in fiecare zi. Mai avem vreo luna jumate si apoi distractie!!!! Va doresc si voua aceleasi bucurii!!!!

Bafta celor care sunteti acum in focuri !!!!

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

internet, multumim frumos pentru urarile de Sf. Maria . Saptamana asta noi am fost plecati in concediu la Gyula, cu tot cu Mariuta noastra mica, iar de Sf. Maria ne-am intors de urgenta in tara ca fetita s-a ales cu o deshidratare de toate frumusetea (varsaturi, febra diaree )si ne-am cam speriat...asa ca in zi de sarbatoare am umblat pe la dr. si am luat tratamente pentru hidratare; dar totul e bine cand se termina cu bine intrucat Alexia si-a revenit.
Va pupam si noi dulce de tot si sper sa ne mai revedem candva

Liana, te pupacim si pe tine dulce de tot; am vazut ca ai intrebat de noi,multumim frumos ca nu ne-ai uitat Pe la noi cand mai treci???

simoborza, ce mai faci? Nu mai dai nici un semn de viata???

andicu si pussi,

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

SALUTIIIIIIIIIIIIII FETELOR

Am revenit din nou dupa o lunga pauza caaaaaaaa am cam umblat vandra,adica am fost plecata din nou de data asta la munte la BRAN(BRASOV)azi am ajuns si am citit pe fuga dar recuperez promit.
CRIS-am inteles ca incepi din nou ma bucur sincer,eu am primit tratamentul cand am fost la control,lam cumparat mai trebe sa-mi iau gonal darrrrrrr astept sa-mi vina CM desi se cam lasa asteptat,saptamana asta ar trebui sa incep dar nu stiu in ce zi imi vine AAAAAASTEPT.
Aveam atatea sa va scriu,dar....nu vreau sa va obosesc.PUPICI LA TOATE SI MULT MULT NOROC SI BUCURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

SALUTIIIIIIIIIIIIII FETELOR

Am revenit din nou dupa o lunga pauza caaaaaaaa am cam umblat vandra,adica am fost plecata din nou de data asta la munte la BRAN(BRASOV)azi am ajuns si am citit pe fuga dar recuperez promit.
CRIS-am inteles ca incepi din nou ma bucur sincer,eu am primit tratamentul cand am fost la control,lam cumparat mai trebe sa-mi iau gonal darrrrrrr astept sa-mi vina CM desi se cam lasa asteptat,saptamana asta ar trebui sa incep dar nu stiu in ce zi imi vine AAAAAASTEPT.
Aveam atatea sa va scriu,dar....nu vreau sa va obosesc.PUPICI LA TOATE SI MULT MULT NOROC SI BUCURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Sunt aici, am avut si am fost plecati la tara la bunicul meu, aseara am revenit.
CRISIS
LENY Vezi ca dupa vacanta de la Brasov eu am avut gemenii, ar fi bine sa pastrezi traditia
TIA Sunteti la mare, la soare, ce va pasa? Distractie placuta si vreme frumoasa.4x

Pentru toate fetle multi

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_37 spune:

Salutare tuturor!
tuculucu, multumesc de intrebare, uite sunt in etapa in care am terminat AC (ieri) si astept ziua de joi sa incep injectiile. Pana acum totul e ok, singura emotie pe care o am e legata de tren (voi pleca luni, pe 25 la Budapesta): sper sa nu patesc ca data trecuta, cand, cu ocazia primei consultatii, a fost declarata greva pe trenurile lor de cum am trecut granita...
Am si o intrebare: tu te-ai apucat asa de la tine sa iei Elevit sau ti-a recomandat doctorul?
Te pup, sanatate maxima si un sfat: mananca ciocolata ca sa iasa bebicii veseli! (gluma populara)

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput