Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 15
melly23 spune:
tot mai invat!!!www.trilulilu.ro/mikaelacorina/93b66fed2daf2f" target="_blank">ofra haza
Noi si fluturica Amelia
simonacip spune:
Cami, spui ca si Sofia mai face d'astea??ooff, uneori ma gindesc ca l-am rasfatat si ca e din vina mea..Dar alteori imi spun ca poate totusi e o perioada care trece..Daca si Sofia mai face d'astea, atunci sper ca e a doua varianta...
PS Si eu maninc litere cu duinumul, dau le spatiez gresit, din graba..Dar uneori intru iar pe mesaj si mai corectez (cind e flagrant
)
Cleo, si eu am mai dormit..pina la 7 cind am mincat o cioco intreaga..![]()
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
melly23 spune:
da' de asta mai tine careva minte!!!www.youtube.com/watch?v=08qNrDOj5gU&feature=related" target="_blank">papa junior ???sper ca nu va stresez dar ma plictisesc si...!!!
Noi si fluturica Amelia
simonacip spune:
Melly, si eu vreau sa ma fac acum , la sfirsitul lunii in 31 am un botez si pe 7 sunt nasa la sis...Eu ma fac blond nisipiu...ma rog sa vedem ce iese, ma duc la coafor desigur..Abia astept!
Nu pot asculta, din pacate ca-l trezesc pe junior..(nu papa junior)
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
cleo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui melly23
cleo nu merge pagina!!!nu pot sa deschid!!!
Noi si fluturica Amelia
http://www. bebelusultau .ro/detalii.php?cod=LI294
dar fara spatii
sau la bebelusul tau, marsupii, unul cu buburuza.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Magnetism79 spune:
Netza si de la noi, fetelor gata sunt pe ultima suta, Doamne ajuta ca luna asta e botezul si scap, intre timp lucrez la un referat la doctorat pe care il voi expune in Septembrie si e ceva de lucru asa ca iertare daca am intrat mai rar.
Cleo ce faci mamica ai mai fost la Breaza?
SIMONIX sarumana de pontul cu vacutza i-am luat si eu lu mogaldeatza asata micu al meu vacutza, o lampitza de veghe de la Fischer Price si o cadita gonflabila pt cand plecam in deplasari, astea vor veni Luni sau marti prin curier.Sa vedem daca pot pune poze cu Zambiciul meu asa cu m-a invatat Cleoi.
Reallaura spune:
Aelita si mie imi plac familiile numeroase...noi suntem 5 si ne-am inteles mereu eu cu sis, iar fartiorii mai mici au fost ca si copii nostri
Cleo, Alina-anto, imi pare rau ca nu ati facut poze.
Cadinaasa a avut si Mircea alaltaieri 2 bubite, pe mana si pe fata, pareau cu pustule. dar s-au dus si a ramas ca piscatura de tzantzar. poate ca se imflamase.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA