FIV in Ungaria 41
Raspunsuri - Pagina 19
luck spune:
buluna ,
multumesc frumos pt raspuns.
Da ai dreptate daca schimbul pe card se face la cursul BNR din ziua respectiva este avantajos chiar si cu comisionul bancar.Plus de asta nu mergi cu atatia bani in buzunar.
Esti sigura ca numai cu Mastercard sau Visa se poate ? Cu Maestro nu ?
dannette spune:
Buna fetele,
am vazut ca au inceput sa scrie din ce in ce mai multe fete. Va duuuuulce si eu si va doresc tuturor numai reusite.
Cris, Sandica, Luck, Micky, Liana, Leny sper sa ne prinda iarna .
Eu inca nu stiu cand voi incepe, octombrie sau noiembrie, nu m-am hotarat. Ii voi scrie un mail lui nenea Zadori sa vedem ce zice si el. Oricum va tin la curent.
Iar incepe febra FIV-urilor
crisis81 spune:
Sandica ce super!!!
tuculucu iti doresc sa o parasesti fix la 40 de saptamani!
Mi-ka bine ai revenit! Chiar aseara vorbeam cu Tia si se intreba pe unde esti de nu mai scri! mamica si printesa
Leny ne vedem la Szeged deci. Eu vineri incep tratamentul.
Adela bine ai revenit si bafta la examen!
Dannette bine ai revenit pe baricade!
Am terminat prezentarea pentru campanie. Astept mail de la cine vrea sa o vada (cristina_mocanuro@yahoo.com)
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
luck spune:
Buluna
se pare ca schimbul se face la cursul de schimb din ziua respective al bancii de unde ai cardul.
Danette
bine ai revenit in randurile noastre draga mea , imi era chiar dor de tine si mi-am cam lungit gatul uitandu-ma daca un este un mesaj de la tine
Cris
sunt cu pumnii stransi alaturi de tine
buluna spune:
Crisis, Micky- ma gandesc la voi si va tin pumnii. Cand o sa plecati? Pe 25? Sper sa fie totul super bine ...ma refer si la drum, ca daca sunteti doar voi....poate o sa aveti si peripetii... Dar sa fie doar din cele placute
Cand vin pe 29 si sper sa ne intalnim la clinica, vreau sa aud numai de bine .
Asa ca ... sa fiti cuminti, sa conduceti cu atentie sau..si de data asta....povestea este:............
Va puuuppp.
Si stiu ca mai sunt si alte viitoare mamici prin preajma...asa ca si pe ele le pupsi le doresc o burta maaare... cu multi embrioni sa aiba de unde alege...iar apoi ...
Iubiti-va mult...
Micky2007 spune:
buluna si danette multumim pentru incurajari.
danette te pup si sper sa incepi si tu cat mai curand. Vorbim pe mes sau telefon.
buluna duminica plecam si sigur o sa avem peripetii. Eu una nu am condus niciodata asa mult, dar ne descurcam noi. Important este sa fie bine si sa iasa bebe. De cateva zile stau numai cu bebele finei mele si sunt innebunita dupa el. Il tin numai in brate. Te pup
scriss te .
Fetelor multa bafta celor care incep tratamentele acum si sa se lase cu bebei.
Va pup pe toate fara exceptie.
Micky
andicu spune:
Stiu ca n-am mai scris demult, . Din motive de Iepuras Extra Duracell abia apuc sa mai arunc cate-un ochi, pe ici, pe colo.
Vreau sa va urez bafta multa celor care intra inultimul tur de FIV, sa dea DD sa va gasesc pe lista la !
Criss,drum bun si muuuuulta bafta! sa vii acasa burticoasa! .
Luck, iarta-ma , stiu ca ramasesem datoare cu un raspuns, probabil ca e cam tarziu, dar totusi, daca iti mai foloseste :1.3 era .
Va pup pe toate si va tin pumnii!!
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Am implinit 1 An
Marinarul vesel
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
adaca spune:
CRISIS SI MICKY Drum bun ! Sa aveti grija de voi si sa ne dati numai vesti bune x4
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE