Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 12
Reallaura spune:
Neata fetele!!!
Cadinutza,ma bucur ca ai revenit. Din pacate nu mai am incalzitorul. prietenii nostri cu care ne plimbam mereu - tatzii sunt fosti colegi de banca de generala pleaca in concediu azi ..acum 2 zile au trecut pe la noi si le-am dat incalzitorul. ca se tot intrebau cum o sa incalzeasca supita fetii...ei sunt deja la diversificare
Nici nu am stiut ce sa fac, ca nu mai auzisem nimic de tine, ti-am lasat nr pe mes si am crezut ca dc nu ai sunat ai facut rost din alta parte...ooof, iubita, sper sa nu te fi incurcat! 
Alysh, incep sa ma sperii pentru ca si al meu urla dupa baie si intr-un timp am gasit si niste secretie pe urechiusa. m-am gandit ca nu l-oi fi clatit eu bine, ca sunt cojite de sapun, dar era secretie galbena. aoleu! mi-e frica. tr sa mergem neaparat sa se uite in urechiusa lui...am renuntat sa mai folosesc betisoare de urechi, si asa urla de nu se poate cand voiam sa-l sterg...
In ultimele zile numai mi-a marait. cu scurte reprize de ras, in rest, maraiala.din parc numai in brate venim, impingind de carut...
Pe 5 am programare la Medicover..ce bine!
Stefany surisul social - ca asa se numeste- apare in jur de 6 saptamani. nu te astepta la interactiune la 4, ca nu e. Dar nici nu mai ai mult de asteptat!!
VA pup fetele!!! Azi ma intalnesc cu Sisica!!!si baietii!!

Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
cleo78 spune:
alina_anto, ce faci, ai pus carbunii de gratar?
am papat, facut bagaj, ma duc sa mai alaptez fifitsa o data, si apoi sa trezesc pe tati (asta e cel mai greu...dar o fac sa rada pe fifitsa, si sa vezi ce sare din pat).
Si veniiiiiim!!! Oleeeeoleole
cleo iese din bucuresti
ptiu,
, m-am tampit
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Reallaura spune:
quote:
citat din mesajul lui cleo78
alina_anto, ce faci, ai pus carbunii de gratar?
am papat, facut bagaj, ma duc sa mai alaptez fifitsa o data, si apoi sa trezesc pe tati (asta e cel mai greu...dar o fac sa rada pe fifitsa, si sa vezi ce sare din pat).
Si veniiiiiim!!! Oleeeeoleole
cleo iese din bucuresti
ptiu,, m-am tampit
opotoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Cleo, yeeeeee, vacantaaaaa, grataaareeeee!!!

Distractie frumoasa!Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
gabitzam spune:
Ce fain de tine, Cleo! Bravo.
cadina, bine ai revenit ![]()
Simonix, si in Romania se gasesc jucarii Vtech, lui Andrei i-am luat multe, au fost preferatele lui, sunt foarte destept facute, mie asa mi se pare. Am vazut pe site-ul importatorului ca se gaseste si www.varuna.ro/index.php?m=detalii_produs&id=613" target="_blank">vacuta muzicala. Se poate comanda online, dar banuiesc ca se gaseste si in magazine.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
DanaH spune:
'neatza fetele!
uite ca pot sa intru pe internet si de acasa. s-a rezolvat problema cu netul. uraaaa!!
vroiam numai sa spun ca aseara am buichisit la pozele de la botez si din franta. le gasiti la adresa stiuta: http://picasaweb.google.com/daniela.hanea
sunt albumele 4 si 5.
despre noi.... avem in continuare probleme cu acceptare biberonului. nu prea inteleg, ca in romania am iesit cam in fiecare seara si am lasat-o cu mama soacra, evident cu laptic de la tzitzi in sticlutza si nu a fost nicio problema. si acum... dar incerc sa nu cedez si pana la urma o sa se obisnuiasca, ce sa ii fac?
acum ma duc sa ma imbrac repede si sa iesim in oras. este vreme frumoasa si cine stie cat o sa o tina asa.
va pup si va urez o zi placuta
mihaser spune:

Fetele va salutam!
Noi aici la sat nu mai avem timp de nimic!

Fetele acum 2 zile am patit-o rau de tot...nu mancasem si seara nu mai aveam lapte deloc aproape...ce sa mai suga biata bebelusa...A mancat la foc automat si abia a doua zi a revenit la normal productia...Aveti mare grija!
Va pup si sper spre seara sa fac un conspect din jumatea capitolului trecut si jumatea aceasta!
Weekend placut si distractie placuta tuturor la munte/mare...la serviciu... ![]()
MissParker spune:
Fetelor, a nascut Tini ieri, cica in 2 ore si jumatate a si iesit micutul Felix, bravo lui ca n-a chinuit-o mult pe mami
Ea are 29 de ani si e tot la primul bebe. Abia astept sa-i vad, dar nu stiu cand vom apuca…
Eu am avut o noapte relativ buna, in care intre alaptari am dormit pe canapeaua din sufragerie. L-am mai auzit chitaind cand si cand, dar in rest a fost oarecum ok. Spre dimineata am atipit langa el in pat, tot se mai agita dupa ce bea, gajaie din glas, nu stiu de ce, poate ii vine mereu inapoi, chiar si dupa ce am ridicat patul la capatul nostru… Oricum, a fost bine si din alt motiv: a cerut doar la 3-3,5 ore laptic, ce usurare!!
Mutti cred ca tremura de nerabdare sa-l ia din nou, ii lasase bilet pe scari lui Bogdan "daca te duci la cumparaturi, adu-l pe David jos"... Bogdan a zis ca de weekendul viitor schimba programul si sta el mai mult cu David si se duce mai tarziu la cumparaturi (desi il enerveaza aglomeratia de la 12), ca sa apuce sa stea si el cu David mai mult in weekend... Ii ajunge lui Mutti 5 zile pe saptamana...
cadina, bine-ai revenit si multumesc din suflet pt. incurajari! Esti sigura ca lui bebe al tau ii trebuie carut mai mare? Citeam ca tocmai, lor le place mai stramt, mai inghesuiti, le aminteste de burtica mamei.
cleo, printre dintii strepeziti de invidie
iti doresc vacanta cat mai frumoasa si sa petreceti un timp extraordinar!!! Sa te intorci cu poze!!
DanaH, tare faine poze! Ce frumos a fost imbracata printesa! De Franta nu mai zic nimic, ca m-a luat ameteala cand am vazut marea, of…
Alysh, tinem in continuare pumnii!!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
cadina spune:
Laurici, nu-i nici o problema eu tot n-am avut timp de nimic, nimic, mii de scuze eu, sper sa nu ma iei drept neserioasa...
Gabita, multumesc de primire!
Miss, asa am zis si eu ca ar fi mai bine sa fie mai stramt, dar saracul bebe, nu poate sa-si miste nici manutele cum trebuie, abia il bag si abia il scot din carutz. Si noi cum avem 3 luni jumate, vrem sa dam din manutze si piciorushe, sa avem activitate...
Cleo, sa bagi un gratarel si pentru noi, uite, chiar vorbeam cu sotul meu, se face pe 11 august (cand a fost conceput bebe) fix anul de cand n-am mai iesit din Bucuresti... si tare ne e dor... Dar ne-om lua si noi o data si o data masinica.
Sa va mai povestesc cate ceva despre micile noastre problemute si cum le-am rezolvat noi, poate va inspira, macar. Noi ne spalam la baie cu apa calda de la chiuveta si sapun Atoderm care este minunat. Cum apare un cosulet sau o bubulitza pe obrajorul lui bebe, spalam bine, seara la baie si a doua zi are deja obrajii curati. La fel si la cutele de la gat. Cosmin pentru ca e grasunel are cute la gat, sub barbitza. La inceput erau rosii si zemuiau nitel (aveau o secretie care mirosea urat), dar spalate cu atoderm, apa si uscate dupa fiecare masa, sa nu intre laptic sau sa mentina transpiratia umezeala, aproape ca nici nu se mai vad.
Din pacate, la fundulet, nu ii merge bine cu nici un fel de servetel umed - face eritem la oricare dintre marci, in afara de Mustella, le-am incercat pe toate. Asa ca ne merge foarte bine doar cu apa si sapun dupa fiecare pampers umplut. Spal bine una bucata de fundulet la chiuveta cu apa calduta si putin sapun. Apoi, ud cu apa o discheta doua demachiante si il pun pe masa de infasat il ridic cu picioarele in sus si il mai sterg o data sa fiu sigura ca am curatat tot. Dermatoloaga ne-a recomandat sa-l tin pe bebe cat mai mult in funduletul gol si intr-adevar asta da rezultate. Pun asternuturile acelea impermeabile de la bella sub funduletul lui bebe, ii "imbrac" putzulica cu tot cu scrot intr-o shosetzica sa nu faca pipi cu "bolta" si il las asa cat are rabdare sa stea intr-un loc (uneori chiar doarme asa la pranz). Important este ca indiferent de situatie pentru prevenirea eritemului, pampersul sa fie schimbat la maxim 2 ore, chiar daca are doar un pipi in el. Recunosc ca noaptea nu reusesc performanta, pentru ca bebe o data trezit incepe sa planga si adorme foarte greu. Asa ca ii dau cu mai multa crema de protectie (nivea ne-a mers bine din maternitate) si de la 11 pana dimineata la 5-6 nu-i schimb chilotelul. Pana acum a fost ok.
Acum ma pregatesc de plecare, ma duc sa testez rapid, cat pregateste tati masa, ca bebe doarme, ce tip de carutz are magazinashul de copii de langa noi.
Pls recomandati-mi si mie tipuri de carutzuri de care sunteti multumite sa-mi fac si eu o idee!
Am fugit...
gabitzam spune:
Ce simpatic, cadina, mi-l imaginez pe bebe cu sosetzica la cucul gol ![]()
Am fost in Pavilionul H si i-am mai reinnoit garderoga lui Raducu. Lorich, vezi ca are o oferta la Valeza, un body gratuit la unul cumparat. I-am luat 4 si am platit doua. Cele gratuite sunt din cele mai ieftine, dar calitatea mi se pare aceeasi.
Miss, felicitari pentru prietena ta. Sa creasca mare puiul si sa ii aduca numai bucurii!!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cadina spune:
Fetelor, dragelor care stiti si/sau care alaptati... v-a venit menstruatia in timpul alaptarii...? Ca mie tocma asta mi s-a intamplat... Cred ca e ok, nu..?