Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 16
cleo78 spune:
[quote]citat din mesajul lui simonacip
Melly, si eu vreau sa ma fac acum , la sfirsitul lunii in 31 am un botez si pe 7 sunt nasa la sis...Eu ma fac blond nisipiu...ma rog sa vedem ce iese, ma duc la coafor desigur..Abia astept!
Nu pot asculta, din pacate ca-l trezesc pe junior..(nu papa junior)
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
pe 31 ai 2 botezuri!!! si la mine =))))))
magnetism, am fo dar fara aparat foto. Sa demonstrez. Si un drum de 1.5 2 ore cu fifitsa e rezonabil, adoarme putin, mai ne jucam putin, si trece. Si sa ai spor mult mult pt lucrarea de doctorat
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Magnetism79 spune:
Cleo te rog mult masi zi o data cum pun poze la semnatura, dar expilica asa ca la natangi ca mine.Pupici
cleo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui Magnetism79
Cleo te rog mult masi zi o data cum pun poze la semnatura, dar expilica asa ca la natangi ca mine.Pupici
iti dau PM
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
andora spune:
Dragele mosului,
va salut si eu daca va mai amintiti de mine, nescuzabil am lipsit o luna de aici, nu stiu cand trece timpul, am avut si botezul week-endul trecut si acum incepem sa ne linistim nitelus. Avem si pozici aici, in albumul 1.
Speram sa nu mai absentam asa mult,noi suntem bine,cu greutatile varstei, crestem mari, radem si cica gangurim asa cum fac toti puiutii de aici
.
Va pupam si sa aveti o duminica frumoasa!!!!!!!![]()

site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
simonacip spune:
quote:
citat din mesajul lui cleo78
[quote]citat din mesajul lui simonacip
Melly, si eu vreau sa ma fac acum , la sfirsitul lunii in 31 am un botez si pe 7 sunt nasa la sis...Eu ma fac blond nisipiu...ma rog sa vedem ce iese, ma duc la coafor desigur..Abia astept!
Nu pot asculta, din pacate ca-l trezesc pe junior..(nu papa junior)
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
pe 31 ai 2 botezuri!!! si la mine =))))))
magnetism, am fo dar fara aparat foto. Sa demonstrez. Si un drum de 1.5 2 ore cu fifitsa e rezonabil, adoarme putin, mai ne jucam putin, si trece. Si sa ai spor mult mult pt lucrarea de doctorat
opotoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
Lorich spune:
Simonacip Robi nu mare mai agitat sau mai putin agitat de mirocbel; adevarul e de ca cand il cunosc eu il asa... asa ca de unde sa stiu cum o fi Robert stafilococ free?
Noi inca mai avem colici, sensibil mai usoare crizele, sensibil am zis, by the way... Ina felicitari ca ati scapat, practic incepe o noua etapa din viata voastra. Ufff... abia astept si eu sa vad doar moaca cu zambete si gropite... nu cum adoarme acum la mine in brate incruntat si trist de parca i-au fugit boii d-acasa.
Gabi multam de pont, chiar azi vreau sa duc sa cumaram outfit pt botez, sper sa mai gasim deschis, ca tati n-a ajuns acasa de la carrefour. Ma bucur ca Andrei a descopert trambulinele o sa aveti un copil cuminte si linistit acasa, ca alea scot untul din om. Ti-o spune cineva care s-a dat la greu ![]()
Miss noi mergem bara la bara cu colicii, parca eu sunt nitel inainte, deh... baietii nostri s-au nascut la aceeasi lungime si 10 g diferenta la greutate. Asa ca strangem din ... dinti (sa zicem) si asteptam sa treaca. Felicitari Tinni sa-ti traiasca si sa fiti fericiti!
Simonix
noi trebuie sa repetam analizele sa vedem daca a scapat, eu zic ca nu, ca mai face secretie galbuie la ochisor.
Cleo cum o fo la Breaza? Vazut Aline si Scortisoare?
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
Lorich spune:
Andora cat de draguti sunt amandoi!!! Si pozele sunt parca facute de profesionist. Pup si bebe bucalat si fetita de zahar!
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
socrate spune:
Miss, am povestit si eu la inceput, sau mai bine zis m-am plans de frichineli. Al meu tot asa facea toata noapte.
Acum e doar repriza de dimineata de la 5-6. Insa copilul meu misca intr-una toata ziua. Da in continuu din maini
si din picioare (mai ales) deci cred ca asa isi scoate parleala. Cu picaturile, ma repet, tb sa perseverezi.
Nu doar de cateva ori ci zile in sir ca sa se vada efectul. Bine ca poti dormi in alta camera, eu nu pot
dormi decat daca e in ac.camera cu mine. Jur ca nu am atins ciocolata de cand am nascut.
Alysh apasa langa urechiusa pe partea dinspre tample, sper ca ma fac inteleasa, daca incepe sa planga poate fi
o problema de otita, daca nu, nu. Evident cel mai bine e sa va vada un medic.
Stefany eu iti spun ce ii faceam: vorbeam mult si pe voci diferite, si din colturi diferite sa se obisnuiasca
sa urmareasca. Gasesti tot felul de activitati de facut in fiecare saptamana pe babycenter.co.uk
cadina eu am o crema de la Klorane cu zinc si galbenele si il dau ca aia seara ca ii asigura o protectie mai buna.
Il tin neschimbat de la 8 pana la 10 cateodata a doua zi. De obicei il schimb la 6 cand se trezeste dar daca
urla de foame il las asa si daca adoarme la san la urmatoarea trezire schimbam pampersul adica pe la 10.
Fetelor nu pot sa scriu mai mult, revin la conspect cand ma mai lasa bb si sotul
Sebastian
Reallaura spune:
Andora, niste draguti puiutii tai! Speram sa vad poze de la botez....hmmmm
Lorich, ma bucur ca sunteti relativ mai bine.
Fetele, m-am intalnit cu Nicole azi, la Debenhams eram amandoua la cabine de proba alaturate, probam pentru botez.
Eu mi-am luat o rochita f draguta, roz cu maro, cam scumpica - aproape 5oo RON, dar odata e botezul lui fi-miu. si e din voal, cum voiam, cu roz si maro f draguta.
Ah, si sotul meu, era cu carutul in magazin si-l vede pe sotul Nicolei, impingand la carut fara sa stie cine si cica tocmai se gandea, ia uite, alt fraier (ca el, care tot asa, in magazin de femei impingea la carut)...hihi!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA