Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

'neatza fetele! a dat cineva cafea? daca nu, dau eu!

gabitza, am vazut o mamica tare fericita si doi baieti minunati. raducu este un scumpel, grasunel si un smecherel. si eu ma bucur ca a trecut weekend-ul, dar pana la sfarsitul saptamanii uit, si din nou abia il astept :)). cine sa ma mai inteleaga?

laura si nicole, tare frumusele rochitele. sa le purtati snatoase si sa va distrati bine la botez.

aelita, deci o sa ne regasim la subiectul de mamici cu trei copii? foarte frumos! noi nu suntem chair foarte siguri, dar cand ne uitam la ei cat de dulci sunt.... mai mai ca l-am face pe al treilea mai repede. ieri la- intrebat sotul pe alexandru daca mai vrea un bebe si a zis ca da. initial a zis ca vrea un baietel, dar apoi s-a razgandit si a zis: "ce e". maca-l-ar mama de baiat!

doloress, tare frumusica lumanarea. deosebita. si pe aici tot cama sa costa botezul. adica noi am palatit 100 euro taza de botez iar parintii au paltiti cotizatia anuala, nu stiu exact cat e aia, ca eu nu o platesc (ups!). numai ca aici noi nu avem cor. dar se pare ca si la biserica s-au aliniat preturile din romania cu cele din strainatatea.

cleo, bafta azi la ortoped. si noi mergem azi sa ii faca teodorei eco la sold. am ceva emotii, dar sper din tot sfletul sa fie bine si sa nua vem nevoie de alte minunatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

fetelor, numai ce m-a sunat mama. cica mandra mea a papat pe nerasuflate 100 ml de lapte forumla. i-am lasat azi just in case, pt ca nu am avut suficient lapte de la tzitzi. ei bine, se apre ca fetei i-a palcut formula.

cred ca in curand o sa incerc sa ii dau la masa de seara lapte formula, poate nu se mai trezeste peste noapte. iar laptele de seara din tzatzi il pastrez pt a doua zi. o incerc si pe asta, sa vedem cum merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna dimineata.
Fecian tare frumos ai povestit. Ai talent. Si noi ne-am facut un program relativ. Noaptea nu avem probleme. Facem seara baita la ora 9, papam si adormim singurei in patut pana la 2.30 sau 3 cand papam in somn si mai dormim pana la 6-7. Apoi papam tot la 2.30-3 ore. Mie imi convine.
Inaissa stii ca si Dragos se obisnuise in brate si voia sa stea toata ziua asa. Culmea era ca daca adormea si il puneam in patut, dormea max 5 min.Asa ca m-am suparat intr-o zi, l-am pus pe patul mare, m-am intins langa el mangaindu-l si povestindu-i. A urlat 20 de min de mi s-a rupt sufletul, dar n-am cedat. De atunci adoarme in timpul zilei in patul mare, uneori chiar singurel dar de cele mai multe ori vrea sa stau langa el si sa-l mangai pe caput. Incet incet il voi obisnui sa adoarma singur in patul mare, iar apoi in patutul lui. Culmea e ca dupa baita de seara cand il pun in patut, n-are nici o treaba si aluneca foarte usor in lumea viselor,fara sa stau langa el.
Doloress imi pare rau sa aud ca micutul Patrick e bolnavior. Sanatatepentru toti trei si un sa va treaca mai repede.
Nicole si Laura super rochite v-ati gasit. Sa le purtati cu placere!
Gabitza parca ai descris-o pe Cezara. Noroc ca acum fiind vacanta, ea sta mai mult la ai mei, la 6 km de oras. Ne vedem zilnic, dar doar cate o ora, max doua. Cand vrea sa vina acasa si sta vre-o doua zile, imi scoate peri albi. Ma intreb cum va fi de la toamna, dar sper sa ne descurcam, ca Dragos va fi mai maricel putin si ea va fi pana la 4 la gradi.
Cleo si DanaH succes la medici azi. Tinem pumnii sa fie totul in regula

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

patrick, sanatate multa!! si revenire rapida

DanaH, succes la eco azi.

Noua ni s-a amanat vizita la ortoped. S-a imbolnavit medicul...Deci sapt aviatoare, shi-a luat tati liber dejava....

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

ancaurn am uitat sa-ti scriu ca in weekend nu prea ies prin parc caci sunt cu sotiorul si plecam mai de parte gen izvoare, mogosa, valea neagra....doar in timpul saptamanii!!!

fetelor sunt disperata!!!ma incadrez si eu in cercul fetelor cu curgere de ochisor!!!de aseara ii curge ochisorul asa cleios galben verzui si dimineata era lipit!!!am sters cu ser si o sa-i pun si niste laptic!!!sunt atat de trista!!!cred ca i se trage de la vale!!!offff

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui melly23

ancaurn am uitat sa-ti scriu ca in weekend nu prea ies prin parc caci sunt cu sotiorul si plecam mai de parte gen izvoare, mogosa, valea neagra....doar in timpul saptamanii!!!

fetelor sunt disperata!!!ma incadrez si eu in cercul fetelor cu curgere de ochisor!!!de aseara ii curge ochisorul asa cleios galben verzui si dimineata era lipit!!!am sters cu ser si o sa-i pun si niste laptic!!!sunt atat de trista!!!cred ca i se trage de la vale!!!offff

Noi si fluturica Amelia

melly, daca e secretia galbena si ochisorul lipit...suna dr. E posibil sa fie o usoara infectie. Teoretic, nu are nimik cu curentul sau vantul. Atat ca ei sunt mici si mult mai sensibili, si de la orice microb se poa declansa o infectie - mediul e prielnic, umed. Adicalea poti sa o pateshti si in casa inchisa ermetic, si afara in vantul Siberiei. De aceea se pune accent pe igiena mamei, spalat miinile mamei, sters dintr-o singura mishcare din ext. in interiorul ochiului,cu o singura compresa sterila.

A, uite, fetitsa unei verisoare, si la 5 ani a patit o conjuctivita - probabil a pus miinile murdare la ochi... ce sa ii faci, e copil.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

quote:
citat din mesajul lui melly23

Noi si fluturica Amelia

Banuiam, de aceea am si intrebat. Poate ne vedem azi sau maine.

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

eu sper sa fie macar curent sa nu fie infectie!!!ca ieri intr-adevar am tinut-o in curent si acasa!!!mama denaturata ce sa-i faci!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

ancaurn te mai invit si aici

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

Fete frumoase, va invit la capitolul 11

Mergi la inceput