Puiuti de Randunici 2008!! (70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

halo, halou.

eu is ca Ariel cu ochii in gur, mai am un pic si ii inghit.
raportez noate frichinita rau, cred Andrei ca e solidar cu nevasta-sa......
si eu ii doresc lui Mimo 300%cacao .....pt ca nici io nu eram in gandul ei.

Naty , semnul era pus cu pixul , si o ata legata la verghieta si ....... am ajuns acasa m-am spalat si verghieta am dat-o jos, iar dim trezita tarziu , buimaca dupa o noapte nedormita , nu am mai avut cum sa o pun , deci concluzia.........nici azi n-am , dar am pus un memo pe telefon, sper sa nu ma fac de ras si a 2 oara.

Editez ca din greseala , am dat send:

luny condoleante!

si in rest nu mai stiu pe cine trebuia sa enumar , .... asa ca va pupesc pe toateuite asa

si pt cele care doar citesc si nu mai scriu nika , din motive de butoaie, lene, sau gargauni... , ...................dar si un

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Am facut sterilizatorul gigea gigea. Bebe doarme si eu ma apuc de treaba.

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

butucico mersi..
bai, eu nu pot sa tin pasul cu voi azi, e iub acasa, si ma cam alearga de azi dimineata..si vreau sa dau o tura la Real sa-mi iau de mancat ptr cura...sa vad ce!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

PENTRU CELE 5 LUNISOARE DAVID, SAMUEL CASIAN si DARIA ELENA

PENTRU CELE 4 LUNISOARE TEODORA, NATALIA ELENA si REBECA IULIA

Sa cresteti mari puiuti frumosi si sa va bucurati parintii pentru tot restul vietii lor!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Butucicovad ca-mi doresti 300% cacaon-am mai auzit asa o urare dar eu te pup si-ti multumesc, "cu dragoste sa fie" ,vorba unei prietene care mi-a zis asta e pm

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

naty, noroc cu tine, m-am prins si eu de ca da de baut Stela!!
LA MULTI ANI, BEBEI FRUMOSI NASCUTI PINTR-O ZI DE 1!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

aaaaa
Si pentru fetele care au copii frichiniti, incercati sa-i calmati cu zgomotul bormasinii.Zis asta pentru ca vecina a terminat tocana si s-a apucat vecinul sa dea gauri cu bormasina si a adormit baiatul tunMotiv pentru care o iau pe urmele mamei lui von Big Berceni, la treaba!

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui mimonix

aaaaa
Si pentru fetele care au copii frichiniti, incercati sa-i calmati cu zgomotul bormasinii.Zis asta pentru ca vecina a terminat tocana si s-a apucat vecinul sa dea gauri cu bormasina si a adormit baiatul tunMotiv pentru care o iau pe urmele mamei lui von Big Berceni, la treaba!

poze

nu m-am gandit la asta, e prea tare, sa bag bormasina noaptea!!
baga mare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

acum m-am intors de la dr. oficial sunt internata, neoficial sunt pe ramurica. ma duc duminica seara si luni sper sa ma opereze, iar cel tarziu vineri sa fiu acasa.
Ccris mii de multumiri si tie si randunoiului tau!

ariel nu e nici o problema cu lapticul, ca deja am gasit cui sa il dau! la mine e naspa ca e o hernioaie voluminoasa si mi-au zis mai multi dr ca nu am ce-i face trebuie scoasa neaparat! bafta la innot cu alexutza!

sunt epuizata, ma duc sa ma intind putin, si revin mai tarziu!

va pupic!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Roxana, ma bucur ca se va rezolva! Ne vom gandi la tine cu mult drag si ne vom ruga sa fie bine si mai ales sa te recuperezi rapid!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput