Puiuti de Randunici 2008!! (70)
Raspunsuri - Pagina 6
gecko spune:
mai e ceva cu tzambalul ala din fanfara...bate pana aici... MIMOOOOOOOOO, iar mi-ai trezit pruncul...si tzipa la carusel.si norii sunt aproape de casa asa ca nu pot iesi. VREAUUUUU SOAREEEEEE!!!! VREAUUUU PLIMBAREEEEE!!!!!
ai dreptate mimo cu copil agitat...relaxare mumu...cerc vicios...eu am avut noroc cu sotul (neamt doar dupa nume)...care a priceput treaba cu oboseala si relaxarea in perioada de lauzie...care cand vedea ca ma apropii sa o iau razna il lua pe Patrick in spate si se ducea...o ora-doua...cat putea...chiar daca Patrick plangea...stia ca nu va putea plange la infinit...si ca la un moment dat oboseala il va rapune...iar pe mine ma lasa sa ma odihnesc...dormeam...faceam dus lung...orice...Sigur ca cele 6 saptamani de lauzie s-au terminat...si husbandul (precis ca neamtul) a renuntat la bunele obiceiuri.
ah da...si citise la un moment dat aici pe site...ca ce sa faca viitorul tata cand nevasta e gravida...cica sa spele buda...si uite asa mi-a frecat domnul vre-o 2 luni buda cu Domestos (prima data cand l-am vazut in 11 ani)...dar din nou...a trecut gravideala...precizie nemteasca...nu mai spalam buda ca ne pica mucoasa olfactiva in ea....si pentru ca tot imbatranim...ce ar fi sa nu o nici nimerim cand o utilizam...
si cu viciul si dohanul...am tras si eu din fumul dracului...femeie tampita...nu am avut de lucru...nu am ajuns la cantitatile din trecut (de vreo 2 pachete zilnice)...da una pe zi tot am supt...
acum ma las...sa nu va zic ca stau toata ziua cu capul in camara si in frigider...parca vad ca in curand ma bag si eu la un mic monti
mda, a iesit soarele...a adormit Patrick
gecko spune:
am tras cu ochiul la fetele ce au nascut anul trecut in sept/oct...cele care erau in focurile impinsului cand eu eram la inceput...am vazut ca vre-o cateva sunt iar gravidutze...m-au apucat tremuricii...ca se pare ca am uitat o pilula candva...nu stiu cand...si CM-ul nu l-am vazut de anul trecut din iulie...oh...cu groaza ma gandesc la ultimele lui de sarcina asteptand sa se expulzeze ratonul...
luny spune:
quote:
citat din mesajul lui gecko
mai e ceva cu tzambalul ala din fanfara...bate pana aici... MIMOOOOOOOOO, iar mi-ai trezit pruncul...si tzipa la carusel.si norii sunt aproape de casa asa ca nu pot iesi. VREAUUUUU SOAREEEEEE!!!! VREAUUUU PLIMBAREEEEE!!!!!
ai dreptate mimo cu copil agitat...relaxare mumu...cerc vicios...eu am avut noroc cu sotul (neamt doar dupa nume)...care a priceput treaba cu oboseala si relaxarea in perioada de lauzie...care cand vedea ca ma apropii sa o iau razna il lua pe Patrick in spate si se ducea...o ora-doua...cat putea...chiar daca Patrick plangea...stia ca nu va putea plange la infinit...si ca la un moment dat oboseala il va rapune...iar pe mine ma lasa sa ma odihnesc...dormeam...faceam dus lung...orice...Sigur ca cele 6 saptamani de lauzie s-au terminat...si husbandul (precis ca neamtul) a renuntat la bunele obiceiuri.
ah da...si citise la un moment dat aici pe site...ca ce sa faca viitorul tata cand nevasta e gravida...cica sa spele buda...si uite asa mi-a frecat domnul vre-o 2 luni buda cu Domestos (prima data cand l-am vazut in 11 ani)...dar din nou...a trecut gravideala...precizie nemteasca...nu mai spalam buda ca ne pica mucoasa olfactiva in ea....si pentru ca tot imbatranim...ce ar fi sa nu o nici nimerim cand o utilizam...
si cu viciul si dohanul...am tras si eu din fumul dracului...femeie tampita...nu am avut de lucru...nu am ajuns la cantitatile din trecut (de vreo 2 pachete zilnice)...da una pe zi tot am supt...
acum ma las...sa nu va zic ca stau toata ziua cu capul in camara si in frigider...parca vad ca in curand ma bag si eu la un mic monti
mda, a iesit soarele...a adormit Patrick
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
neata fete! io sunt cu ochii in gura! am dormit doar vreo 2 ore in total...cand m-am asezat eu in pat l-a apucat fomaraia pe teo si dupa ce a ras un bibe s-a culcat. am adormit si eu si a inceput sa ciripeasca iar si asta dupa 15 min de cand picasem si eu pe panta viselor...pe la 5 iar, la 6 again si tot asa pana la 9 cabd a mai mancat un bibe, m-a trezit de tot, iar acum se balangane si ciripeste iar. cu cine o semana atat de vorbaret?:)
ma bucur ca v-au placut pozutele si filmuletele. diseara intentionez sa fac altele proaspete, cu mandra mea pe culoarul 1 si pe fatza si pe dos si cu don mario instructorul cel nou de care e amorezata fiica-mea pana peste urechi:)
mimo, noroc cu detergentul ala ca asa iti aduci aminte si tu de mine:) de cate ori zicea cineva ca spala cu ariel eu tresaream:)
cat despre tort, e istorie...e de pe vremea cand tu papai praline.
azi vreau sa fac vinete umplute cu ciupe, legume si cascaval, miam miam.
vio, gecko, ursu' - ce v-a apucat cu fumatul???
nici eu nu stiu ce sa fac cu putza lui teo....ma uit la ea si nu stiu ce si cum sa trag...asa ca nu ma bag.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
mimonix spune:
Am lipsit si eu 10 min din motiv de "kk, pipi, vigantol" de von Titan si ce vad?
Gecko
a ratat pilula si zice ceva de nuj ce odisee...CEEEEEEEEEEEEEEEE????? 

Arielare poze si filmulete fata-dos cu don Mario!Ceeeeeee? Unde?
Bai nene, se vede ca n-ati dormit!
Lunynerecunoscatoarea, dupa ce ca numai datorita MIE si numai MIE care am vorbit in soapta azi noapte si am leganat Mufarina esti tu mai odihnita , tztzttzz
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ursuleata spune:
Mimonulex, tu nu ai dormit
Citez dina Ariel:'diseara intentionez sa fac altele proaspete, cu mandra mea pe culoarul 1 si pe fatza si pe dos si cu don mario instructorul cel nou de care e amorezata fiica-mea pana peste '
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
mimonix spune:
Eh, merci...abia diseara ...si mai are si gagica ![]()
Si Ariel despre tort, eu acum l-am vazut...sunt in urma cu cititul, am auzit ca a fost scandal pe crenguta 
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
clauclau spune:
Beyyy frate, ce e aici??? Voi va hliziti si eu ma lupt cu un bilant semestrial!!! PAi asta-i treaba??? Ia, fiecare cumintica in banca ei, sa-mi termin si eu treburile!!!!!![]()
Nu va mai radeti atat fara mine ca acus' ma supar! 

Da' nu-i de gluma, nu-mi iese o corelatie la formularul 10 si ma apuca toti nervii, am intors -o pe toate fetele, unde naiba e greseala?????
Eh, nu ma luati in seama, de-ale contabilitatii...., da trebuia sa ma descarc si eu...
Gata, fug la bilantul meu sa gasesc buba...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
ursuleata spune:
quote:
citat din mesajul lui mimonix
Eh, merci...abia diseara ...si mai are si gagica
Si Ariel despre tort, eu acum l-am vazut...sunt in urma cu cititul, am auzit ca a fost scandal pe crenguta

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2tiker
Mami de ursulet
luny spune:
mimoooo apai cum sa nu apreciez?!! uite 
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!