M-am hotarat ..........adoptie- cap.49
Raspunsuri - Pagina 19
Anca Wish spune:
Miha, poza in care e plin de spuma e mortala. M-ai dat pe spate. E un grasunel si un scump.
Si ce sapca are...hmm...
Daca era mai mare, ne incuscream.
Dar, nu-mi ramane sa ma dau decat pe langa Asi, deocamdata, poate-poate iese ceva.
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
diciu spune:
Miha74, sa va traiasca Matei Alexandru si sa fie sanatos si norocos in continuare. Foarte frumoase pozele!!!
Aveti mare noroc cu AS ca se ocupa cum trebuie, din pacate la noi nu este asa si mai mult, nici nu suporta sa le "pisezi". Macar daca ar face treaba cum trebuie...
Merci pt sustinere
Anca, mult succes pe 9 septembrie!
Noi plecam cateva zile la munte, ne mai "auzim" de luni.
Pup toate fetele
Poze Sabina Teodora
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Tzuni spune:
Ce e cu noua ordonanta de urgenta care sustine confidentialitatea datelor de identificare ale parintilor adoptivi? stie cineva mai multe? Eu am prins o discutie pe Realitatea. De cand intra in vigoare oare?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
miha74 spune:
tzuni- tocmai am vorbit cu AS si a zis ca astazi se aproba, sau cel putin e pe ordinea de zi....nu stiu de cand intra in vigoare. Pe ORA nu zice nimic?
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
miha74 spune:
anca- sa stii ca mie mi-ar conveni, la ce zana ai tu acasa... multumim de aprecieri
diciu- mda, am mare noroc si i-am spus-o si tipei! Ce iti face pitica
asi - multumim asemenea. A fost o reactie de moment faza cu caciula si numele, ca nu ma puteam hotari, iar sotul meu nu ma ajuta deloc
tzuni- sunt cu gandul la voi! Doame ajuta sa fie bine!
poate reusim sa ne intalnim sa povestim mai multe, ca aici pe forum nu este chiar "safe". Ce ziceti?
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Anca Wish spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miha74 poate reusim sa ne intalnim sa povestim mai multe, ca aici pe forum nu este chiar "safe". Ce ziceti? Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) "Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
Io zic ca DA.
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
asi spune:
Intr-adevar azi se discuta la guvern modificarea legii adoptiilor.Doamne ajuta!
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Tzuni spune:
Ma gandesc ca in aprilie, exact inainte cu o zi sa depun dosarul pt incuviintare s-a modificat legea! acum iar, cu o zi inainte... De data asta ar fi bine... Oooooof!
trebuie sa fixam o intalnire.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
Rozi spune:
Acum este conferinta de presa la Palatul Victoria.
Desi ziceau ca se vorbeste despre legea adoptiilor, l-au dat doar pe ministrul internelor, cu date despre reconstructii dupa inundatii, si apoi au trecut la alte stiri . Dadeau ca sigur ca Guvernul a aprobat modificarea, in sensul introducerii principiului confidentialitatii (nici adoptivii nici biologicii sa nu stie unii de altii).
Tzuni, pana nu se publica nu putem fi siguri de cand se aproba.
asi spune:
Oricum legea nu intra in vigoare decat in momentul publicarii in Monitorul oficial.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.