FIV in Ungaria 41

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_37 spune:

luck, eu cand am cautat pe net informatii despre pensiuni, am gasit una care lua ca baza de conversie informatiile furnizate de un site: http://www.xe.com/ucc/
Din cate vad, azi paritatea e 1 euro=237 forinti, informatie pe care am intalnit-o si ieri in ziarele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna
MARIAA ESTI INSARCINATA!!!!!!!!!!!!!!!BRAVO!!!!!!!!!MINUNEA S-A INTAMPLAT!!! SFANTA MARIA TI-A ADUS O MARE BUCURIE!!!!!!!!!!!!

Luck, noi am cumparat Euro din tara si acolo am schimbat in forinti. Parerea mea este ca este bine sa ai niste forinti la tine, asa ca ia-ti niste forinti si din tara.

Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Mariaa: SUPER!!! Sarcina usoara si dusa pana la capat cu bine.

Fetelor, pe mine va trebui sa va rog sa ma scuzati, dar voi lua o pauza de 10 zile de forum , plec in concediu si n-o sa pot intra pe net. Sper ca la intoarcere sa gasesc multe multe vesti ca cea data de Mariaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Maria, felicitari si sarcina usoara!
Speranta, ti-am trimis PM.
Da Miha, citesc tot si aici, incercam sa sustin, sa ajut fetele...

Julia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

MARIA FELICITARI!!!!
Ai reusit natural cu un sot oligoasteno...?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Maria felicitari sarcin ausoara si la termen.
Fetelor sunt tare necazita pe 1 iulie am facut Et pe 9 lulie mia venit CM-ul acum tot astept si nu mai apare sunt in zi 37 si nici gand sa vina. sa mai intamplat la cineva asa ce ati facut? la mine cm-ul erea ceas. Va multumesc din suflet si Bunul Dumnezeu si Fecioara Maria sa ne ajute pe toate sa ne tinem bebei mult doriti in brate. Mii de multumiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Mihaela, din pacate apar dereglari. Mie mi-a venit la 45 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Mihaele eu zic sa nu te impacinetezi ca si eu aveam ciclul ceas si dupa primul FIV ni-a venit la 75 de zile. Cred ca e in functie de organismul fiecareia

14+

http://bd.lilypie.com/RwRVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Fetelor va multumesc din suflet. Cred ca nici Dumnezu nu ma mai intelege luna trecuta ma rugam sa nu a-mi vin CM-ul luna asta ma rog sa a-mi vina si peste o luna su doua iara ma rog sa anu ma-i mai vina CM-ul. La Cm-ul asta trebuie sa iau AC. Astept ca altceva nu am ce face . Va pup pe toate si incodata va multumesc am sa va tin la curent cu ce va urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2 spune:

Mihaele, o prietena de-a mea, dupa un FIV nereusit la dr. Zadori, in luna urmatoare, in aceasta perioada de dereglare a ramas insarcinata ! Dr. Zadori, i-a spus ca a avut mai multe cazuri, deoarece organismul este inca sub influenta hormonilor si este foarte posibil. Multa bafta ! Va !

Mergi la inceput