Cuba all-inclusive

Cuba all-inclusive | Autor: buli

Link direct la acest mesaj

episodul 1 din serialul Cuba - all inclusive
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-3753346-video-all-inclusive-cuba-dizidenti-comunism-masini-americane-turism-apartheid.htm

episodul 2 a aparut astazi.
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-3766921-all-inclusive-cuba-bordelul-planetei-biblioteci-interzise-hundimiento.htm

pe de o parte am simtit o mare tristete si mi-am amintit anii negri ai comunismului, pe de alta parte m-a bucurat aparitia unor impresii din Cuba reala, nu cea a resorturilor de 5 stele.
pentru ca mi se pare ca in turismul de 5 stele oamenii reali nu exista sau atitudinea generala e sa ne facem ca nu-i vedem, sint saraci si lipsiti de drepturi esentiale, dar ce plaje minunate au si ce mare minunata turcoaz.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Stiu pe cineva care la hotel de 5 stele avea gindaci rosii in camera. Sint atitea locuri minunate in lume, de ce m-as duce in Cuba comunista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hahahaha
eu voiam sa vorbim despre alegerea de a petrece vacanta intr-o tara frumoasa, dar in care oamenii sint foarte prost tratati si de faptul ca toti banii cheltuiti acolo nu contribuie cu nimic la o viata mai buna.
dar merge si asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Nici in Bali,Indonezia,Filipine,Africa,oamenii nu beneficiaza de nimic in urma milioanelor de euro pe care ii fac cei care detin hotelurile,turismul in general
Si totusi lumea se duce,este exotic,ceva ce nu vezi frecvent,au cele mai frumoase plaje si cea mai albastra mare,putin poluata evident,ca de unde poluare...

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Stai linistita ca are cine merge in Cuba, merg multi americani si canadieni, ca e aproape de ei, dar risti sa iei destule tepe, Cuba fiind tara comunista si mergind pe principiul "afara-i vopsit gardu' inauntru-i leopardu'". Iar banii din turism nu o sa intre niciodata in buzunarul localnicilor cita vreme e dictatura acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Am fost in Republica Dominicana...inauntru OK, nu iti dai seama de imorejurimi. Am insistat sa inchiriem o masina sa ne plimbam putin in afara fortaretei hoteliere. M-a luat jalea si mi s-a pus nodul in git. Nu stiu daca mai am "inima" sa ma mai duc o data. Intr-adevar, apa calda si azurie, servicii ieftine, personal dragut....dar ma simteam ca o ipocrita parvenita.

In Puerto Rico imi da mina sa ma duc...stiu ca daca vor (stiu, mesaj xenofob, imi dau singura averisment), pot veni aici la munca si la scoala.

Oricum, anul asta la apa rece din Cape Cod, ca dolarelul este la pamint.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

stiu ca mai sint tari sarace unde e diferenta mare intre 5 stele si mahallale, si in Ro e asa pe unele locuri, dar macar nu e atmosfera de teroare care e in Cuba. mie, personal, mi se pare ca i-as intinde mina lui Fidel daca m-as duce la celebrele resorturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea spune:

quote:
citat din mesajul lui Letitia1

Stiu pe cineva care la hotel de 5 stele avea gindaci rosii in camera. Sint atitea locuri minunate in lume, de ce m-as duce in Cuba comunista?

Pura curiozitate... ai fost vreodata in Cuba??
Inca ceva... cel putin oficial americanii de rand nu au voie sa mearga in Cuba (de fapt, nu au voie sa cheltuiasca bani acolo si prin extensie...)

Mergi la inceput

Ti-am satisfacut curiozitatea mai devreme, am zis ca nu m-as duce in Cuba, deci n-am fost, stiu persoane care au fost dar nu s-ar mai duce. Inclusiv americani si canadieni. Pentru ei e ieftin, pentru mine nu, ca e departe si daca tot ma duc la mama dracului prefer sa ma duc intr-un loc in care sa ma simt bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

nu am fost in Cuba, dar o sa ma duc...nu vad absolut nimic rau in asta...turismul e turism, creeaza locuri de munca ...se face totusi in conditii decente, plus ca fiecare lasa cativa dolarei pe acolo...direct la loclnici, altii chiar merg cu lucruri de dat.

cred ca «traiesc sub teroare» e mult spus...

buli, Letitia, voi cand ati fost la Marea Neagra v-a interesat ce e dincolo de Litoral, ca doar soseaua trecea prin destule sate amarate... ? ..sau polonezii si nemtii cand veneau la noi pe vremea lui Ceausescu ...care era treaba ?

ca e mai scump pt unii si mai ieftin pt altii...asta e viata...dar nu e relevant ...ce sa mai zic de aia care se duc la Safari in Africa ..unde mor copiii de foame...so?

Mergi la inceput

Eu ma duceam la Marea Neagra fiindca nu aveam de ales. Era comunismul in floare, acu pot alege si aleg sa nu sponsorizez comunismul lui Castro, dar mai mult decit atit, aleg sa nu-mi ratez vacanta chiar de la coborirea din avion. Prefer sa ma duc la Miami, daca tot zbor de ma indoi.

Mergi la inceput