Shoppaholicele Redouto-masochiste (113)
Raspunsuri - Pagina 19
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui ama1357
pachet din 2.07 venit!!!
Sa sparg globul de cristal, ai?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
anne16 spune:
Mi-au luat banii astazi pentru comenzile din:26, 28, 31 iulie, 01 august
Acum astept sa vina coletele oare vin toate in aceasi zi daca mi-au luat banii in aceasi zi?
ama1357 spune:
nu... tine-l ca-i bun!!! a ajuns deja de joi dar nu a mers celularul si nu reuseam sa dau de ei... abia azi am reusit
Bratu Monica spune:
Oare mai apar coletele noastre?
Monikka
http://good-times.webshots.com/album/563700447BwEaXj
Giova spune:
maine merg si eu sa vad daca a sosit coletul din 6.07. sper sa nu mai fie capra de sapt. trecuta, ca nu mai am chef de scandal.
o sapt. buna sa aveti si cat mai multe colete sosite.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
ane2200 spune:
Yupiiii!!! Am primit in sfarsit coletul din 02.07. A fost expediat din Franta in data de 15 si din Bucuresti a plecat abia pe 30.
Deja ma pregateam sa-mi iau adio de la pachetul asta, si-mi parea rau, ca au fost mai mult haine pt bebe. Dar a venit, si cu exceptia unei camamsi odioase (deh, 1 eur) restul produselor sunt ok.
Acum mai astept din 7, 20 si 24. Globul de cristal ce zice? Apare macar ala din 7 sapt asta?
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
Bratu Monica spune:
Anne ce zici ,ne pui si noua niste link-uri sa ne ma clatim retina????????
Monikka
vacanta Moeciu 2008[/http://good-times.webshots.com/album/563700447BwEaXj{
Bratu Monica spune:
Miki
Dupa lupte seculare am reusit!!!!!!!!!
Tre sa dau o bere sau ce vrei tu cu prima ocazie ce ajung la Iasi.Mii de multumiri ,am mai bagat ceva la cap azi!