Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 3
laura_dimitris spune:
zuzulici
succes!!!!!! a papat bitzi fara sa zica pas 100 ml de piure de legume!!! am pus morcov, cartof, 2 feliute mici de albitura si o pastaie de fasole plus piept pui. i-a placut, se pare.
BRAVO BITZILUCA FRUMOASA !!!!!
A fost prima data cand i-ai dat carnita?
De unde ai luat piept de pui ?
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
Buna fetelor.
Vai ce multati scris, si nu am timp sa citesc acum din urma.In timp ce voi va delectati, eu muncesc de zor . Ne mutam, si am de impachetat.....nu va puteti imagina ce-am strans in 5 ani.Si sotul lucreaza toata sapt. pana la 9 seara.Asa ca eu si mama , trebuie sa impachetam tot, intre pauzele de somn ale lui Patti. Si cum ea doarme vreo 2-3 ore si 1 1/2 treaza, va imaginati. Pe seara asteptam vanul sa mai duca din lucruri, si la noapte restul ce nu incape caram noi cu masina.Si cred ca-mi mai ia vreo sapt. doua sa aranjez, si mama pleaca in Ro. pe 4 august si sotul la servici, deci...... ma asteapata distractie nu gluma. Dar......ma bucur ca ne mutam pt. ca e mult mai mare, un balcon imens, o sa va pun poze.
A, ne schimbabm si firma de internet, asa ca vreo sapt. sau doua nu am net , niciantena pt. romani, o sa innebunesc de-a dreptul.
Irlandeza, imi amintesc ce urata este partea asta a mutatului... facut/desfacut bagaje.....
dar, daca rezultatul este o casa mai mare si mai frumoasa... merita tot efortul!!!
Abia astept sa pui fotografii. Spor la treaba!
pupici lui pati cea frumoasa!
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
Multumesc fetelor...au fost ani foaarte fericitzi!
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/2719223675/
asta e o pozica in care-s miresuca...
LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI ALATURI DE FAMILIA TA MINUNATA !!!
Si, ai fost o miresica tare frumoasa. Nici nu putea fi altfel... si acum dupa 15 ani esti frumoasa!!!!
si Eleni - 05.02.2008
Ellenuta spune:
neata zuzici,
dau eu o ca tot m-am specializat in prepararea ei!!!!! si oricum sunt bine-dispusa azi!!
laurici a fost a doua oara cand i-am dat pui, prima oara a cam comentat dar ieri tare i-a placut! pieptul l-am luat de la supermarket, nu am de tara din pacate! dar voi vorbi cu o tanti de la tara care are pui de carne si poate ma lipesc si eu de ea ca sa stiu ca-i dau natural lui bitzulina!!
zuzulicele
aseara am fost la restaurantul chinezesc si am mancat o gramada de chestii bune .. yammy!! si am bagat si niste .. facuse niste ochi sotzu' .. da' n-a mai comantat nimic .
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
anca.b spune:
Buna dimineata!
Eu am o stare f proasta, aseara aproape am facut o cadere nervoasa. am plins citeva ore...dupa ce m-am calmat cit de cit s-a trezit bb, n-a mai vrut sa adoarma si a trebuit in cele din urma sa-l tin linga noi in pat vreo jumate de ora. acum ma simt rau si am ochii umflati de aseara, arat ca naiba. asa ca azi sa nu ma bagati in seama daca spun bazaconii pe aici, sau daca mai uit sa va raspund.
pupici la toate si o zi cit mai buna
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Ven spune:
Neata la cafea!
LA MULTI ANI, RAMONA! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de ai tai, cei dragi!
Stancuta, tin pumnii pt. prima zi de munca! Sofia o sa fie ok, ai sa vezi, iar tu la fel!
Ellenuta spune:
SOFIA
DAVID
LA MULTE LUNITE SI ANISORI, CLOPOTEI SCUMPICI! SA FITI SANATOSI, FERICITI SI PAPACIOSI!
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ven spune:
Anca, dar ce ai patit, daca nu-s indiscreta?? fata sa-si revina, ca Stefan are nevoie de mamica vesela!
Ellenuta spune:
stancutza iti urez serviciu usor si sa te acomodezi repede!
uff .. cand ma gandesc ca si eu voi incepe in oct, imi vin sa ..
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
anca.b spune:
Ramona, La multi ani!!!!
Sa fii fericita si iplinita toata viata, alaturi de "baietii" tai!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii