Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 10
ancaurn spune:
Hello! Va mai amintiti de noi? Am avut o perioada foarte incarcata si desi nu am reusit sa scriu, v-am citit tot timpul. Ia sa dam raportul referitor la ce am facut in ultimele doua saptamani de cand n-am scris:
In 20 iulie am avut si noi botezul lui Dragos, iar cu o zi inainte a fost ziua Cezarei. Nu am putut sa i-o serbam intre copii, pentru ca majoritatea copiilor pe care am fi vrut sa-i invitam erau in concediu cu parintii lor. Dar pentru ca tot venisera rudele din Buzau si Bucuresti pentru botez, am facut un chef de pomina in familie, in curtea parintilor mei, unde Cezara a fost in centrul atentiei si chiar nu a simtit lipsa copiilor. Drept dovada avem si poze aici.
Ziua botezului a fost de pomina. Pe la 8 jumate dimineata mi-am adus aminte ca am uitat sa-mi epilez mustata si m-am apucat de treaba. Dar ceasul rau, pisica neagra, vineri 13 sau cine o mai fi fost de vina, am varsat ceara fierbinte pe aragaz si pe mainile mele. Nu va spun ca am trezit toata casa. Pe cand s-au mai linistit usturimile mele, am plecat la biserica unde am avut surpriza sa nu pot intra, ca nu aveam cele 40 de zile implinite ( Dragos avea 5 sapt si 4 zile, dar pe Cezara am botezat-o la 5 sapt fix si nu a avut nimeni nici o treaba – mi-a citit preotul molitva si am intrat in biserica). Nu va spun ca Dragos murea de somn si nu putea sa doarma cum era purtat din brate in brate, deoarece a avut doua nase, nasele noastre de cununie, ca aici e obiceiul sa ai doua perechi de nasi la nunta. Asa ca bietul bebe a urlat non-stop. A reusit si el sa adoarma cand a ajuns la final in bratele mele. Nasicile i-au cumparat costumas cu frac si a fost foarte haios. Din pacate nu am apucat sa-i fac prea multe poze de aproape in acea costumatie, ca fiind foarte cald l-am schimbat cand am ajuns la restaurant. O sa-l mai imbrac zilele astea si o sa fac niste poze pentru voi. Restaurantul e fix in spatele blocului nostru si e unul cu specific rustic. A fost excelent . Aici Dragos s-a comportat excelent si cel mai mult i-a placut sa doarma in carucior, sub boxele din care urla muzica. Cateva poze aici.
Apoi ne-am plimbat musafirii (o parte din ei, ca unchiul cu matusa erau la ai mei) prin imprejurimile orasului, chit ca a cam turnat, dar a fost bine si asa. Poze aici
Dragos s-a mai cumintit putin, a invatat sa adoarma pe pat sau in patut si nu in brate si plange doar cand ii e foame sau il doare burtica. I-au trecut bubitele foarte repede dupa tratament, cu alergia insa ne vom mai lupta mult timp de acum incolo. Parca Simonacip ma intreba ce solutii sunt pe termen lung. Ii dau doar san si tin regim. Nu am voie lapte si produse lactate si nimic ce sa contina asa ceva. Nu e usor, dar incerc sa vad jumatatea plina a paharului: toate dulciurile sunt facute cu lapte, asa ca poate mai dau ceva kg jos in felul asta. Cand il voi intarca, ii voi da lapte praf hipoalergenic, sau din ala din soia. Vedem la momentul acela ce zice pediatra.
Hai ca m-am intins cat China, asa ca ma opresc aici, nu inainte insa de a ura vacanta placuta celor ce pleaca la mare/munte. Sa va distrati si pentru noi!
Si am pus si poze noi la pozele lui Dragos, sa vedeti cum rade cand vede aparatul foto.
CEZARA - poze
DRAGOS-poze
Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de
Cezara (19.07.2003) si
capos Dragos (11.06.2008)
Ramona80 spune:
Buna la toata lumea, am citit si eu oleaca pe aici. Daria, si eu am avut necazuri cu viza pentru State. Compania pentru care lucrez este americana si trebuia sa plec pentru un training de 6 saptamani la ei. M-am dus cu zambetul pe buze la ambasada pentru ca eram sigura ca nu voi avea nici o problema, si... surpriza: functionarul imi da actele inapoi si-mi spune ca nu ofer garantii ca ma voi intoarce in tara. Desi toata familia mea si sotul sunt aici. Iar firma pentru care lucrez e arhicunoscuta de ei, pentru ca mereu se pleaca acolo. Peste o saptamana insa, m-am infiintat din nou la ambasada. De data asta mi-au dat viza, dar doar pentru 6 saptamani. Niste idioti. N-as fi ramas nici de nebuna la ei. Dar colegul care ar fi trebuit sa plece cu mine n-a primit-o nici a doua oara si a facut trainingul prin teleconferinta. Misto, nu?!
In rest, noi suntem bine, stam mai mult pe afara acum ca s-a racorit. Victor nu mai are deloc probleme cu burtica. E foarte cuminte. Ylari, sa stii ca si eu ii cert pe cei care il iau pe bebe in brate asa fara motiv. Eu il iau in brate destul de rar, si e mare lucru ca un copil sa nu planga daca nu stau in brate, pentru ca altfel n-am mai reusi sa ne facem si alte treburi prin casa. Bebe sta si se joaca singur cu jucariile de la carusel sau il pun pe canapea langa noi si stam si vorbim impreuna si radem si suntem foarte fericiti. Cat despre revenirea la serviciu, dragii nostrii conducatori ai tarii sunt asa de preocupati de scaderea natalitatii, incat o incurajeaza prin aceasta indemnizatie de kkt care ne obliga ori sa facem copii cat mai tarziu ori daca avem deja copii sa ne intoarcem cat mai devreme la munca. Asa mi-e de simpatic ministrul ala care a avut ideea sa dea indemnizatia fixa si nu 85% din salariu ca
.
Ehh, dar sa nu ne enervam prea tare.
Toate fetele si ma duc sa mai citesc.
Apropos, zicea cineva de Neveste disperate. Si eu sunt fan, si tare ma oftic ca nu il mai difuzeaza astia. Sau au inceput iar si eu nu stiu? Ca nu m-am mai uitat la un film la tv de nu mai tin minte.
Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008
Vianne spune:
Alysh, multzam !Sa iti traiasca si tie Vlad sis a fie sanatos!!!!! Ma bucur ca a iesit rezultatul negative! Noua ne-a zis pediatra ca atunci cand ii dau ceai de musetel s alas pliculetul doar un pic, apa sa fie doar o idée colorata.
Ralu_t, ai dreptate, Tudor adduce cu Stefana… I-am aratat si sotului meu si i-am spus si ce a zis al tau..
Am vazut si invitatia, faina!
Sa aveti zile minunate la mare!
Cenia, tot respectful pt mamicile cu atatia copii… Nici eu nu imi dau seama cum fac fata!
Doloress, sa ii iasa dintii oare? Imi pare rau pt noaptea agitata!
Cleo, nu-i asa ca e fain sa socilalizezi din nou?
Vad ca vorbiti despre servici si bani. Eu aici nu mai lucrez, am hotarat sa stau acasa cu bubulina. Nu am absolute nici un venit dar noi suntem ca tine, Cleo. Cheltuim putin, mai renuntam la una alta gandindu-ne ca e mai important ca eu sa fiu cu Stefana tot timpul… Dar pana la urma fiecare le stie pe ale lui..
Drum bun la Breaza!
Simonacip, eu intai scriu in word si apoi copiez pe forum, poate ar fi fain sa faci sit u asa.
Sa stii ca Stefana seaman cu sotul, de la mine are doar nasul carn. Rochitele tricotate sunt facute de mama, eu mai mult croitoresc.
CamiM, sa va iasa bine botezul !
Reallaura, multumim! Da, eu mi-am revenit usor!
Stefany, la controlul de 6 sapt la mine a fost super ok. Nu m-a durut deloc!
Leeloo, eu spuneam ca sunt tare frumosi copiii de la odiseea asta.. Asa e, nu? Si Tudor e taaare scump!
Ancaurn, sa va traiasca micutzul crestin, sa fie sanatos! Ce botez cu peripetii ati avut!
Noi am avut o noapte linistita... Am reusit sa o culcam pe Stefana pe la 23.15, s-a trezit la 3.20 pt papa si apoi la 6.30.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
ancaurn spune:
Vianne
. Sa aveti parte de nopti cel putin la fel de linistite
CEZARA - poze
DRAGOS-poze
Mami de
Cezara (19.07.2003) si
MissParker spune:
Au inceput emotiile pentru prietena mea, Tini, care are DPN 2 august (tot baietel) si tocmai a plecat la spital cu contractii la 5 minute. Tineti si voi pumnii virtual 
Hai, Tini, macar tu sa ai o nastere fara probleme!!!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
ancaurn spune:
Miss ii urez prietenei tale sa aiba o nastere cel putin ca a mea de usoara. Tinem pumnii. Si tie iti doresc un Daviduc mult mai linistit. Ai incercat sa dai drumul la uscatorul de par sau la radio fixat intre posturi, atunci cand are crize? Dragos doarme ziua doar in fasaitul radioului si doarme de la o ora in sus, uneori si 4 ore. Si m-am obisnuit si eu deja cu zgomotul de fond. 
CEZARA - poze
DRAGOS-poze
Mami de
Cezara (19.07.2003) si
Vianne spune:
quote:
citat din mesajul lui MissParker
Au inceput emotiile pentru prietena mea, Tini, care are DPN 2 august (tot baietel) si tocmai a plecat la spital cu contractii la 5 minute. Tineti si voi pumnii virtual
Hai, Tini, macar tu sa ai o nastere fara probleme!!!Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
Tinem pumnii, cum sa nu!
Ancaurn, pup si de aici!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
melly23 spune:
miss si asa imi era dor de astea 

!!!hai Tini!!!!

noi am venit de la plimbarica, unde am fost cuminti putin agitate la sfarsitul plimbarii, apoi am stat cu buni si bunu care au trecut pe la noi iar acum se joaca cu tata!!!ma plangeam de constipatie...mamaaaa sa vedeti ce big kk a facuttttttt!!!!

ancaurn felicitari pentru micul crestin...acu poate ne dam si noi intalneala aia!!!eu ies in fiecare zi la 5 dupa masa in parc la mara!!!daca esti prin zona sa stii ca al nostru carut e portocaliu cu negru!!!
alish ma bucur sa aud ca vlad e bine!!!

simonix poate ne faci o vizita aici la baia mare poate ii place lui robertzel de fluturica mea ca la fluturica mea sigur o sa-i placa ochisorii si zambetul lui!!!
Noi si fluturica Amelia
Simonix spune:
Gata, am venit de la shoppingareala, am stat nemulsa 8 ore si am crezut ca innebunesc catre sfarsit
Cred ca apelez la pastile, ca nu mai poci ! In fine, noroc ca am cumparacit o groaza, uf ce bine ! iar bb a fost un ingeras !
Cine cerea linkul cu vacutza ? Iote-l mai jos
Din pacate nu arata si cum face vaca aia hihi in orice caz, are lumini, o gramada de melodii (nu le canta non stop, ci le activeaza bebe cand ii da vacii cate un pumn hehe altfel nu canta). De asemenea, vaca asta il invata sa numere haha si il invata culorile (ma rog, rosu si verde :p) si forme (triunghi, cerc si patrat). Are si un inel in jurul gatului ca sa oo poata apuca mai incolo, ca sa aiba cum sa o tranteasca :p Are o voce f galesha
zice: Cine e alba si cu pete ? O cheama Eglantine pe vaca :p De asemenea, il mai invata pe bebe ca ziua straluceste soarele si noapte sunt stele pe cer - si face tot felul de alte zgomote. Ce sa mai, e o super vaca, nu ca maica-sa ![]()
http://www.vtech-jouets.com/index.php?art=16&th=380
Imi plac jucariile de la Vtech, nu stiu daca sunt si in tara :) bebicului meu ii plac tot soiul de jucarii: si cele cu culori f vii, dar si animalutzele de pe carusel, care sunt in culori mai pastelate. Ii plac zornaielile si fosnaielile, dar are si o ratza care sta ca bleaga si el se uita pierdut cate o ora intreaga in ochii ei. Uite-asa, depinde de dispozitie cred.
Recomand covorashele de la Tiny Love - sunt super faine. Noi avem unul cu 2 fetze:
http://www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=151&state=toyTypeId=1@elementId=0@ageId=0
Mda, si oglinda e super ;)Bebele meu sta singur cu orele pe covorash, iar daca ii dau si vaca... pot sa uit de el. Iar cu vaca il calmez cand mai face crize - ma si oftica :p Vaca aia are mai mult succes ca mine. Uneori cant ca ea si sa vezi ce incepe sa zambeasca 
Alyzh - ce bine ! Uf, ce de emotii 
Oups, mai voiam sa scriu dar ma cheama bebemic ! Fug la el 
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
MissParker spune:
Hai, Tini, draga mea, you can make it!!
Ma bag si eu repede cat il mai tine Bogdan pe bebe, ca dupa aia iar plange dupa lactobar… Fetelor, e clar, la noi e puseul de 6 saptamani, inceput mai devreme cu cateva zile probabil si din cauza caldurii, m-am resemnat. David cere la 2 ore san si e nelinistit probabil si din cauza ca creste, asta e. Acum s-a mai racit cu cateva grade vremea, slava Domnului. Ah, si am mai luat o masura: nu mai mananc ciocolata seara, ma gandesc ca poate si asta il agita pe David noaptea… Sa vedem rezultatul marelui meu sacrificiu ![]()
Ma bate gandul sa-i iau lui David urmatorul covoras de activitati: www.neckermann.de/index.mb1?nav_id=10008524&schnapp=off&ne_cl_area=Topframe&ne_cl_loc=Baby %26 Kind&mb_f020_id=PB7MpRk3soUiyT-weEIXE-PQajLjHs8" target="_blank">Rain Forest. Are 4 melodii, merge aproape 20 de minute, deci o adevarata usurare… Merita banii…
ancaurn, multumesc pentru sfaturi. Poate am sa incerc cu aspiratorul sau cu foehnul, ca radio – ne rad si curcile – nu avem… nu avem nici combina stereo, CD-urile le ascultam fie la DVD player fie pe computer… Bine ca le cumparasem la ai mei parinti, saracutii de ei 
melly, saru’mana de majorete, abia astept sa-i povestesc lui Tini de sustinerea si suportul fetelor mele
Ce dor mi-era si mie de emotiile astea, mai tineti minte, fetelor? Pe de alta parte, slava Domnului ca am trecut toate cu bine prin asta, citeam ca una din fetele de la odiseea iulie-august are un bebe cu probleme la inimioara, trebuie operat, ofofofof… Va dati seama ce norocoase suntem noi??
Alysh, BRAVO pt. rezultatele bune, ce bine ca Vladut nu are nimic!!!