M-am hotarat ..........adoptie- cap.49

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bucharest

Buna seara la toata lumea!
Mi-am adus aminte de acest forum si m-am gandit sa fac o vizita scurta. Felicitari tuturor celor ce v-ati gasit puiutii si pumnii stransi si mult mult mult succes celor ce inca mai cautati.
Eu mi-am adus puiuta acasa de cateva zile si suntem cu totii intr-o frenezie de nedescris. Are 5 ani si e cel mai dulce copilas. E dornica sa se intalneasca cu cat mai multi copii, de preferinta fetite de varsta ei, asa ca legam cunostinte in parc, in autobuz, pe strada etc. Asa ca daca sunteti mamici fericite de fetite de varste apropiate prin sectoarele 2-3, noi suntem in pozitie de: Pe locuri, fiti gata, START! Venim cu mare drag in parc!
Ca veni vorba de cunostinte noi: baietelul vecinilor are 10 ani, este un copilas super dragut si a fost atat de emotionat de sosirea unei noi vecinute incat in prima noapte a suferit de insomnie, iar a doua zi a fost la geam de cum au mijit zorile ca sa o vada si sa o invite la joaca. (E drept ca nasa lui a adoptat o fetita cu ceva ani in urma, si intelege situatia, i s-au explicat multe lucruri in familie).

Bucharest

Felicitari!

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salviae spune:

Puteti sa ma ajutati si pe mine?Sunt noua pe forum si am cateva nelamuriri:daca primim bilet de trimitere de la medicul de familie si trebuie sa platim pt. analize sau sunt gratuite ? In cazul in care suntem declarati apti pt. adoptie trebuie sa platim pt. adeverinta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

fetelor ca de obicei pot conta pe voi.

Gata m-am prins, de fapt tata popa trebuie doar sa spuna cateva vorbe sa ne binecuvanteze pe noi ca si parinti. Vom vedea, oricum va dati seama ca la intoarcere o sa fiti primele care o sa aflati impresii.

acum alta: stateam de vorba cu nasa lui matei aseara si mi-a ridicat o problema. Inainte de botez ar trebui sa ii zica tata popa cateva vorbe mamei. Eu una nu imi mai aduc aminte de la Laura...

si off topic: nici eu nu prea le am cu biserica si mai ales cu popii...ca tot asa am cunostinte si stiu ce le poate pielea. Am credinta in sufletul meu si stiu ca e cineva sus care chiar ne iubeste

pupici si o zi excelenta,

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

bucharest- Doamne ajuta si s afie intr-un ceas bun! Bafta cu hartogaraia. Vrem si noi pozici

Salviae - eu una nu stiu de carti, cu siguranta exista...dar pentru mine acest forum a fost si este mai mult decat o carte. Iti doresc mult succes si sa iti gasesti puiutul repede-repede.

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Miha, se spune o rugaciune speciala inainte de botez, mamelor care au nascut ca sa le "curete" de pacate.

Mergi la inceput

ca mi-am adus aminte: o amica a mers la manastire si printre alte discutii cu un preot i-a spus despre noi ca am adoptat si ca daca el se poate ruga pentru noi....la care tipul a fost foarte agresiv spunand ca nu e bine, ca de fapt vom lua si pacatele parintilor biologici pe care le duce copilul...a plecat de acolo scarbita si initial nu vroia sa imi spuna, dar apoi a zis ca se simtea cum ca mi-ar ascunde ceva.

no comments!

Tzuni -

Mergi la inceput

anca- sar'na frumos ca m-ai luminat!

ce iti face printesica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Salviae, nici eu nu am gasit carti...dau de stire daca vad ceva. Sunt cateva documente interesante pe site-ul ORA.
Pe mine ma interesau aspectele psihologice ale adoptiei. Pana una-alta, citesc carti de psiholohia copilului si de parenting. Sa nu radeti, am luat-o putin razna, dar mi-e mai usor sa astept asa...pregatindu-ma!

Miha, la mamele care au nascut se citeste o rugaciune la botez, de "curatire"...Nu pune la suflet ceea ce ti-a povestit prietena, in general la manastiri preotii sunt mai stricti, nu vreau sa comentez pentru ca nu inteleg aceasta atitudine:(((, e urat si nu face decat sa indeparteze oamenii de biserica.

Nu peste mult timp de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

miha, te pup si io!

Cat despre "slujba de curatire" HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!Adica ce? Mama care a nascut, care a adus viata pe lume, dar de la Dumnezeu, este MURDARA? Inseamna ca si Iisus tot din mizerie vine, toti barbatii vin din mizerie. Pe ei nu-i curata nimeni?!?? Ei nah, pana aici!

Si cand mai aud femei care nu intra in biserica cand sunt in perioada rosie a lunii pt ca-s "murdare", mi-e mila de ele... Astea-s chestii pagane, nu tin de religie, de crestinism. Vin din perioada cand nu existau vata si tampoane. Si ma intreb: esti mama cu copilul bolnav rau de tot, simti nevoia sa intri in biserica, sa aprinzi o lumanare si sa te rogi pt copilul tau. N-o faci daca esti la ciclu?

Sorry, da' iar m-am enervat

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Buna seara! Am o rugaminte mare, pana ma simt hotarat. Nu ma certati si nu rastalmaciti cuvintele, va implor. Am de dat o lupta in sufletul meu, si simt ca tot nu pot vorbi despre asta.
Deci: care sunt actele necesare ptr a depunde cerere de plasament, concret, si pe ce motiv se poate cere plasament de urgenta. Am nevoie de cazier? (asta se obtine mai greu, legalizarea dureaza cateva minuite). Astept raspuns cat mai urgent, ca sa stiu ce decind ptr maine dimineata. Va multumesc si va rog sa fiti ingaduitoare cu mine.

Alexandru, tati de copil perfect
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput