Shoppaholicele Redouto-masochiste (113)
Raspunsuri - Pagina 20
miki68 spune:
Bravo Monica! Astept
P.S. Ti-am vazut si pozele din vacanta si... urla indivia-n mine
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
felicia74 spune:
ma inscriu si eu pe lista asteptarilor (cu nervii la limta) cu colete (pe drum, sper) din: 7, 12 si 18. Macar ala din 18 sa vina, ca am termometrul ptr Ilinca
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
a primit cineva SAC DE VOYAGE chocolat/anis? E unul singur, sau e vorba despre un set?
Ca sa stiu daca vine scrisoare sau colet comanda din 14...
Laura Ioana spune:
Nici mie nu mi-a venit pachetul din 4 iulie Iar prietenei mele i-au venit 2 pachete: de pe 2 si 4 iulie.
Hmmm, azi e luna la mine Mai stau sapt asta si pe urma va bat si eu la cap cum sa le cer socoteala
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Bratu Monica spune:
Miki
iti dau adresa.nr.de telefon tot si poti merge cu incredere.e foarte frumos pot sa spun ca nu am cuvinte sa desciru acea zona.
Si nici foarte scump nu este.Daca vrei detalii vb pe Pm sau messenger si-ti spun tot ce te-ar interesa.Cu berica raman datoare pina vin la Iasi dar de dat o dau cu siguranta!
Dupa cum vad eu e o problema cu toate coletele din data de 2,4,5,7,8.cam in jurul acestor date se plang toate fetele .
Ce-or fi facut astia cu coletele noastre din acea perioada?or fi fost magarii in greva?
Ioana13 spune:
Am primit un note d-avoir, adica apare in rambusment, de la comanda din 14 in data de 29. Ce asteptam cu mai mare interes... niste pantofiori pt bb. I-am luat cu 8 e ,se facusera 15 euro dar vad ca s-au ieftinit iar. Oare numa in 29 or fi facut pachetu? Pina il trimit, pina aunge... eu deja am la posta de prin 30
Si am primt un cod cu cadou surpriza... pt ca nu a mers situ bine si ca sa nu ma supar din cauza asta 50423 e codu dar zic ca e personalizat si Pour un montant minimum d¿achat de 43.42 € sur laredoute.fr. Offre valable une seule fois 3 semaines à partir de la date d¿envoi de cet e-mail pour toute commande passée dans les collections La Redoute Printemps Eté 2008 et Automne Hiver 2008/2009. En cas d'indisponibilité, vous recevrez un article de valeur commerciale similaire. Non cumulable avec une autre offre.
.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
miki68 spune:
Cine face capitol nou?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Laura Ioana spune:
Ioana care pantofiori pt bebe? Eu nu-s lamurita cu marimile pt beeb. Habar nu am ce masura poarta la picior, deci nu ma pricep sa-i iau papuci. I-am luat in iarna botinele alea mov nr 21, dar cred ca-i vor fi ff mari anul asta si la anul mici
Fetelor aratati-mi si mie pantaloni pt fetite (de 1 an) care sa fie grosuti pt la iarna. Mie toti imi par subtiri.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai