M-am hotarat ..........adoptie- cap.49

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Bafta Tzuni! Iti tin pumnii cit pot eu de strins. Trebuie sa reusesti. Meri e fetita ta si nici un judecator nu ti-o poate lua.

Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cons spune:

Alaturi de tine sint si eu, Tzuni. Mult succes!

http://www.onetruemedia.com/shared?p=6d82f6b407b2d5817b1bc8&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salviae spune:

Si eu cred ca legile se aplica diferit,IreneCAM,de la un judet la altul.
Sabineta,eu am sunat la Prot.Cop.si acolo mi s-a zis sa cumpar dosar.Asa am facut,dar medicul de familie a zis ca imi da o adeverinta si nu mai completeaza dosarul,ca doar nu ma angajez!Eeee....ce sa zic...are dreptate.O sa vad reactia saptamana viitoare,cand ma duc cu dosarul complet.Sper sa rezolvam totul intr-o saptamana!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Tzuni...mult succes maine!!! Sa ai parte de un judecator cu suflet si de mult noroc. Va doresc din toata inima mea sa fie bine si va fi!
Sabinetamerci pt sfaturi si urari. Vom face tot ce putem din pacate depindem si de cei de la DPC care nu-si fac treaba...pai daca dosarul copilului era aproape gol?...cand el se pare are acuma deja adunate 30 de file deja?
Claudia e minunata Bianca!! Sa va traiasca si sa aveti succes si noroc mai departe!

Noi stam ca pe ace pana la procesul din 24 sept....

Poze Sabina Teodora

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

neatza fete dragi!

claudia- este o adevarat printesa Bianca voastra! sa va traiasca si sa va bucurati de ea pana la adanci batraneti!
tzuni- si eu ma alatur tie si fetelor si joi la ora 9.00 ma voi gandi puternic la voi! Te asteptam cu vesti de la foarte bune in sus.

offff, nu stiu ce sa zic de aceea sedare, eu l-am luat pe Matei la 4 luni din spital dar nu am avut astfel de probleme.

diciu- ne pregatim pentru 24 septembrie sa te sustinem virtual.
Noi pregatim dosarul pentru deschiderea procesului de adoptie...si sa stii ca AS chiar munceste si ma tine mereu la curent. A alergat foarte mult dupa declaratii de la rude si sa fie scrise cum trebuie ca a zis ca daca la judecatorie este un cuvant aiurea in declaratie te intoarce inapoi. A trebuit sa se intalneasca cu "dansa" de 6 ori si de fiecare data raport de consiliere si toate cele. Deci chiar e de munca pentru pregatirea unui dosar...

ancawish - cred ca tu urmezi la judecatorie dupa Tzuni, nu? hai ca ne pregatim!

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

si acum cateva cuvinte despre noi: gata suntem crestini si ne cheama Matei-Andrei.
Piticul nostru si-a ales singur numele, in sensul ca nu ne hotaram, asa ca sambata cu cateva ore inainte de botez, i-am pus pe biletele 4 nume (Andrei (eu), Ionut (nasa), Gabriel (Laura) si George (nasu)) si a tras din caciula.
A fost superb, am trait 3 zile de vis impreuna cu toata familia, iar Matei a fost un scump si un cuminte. A fost un rasfatat...va dati seama aca atunci cand era treaz era batalie cine il tine in brate si cine se joaca cu el.
o singura exceptie a fost...ca eu in toata nebunia, sa iau tot ce trebuie de acasa, am uitat exact esentialul certificatul de nastere, cel care tata popa a zis neaparat sa il am!
Nu era nimeni in Bucuresti cu cheie de acasa sa il ia (ca eram toti la munte)..., inainte ca Bogdan sa plece la Bucuresti sa il ia mi-am incercat norocul cu DPC-ul, asa ca am apelat la AS si la psiholoaga care au fost niste dragute si mi-au trimis copie pe fax!

acum urc pozele pe webshoots sa va trimit...dar am facut atat de multe si mi-a fost asa de greu sa decid care sa le pun...

Pupici si multa bafta si noilor venite.

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Citat:
citat din mesajul lui alecia

Anca, da-ne vesti pentru ca si eu te urmaresc...

Suntem bine, in general. Acum pitica mea e cam racita. Ma seaca ca nu am fisa ei medicala dar speram ca pe 9 septembrie, cand avem al 2-lea termen pt plasament, lucrurile sa se aseze.
Ieri am fost ca logoped. A vrut ca inainte de inceperea sedintelor cu ea, sa vorbeasca cu mine, fiind un caz mai special. Nu stiu cum e ca logoped, dar ca psiholog mi s-a parut super si stia foarte multe despre adoptie.
Pentru inceput, vom merge doar o data/saptamana, dupa care vom merge de 2 sau 3 ori.
Sper sa rezolvam problema asta.

Da, Miha, eu urmez. Toata lumea (inclusiv cei de la DPC) ma intreaba ce nu a fost in regula la dosar de ni s-a mai dat un termen. Habar nu am, nu stiu care-i explicatia. Ce-mi doresc eu acum, e sa se termine martea viitoare si sa intram in linie dreapta.

Pup toate fetele si puii lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ce emotionant, Miha. Puiul tau si-a ales singur numele.
Sa va traiasca Matei-Andrei si sa va aduca numai bucurii.
Astept pozele!

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Miha sa va traiasca Matei Andrei si sa aiba o viata plina de impliniri si bucurii.
Mortala faza cu alesul numelui

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

in sfarsit am terminat.
iata pozici:
http://community.webshots.com/album/566322163JsSRLT

pupici

Mergi la inceput