FIV in Ungaria 41

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Buna dragelor,
Ma bucur pentru toate reusitele. Vad ca a fost o perioada optima.
Crisis mie imi traduce Vichi. Este o fata tare draguta, ne intelegem bine. Este asistenta medicala.
Poti sa ma treci si pe mine la aspirante: o IA la TM si o incercare de FIV la Szeged in iulie, hiperstimulare
Preturile mele din 23 iun 2008 nu prea coincid, dar sunt in ungureste si nu inteleg prea bine...consultatia=12.000, ET=115.300, monitorizarea si punctia 105.000...

Cat despre schimbul valutar...noi folosim mai nou cardul de salariu al sotului meu, este posibil sa mearga orice card. Asa nu mai trebuie sa schimbam in euro, sau sa mergem la banca. Deci, mergem la orice bancomat in Szeged si cerem cati forinti vrem. Se face schimbul automat si este destul de bun caci este la oficial...Eu consider cea mai buna varianta, in situastia in care nu putem sa facem schimbul la banca la noi in oras, ne fiind forinti...

Mariaaa m-ai pus pe ganduri. Si sotul meu are oligospermie. Sotul tau ce tratament a luat??????? Il felicit si pe tine te pup si sarcina usoara.
Asta este dovada clara ca daca vrea DD ne da bb in orice conditie...dar...nu baga si in sac...Asa ca sa ne punem pe treaba ca se poate.
va pup si va urez succes.

Micky2007, Crisis81, Sandica, Lulia 75, Tabitha sa fiti cuminti si....sa va iubiti mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

La multi ani celor care poarta numele Maria
Lelia, Mi-ka sa va traiasca printesele. Va pupam
Miha, Zapp multa bafta
Cris dumineca ajungem la mare. Te pupam
Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Buna fetelor...ma adresez aici la voi cu o intrebare.
Imi puteti spune si mie va rog ce pret au in Ungaria Menopur si Ovitrelle????

Va rog mult ca is tare disperata

...Mereu sperand si visand la un ...

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Buna fetelor m-am linistit azi au venit urati in safarsit mei rea tare fica ca nu mai vin. Va pup si va multumesc pentru tot.
Pe 2 septembrie merg la Szeged cine set din Bucuretsi si merge tot pe 2 sa ami trimita un PM eu merg cu maisna si asi putea sa mai iau pe cineva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Cu intarziere LA MULTI ANI MARIILOR!!!!!

diaconmaria preturile nu le stiu, dar stiu sigur ca se da numai cu reteta.
Tia astept detalii pe PM: telefon, ora la care ajungeti si cu trenul sau auto . Abia astept sa va vad!
Buluna da-me te rog mai multe detalii despre translatoare: pret, numar de contact, etc. Maine fac si modificarile la prima pagina ca acum sunt rupta.
Zapp multa bafta. Sunt foarte muolte reusite din IA in Ungaria.
Miha3 ma bucur enorm ca esti ok si sa sper sa fie bine pana la capat! Multumim pentru preturi. Maine le trec.
Sima1 inca nu am terminat nici AC. Mai am

Va pup pe toate!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Fetelor
multumesc din suflet pt ajutorul pe care mi l-ati dat in legatura cu obtinerea forintilor.
Eu nu am eur al lei si nu stiu daca merita sa cumpar eur ca apoi sa-i schimb in forunti , asa ca m-am gandit sa-mi cumpar direct forinti dar nu stiu de unde , probabil de la OTP Bank , care este o banca ungureasca si unde ar trebui sa gasesc.
buluna
este buna si ideea ta cu cardul dar cred ca se ia comision (1% plus o suma fixa cred din suma ridicata)nu ?
mariaa FELICITARI !!!
bafta tuturor fetelor in tratament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca75_13 spune:

ce imi plac vestile cu bebei
FELICITARIIIIIIIIIII MARIA.
VA PUP PE TOATE SI SA DEA DUMNEZEU SA NE BUCURAM CA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Lenyyyyyyy zi-ne de tine ce faci, cum esti? Si zi-ne si de aia care nu mai binevoieste sa ne mai scrie.
Luck forinti poti cumpara din Nadlag inainte sa treci vama la unguri. Cursul e bun.
Adelaaaaaaaaaaaaaaaa unde umbli????? La mare nu vrei sa vi da brambura umblii.

Eu mai am doua pastilute de Lindinette si asa ca profit din plin de ultimele zle pana la CM. Azi ma duc la , mai precis la piscina ca la plaja nu-mi place. Mai vine cineva????

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Luck, eu am procedat asa cum zice Crisis, am schimbat ron in forinti inainte de a iesi din tara prin vama Nadlag, sunt acolo vreo 10 case de schimb valutar si cursul este foarte bun, la intoarcere am ramas cu multi forinti si i-am schimbat tot acolo inapoi in ron.
Cred ca varianta asta e cea mai buna, eu asa voi proceda... de rezerva am si niste carduri in valuta, dar intr-adevar e problema comisioanelor.
Apropo de preturi, eu la Kaali Budapesta (in 21 iulie) am platit doar 13.000 ft consultatia desi mi s-a facut si ecografie... analize nu a fost nevoie sa facem deoarece venisem cu toate analizele necesare... mi-a mai cerut doar sa le fac pe cele uzuale pentru anestezie si sa vin cu ele cand voi face fivul (potasiu, hemograma, EKG).
Am si eu o intrebare: a cumparat cineva pregnyl din Ungaria?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Crisis , Avalon
Aveti dreptate , asa voi proceda si eu , o sa schimb la Nadlag.Nu stiti cumva programul ?
Buluna
Te rog da-mi si mie mai multe amanunte despre Vichi.Mersi !!!

Mergi la inceput