Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Melly iesi si in week-end? O sa ne intalnim precis zilele astea.

Simonix super covorasul. Trebuie sa-i iau si eu unul lui Dragos. Deocamdata ne-a sosit azi leaganul si e foarte incantat de el. Daca-i mai iau si covoras cred ca o sa uit ca am copil. Am vazut pozele si Robertzel e dulce foc, iar comentariile sunt super haioase.

Merg si eu la culcare ca bebe doarme deja de o ora.Noapte linistita tuturor mamicilor si bebicilor!

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Miss in mod sigur ciocolata il agita. Pupam Daviducul s-o lase pe mami a lui sa se odihneasca. Sa ne scrii si noua cand primesti vesti de la prietena ta. Tinem pumnii in continuare.

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alysh, iubita, ce ma bucur ca nu are nimic Vladut, baiat frumos!! M-am tot gandit la voi astazi... Puteti pleca linistiti la mare..

Ancaurn, am vazut pozicile frumoase! Felicitari pentru botez

TInny, vorba lui Melly, chiar ca ne era dor.

Simonixce as mai sta si eu in shopping non stop!!!

Ma duc la culcare. Baiatul mi-a fost miorlait azi, si asa nasol e sa nu stii ce are, innebunesc!!Acum s-a culcat, slava Domnului.
Maine ii facem vizita lui sis.
Apropos: super pozicile Sis, Elenuca, Andreuta
Niste frumusele!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Multumesc din suflet fetelor pentru sustinere si incurajari!!! Multumesc mult.

Sunt insa ingrijorata, Vlad iar a urlat azi dupa baie. Pediatra imi sugerase sa mergem la Budimex sa facem si un examen ORL. Noi daca am vazut ca a iesit urina bine ne linistisem, acum iar sunt data peste cap, drept care maine luam drumul spre Budimex. Pt ca nu-mi explic de ce face asa: abia a reusit sa manance ceva printre urlete. Si totusi in timpul zilei e vesel, rade mai tot timpul. MA gandesc ca dupa ce ii fac baitza si ii intra apa in urechi sa nu se produca vreo durere pe--acolo....nu ne dam seama. E o enigma. Poate o elucidam maine.
VA pup. Noapte buna.

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Buna dragelor,
Timp sa scriu nu prea am nici eu, am bebe colicios dar frumos si grasan. Sunt foarte obosita, am un mic ajutor de la mama (juma de ora, o ora pe zi cam 3-4 zile pe saptamana), dar in rest... sunt singurica de dimineata de la ora 9 pana seara la 20. D-asta nu prea am raspuns la apel, desi v-am citit cat de des am putut.
Alysh, fii optimista cu fratiorul/surioara lui Vladut! Ma bucur din suflet ca n-a fost nici o infectie urinara. Si Cosmin urla destul de des dupa baie, dar se pare ca ar fi si din cauza oboselii. L-am pipait peste tot imediat dupa si cu exceptia ginigiei umflate in zona caninilor n-ar fi nimic. Sper totusi sa nu fie nimic nici la voi. Poate ii e prea cald lui Vladut, poate nu-i mai place pozitia in care sta in timpul baitzei... Sper sa fie cauze din astea si nu altele...
Surorile frumoase, mi-e tare dor de voi si abia astept sa ne vedem, promit ca la urmatoarea intalnire, indiferent de situatie voi fi prezenta. Cum creste Mateiut si ce par frumos si des are Mircea... Laurici, sper ca mai ai sterilizatorul ala si daca o fi sa fie, poate mi-l aduci cand ne vedem in grup.
Miss, asa eram si eu in primele doua luni, sau cel putin o luna jumate: chiauna, stresata, obosita, irascibila, chiar. Dar trec, si o sa fie asa frumos cand bebe o sa te rasplateasca cu zile frumoase de dimineata pana seara, cand o sa va jucati impreuna,o sa iti zambeasca si o sa se uite in ochii tai indragostit de tine... O sa uiti tot ce-a fost greu. Mie mi se parea imposibil, dar...
Simonix, stiu cum e cu pompa. In prima luna si jumatate bebele meu nu stia sa suga deloc si eram si eu in clubul vacutelor bune de muls: din doua in doua ore tot mulgea si mulgeam din doua in doua ore de adormeam noaptea doar o juma de ora, ma trezeam si duceam in cealalta camera sa ma mulg din instinct. Apoi vedeam ca n-au trecut decat doua ore si ma duceam inapoi la nani. Bafta mea a fost ca mi-a trimis cumnatica mea pompa de la Medela, dubla si electrica. La inceput terminam mulsul in 40 de minute (100 ml), dar apoi imi erau suficiente maxim 10 minute. Indiferent cum o fi... adevarul e ca tzatza e sfanta... nush ce as fi facut fara ea... Acum cand iesim afara la plimbare, cand vine ora de masa si chitzaie bebe, indiferent unde sunt, caut un loc unde pot sa-i dau sa pape (o bancutza, ceva), scot tzitzi si papa, nenica fara probleme. Mi-era o rusine inainte, sa mor nu alta. Acum mi se pare firesc. Si sa nu uit: e tare dulcic Robertzel, dar mai ales si mai ales in filmuletzul in care gangureste.
Ralu, am citit cu mare interes informatiile tale despre vaccinuri, nici eu nu cred ca o sa-i fac Prevenarul, desi dr de fam ma seaca cu asta. Pe de alta parte, cu aceeasi problema ma confrunt si eu: am zile in care pur si simplu am sanii moooi, de parca n-ar avea pic de lapte. Uneori chiar cred ca bebe nu se satura. O prietena cu experienta (2 copii) mi-a spus ca ar fi perioade in care s-ar adapta sanii la noile cerinte ale bebelusului, si le-ar trebui cam 3-4 zile pentru asta. Sper sa fie asa. Oricum si eu am observat ca odihna, proteinele si multe, multe lichide (mai ales ceaiul ala de la fares pentru stimularea lactatiei) isi fac datoria de multe ori. Sper sa treaca macar 4 luni in care sa ii dau laptic de la mine.
Ylari, iubita, mutati-va, efortul o sa fie destul de mare, dar o sa vezi ca o sa merite si pentru voi si pentru bebelusa. Sper din suflet sa va linistiti o data si o data...
Cleo, sa ne zici cum a fost la Breaza cu potoroasa ta frumoasa.
Mi-e dor de toate, o sa recuperez cumva, oricum va pup cu mult drag si sper sa aveti zile linstite si frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Alysh iti recomand eu un dr bun de la Budimex, pt ORL. Asta daca nu v-a recomandat pediatra deja. Da-mi un semn, daca vrei.
Te pup!

Simonix pentru info ref la saltelutza si vacutza! Eu intrebam de ele...

Merg la somn...la noi e ceva de groaza: bebe adoarme pe la 12 noaptea si apoi incepem si noi sa spalam vasele, sa spalam caditza, sa facem ordine prin bucatarie, sa sterilizam tot ce misca...gen biberoane...si tot asa. Invariabil se face ora 1!!

Noapte linistita!

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Povestea nasterii

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

O zi din viata noastra, a mea si a lui bebe incepe efectiv dupa ce pleaca tati la serviciu, adica in jur de 9.30. Eu deocamdata il alaptez pe Cosmin, care are la 3 luni jumate 7 kg si 65 cm. La ora 10 papam, apoi pana pe la 11.30-12 ne jucam: fie vorbim cu stickerele de pe pereti, fie cu jucariile sau il mai las singurel cateva minutele 5-10, mai mult nu prea sta fara mine (nu vrea neaparat in brate, dar sa ma stie pe langa el) sau cu buburuza de la disney agatzata de tavan. Radem, gangurim si mai nou, "citim" reviste: ii pun o revista in fatza ochilor si Cosmin incepe sa se agite, sa dea din manutze si piciorushe si sa gangureasca in fel si chip. Numaram impreuna, deja rade in hohote cand ii arat ochii, gura, nasul lui Goofy si ale lui in paralel. Si asa se face ora 12, la care bebeul meu adoarme obosit de joaca. Intre 12 si 15 cu pauza la ora 13 - pauza de papica, dormim cel mai mult. Uneori incontinuu, alteori cu scremete si gemete, ca noi avem colici si nu prea avem scaune cum trebuie... Asta e tristetea noastra cea mai mare. Dupa ora 15 iar ne jucam si ne pregatim incet, incet de plimbare, dar inainte, pe la 16 bebe mai papa nitel si adoarme o jumatate de ora. la 16.30 iesim afara, ne intalnim cu un grup de mamicutze cu bebei cam de aceeasi varsta si stam afara pana pe la ora 20.30 cand vine tati acasa. Problema este ca uneori bebe se plictiseste in carutz care a devenit cam neincapator pentru el (offf... trebuie sa cumparam altul cat de curand - poate imi recomandati si mie marci de carucioare mai convenabile ca pret si mai late, sa dea bebe din manute si picioruse cum trebuie). Cand incepe plictiseala, ajungem acasa, uneori cu bebe in brate, impingand la carutzul gol, de ne ies ochii din cap ca la melc. Acasa, pana la baitza, papam din nou, facem o pauze de o ora in care ne jucam si pe la ora 22 facem baitza si masajul cu ulei de masline dupa. Apoi bebe adoarme in bratele mele, il pun usurel in patutzul lui si pana la ora 3 dimineata doarme dus. Suna foarte frumos, partea trista este, cum v-am spus, ca avem colici si dupa fiecare masa sau in timpul ei, Cosmin si arcuieste, se screme, se inroseste, plage si chiar tzipa. Vrea sa traga partzuri si sa aibe scaun si cu toate leacurile incepand cu sab simplex, infacol, alginor, baby drink, etc. nu am reusit sa rezolvam problema. Speram ca aparatul digestiv sa nu ramana asa lenes si sa avem si noi zile cu mai multe zambete si cu mai putine lacrimi. Deseori bebe se trezeste spre dimineata, dupa mesele de noapte si incepe iar sa planga si sa se screama de nu mai adormim nici chip... Si cand incepe ziua la 4 dimineata... Suntem inca optimisti, desi cam stresati si obositi destul de tare. La inceput credeam ca nu o sa ma obisnuiesc cu programul de somn (eu o somnoroasa incurabila) dar... se pare ca organismul nu m-a tradat si s-a adaptat.

Mergi la inceput

Alysh, eu la Budimex stiu de prof. Buruiana, sper sa mai fie acolo. Este un medic de exceptie si stiu ca provine dintr-o familie in care medicina e deja traditie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

cum sa ma joc cun un bebe de 4 saptamani?de vprbit ii vorbesc, nu pot sa-l agit ca incepe sa planga, so..help...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui stefany_p

cum sa ma joc cun un bebe de 4 saptamani?de vprbit ii vorbesc, nu pot sa-l agit ca incepe sa planga, so..help...

mangaie-l
canta-i
usor masaj
usoare exercitii: cand e treaz: bicicleta, dat usor din aripioare
poti saincepi sa il intorci pe burtica 5 min, si sa ii masezi spatele
da-i degetele tale sa le prinda
mai interactiv va fi pe la 6-7-8 sapt O sa vezi tu....

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput