M-am hotarat ..........adoptie- cap.49

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabineta spune:

Am reinceput serviciul si nu am mai avut timp de nimic. Scuze, Claudia, am si uitat sa te sun inapoi.
Acum am citit din urma si m-am ingrozit. Cum adica sa-i sedeze? Nu m-am gandit la asta pana acum. Cu atat mai mult cu cat, dupa ce l-am luat acasa, Rares a plans la ora 18.00 timp de cateva luni. Cu nimic nu-i intrai in voie, pana la 20.00, cand se culca.
Si am fost prin doctori si am intrebat, si nimeni nu mi-a spsu nimic de sedat. Care ar fi legatura dintre fenobarbital si plansul la ore fixe?
La Bianca se poate pune pb de colici, dar Rares avea 7 luni cand l-am luat acasa...

Miha am vazut pozele de la mare. E suuuperb Matei. S-a schimbat asa de mult. E un falcos si un frumos. Si cu domnisorica de Laura alaturi... sunt superbi. Sa fiti fericiti.

Diciu mult succes cu avocatul, la al treilea termen. Parerea mea este ca ar trebui totusi sa faci sesizare la CSM pentru comportamentul judecatoarei. Chiar daca nu acum... dar sa nu lasam astfel de "intamplari" sa devina un obicei.

Fetele noi... nu va complicati cu dosare medicale complicate. Dr de fam trebuie sa va dea doar un certif med (cu timbru fiscal) pe care sa scrie "clinic sanatos" sau "apt pentru adoptie", ceea ce inseamna ca nu sunteti inregistrati cu boli cronice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrada77 spune:

Daca un drog este administrat la anumita ora in fiecare zi,pe o perioada de cateva luni,corpul se obisnuieste si cere dorgul la ora respectiva.Cei mici nu stiu sa ceara inca o doza,si plang.Oricum se simt rau,dependenta este greu de suportat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna, fetelor!

Eu pe 4, adica joi, la ora 9, sunt la tribunal pt incuviintarea adoptiei. A fost citata si mama. Acum.... cum o vrea D-zeu! Sper doar sa nu fie probleme de niciun fel.

Sa aveti si pt noi un gand bun! Va voi tine la curent. Am niste emotii URIASE. Nu dorm deja de doua nopti.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenul spune:

Stai linistita ca totul va fi bine !!!!
Eu sunt alaturi de tine.
Mult noroc sa ai si sa te ajute Dumnezeu.

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Buna, fetelor!

Eu pe 4, adica joi, la ora 9, sunt la tribunal pt incuviintarea adoptiei. A fost citata si mama. Acum.... cum o vrea D-zeu! Sper doar sa nu fie probleme de niciun fel.

Sa aveti si pt noi un gand bun! Va voi tine la curent. Am niste emotii URIASE. Nu dorm deja de doua nopti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Tzuni, bafta multa si sa dea Doamne-Doamne sa ai un judecator asa cum ti-l doresti!!!

O singura modificare la ceea ce ai scris: MAMA esti TU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Normal ca a fost citat si mama, adica tu.
Oricum eu iti tin pumnii si toata energia mea pozitiva o indrept catre voi joi dimineata.Doamne ajuta sa se termine cosmarul cu bine.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

...nu mi-am dat seama ce scriu! ooooooof! SIGUR ca io sunt mama, ca doar de mii de ori pe zi aud "mami?" "mami?" "mami?"... E asa de scumpaaaa!

Multumesc pt gandurile bune! Gandesc si eu pozitiv. Va fi bine. TREBUIE sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Tzuni, tin pumnii stransi joi la 9, Doamne ajuta sa pleci de la tribunal fericita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecia spune:

Claudia, sa-ti traiasca,Bianca e ca un ingeras.

Tzuni si eu sunt alaturi de tine joi,iti tin pumnii...

Anca, da-ne vesti pentru ca si eu te urmaresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Tzuni, bafta!

Fetelor care ati avut incuviintarea adoptiei recent, la voi cum s-a desfasurat? In Dambovita nu s-a finalizat nici o adoptie dupa nebunia cu decizia curtii constitutionale si azi am discutat putin cu o asistenta sociala, din ce spunea ea reiesea ca nu e nici o diferenta intre cele doua proiecte de acte normative...adica, suntem in continuare citati alaturi de parintii biologici si li se trimite copie dupa sentinta judecatoreasca, cu numele si adresa noastra!!! Asa sa fie? Eu intelesesem ca noua propunere impune confidentialitatea fata de datele adoptatorilor...Nu mai inteleg nimic! Uneori am impresia legea se aplica diferit in functie de judet...OFFFF!

Nu peste mult timp de

Mergi la inceput