Masca pentru par
Am impresia ca trebuie sa-i acord mai multa atentie parului meu.
Eu aveam un par fara probleme dar l-am vopsit si nu mai este asa lucios si elastic.
A folosit cineva masca de par cu rezultate evidente?
Raspunsuri
Annie80 spune:
incearca ou + uleiuri (ricin, migdale, masline)
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Deianira spune:
Eu folosesc tratamente si masti special pentru par vopst si ma ajuta foarte mult. Mentin parul sanatos, culoarea vie si in plus am un luciu deosebit la par.
O masca naturista ar fi cea cu ulei de masline. Se poate si fara ou (eu daca pun ou trebuie sa ma spal de vreo 10 ori ca sa arate bine parul, altfel ramane uns), eu asa fac, masez parul (mai mult la radacina) cu ulei de masline si stau asa minim o ora cu o punga pe cap .
Am o cunostinta care sta asa toata noaptea, are parul lung si sanatos si ea zice ca d ela uleiul de masline .
szivarvany spune:
Eu folosesc asa: 1 galbenus+1 lingura ulei ricin+ 1lg ulei masline+ 1 lg zeama lamaie+ 1lg ulei cu VitA+ 1lingurita spirt med+ 1lg miere de albine. Fac un maglavais, il pun pe parul nespalat, umezit partial si-l masez, apoi las asa 30 de minute, dupa care spalat normal.
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
kid spune:
Masca cu ou si ulei de masline am folosit si eu si a fost foarte buna.
Si clatirea cu bere sau cu ceai din frunze de nuc.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
andreea81 spune:
Draga b.nica, iti recomand din inima uleiul de masline...face minuni...si eu iti spun din propria experienta , nu din ziare sau din auzite. Eu am parul lung, vopsit blond, ondulat natural spre cret, si mi l-a stricat o "stilista" care mi l-a ars rau de tot, din cauza ca a folosit un oxidant prea deschis. Ajunsesem in asa hal ca imi era frica sa ma mai spal pe cap din cauza ca imi cadea rau de tot(la drept vorbind puteai sa identifici pe unde mergeam dupa firele de par de pe jos), plus ca se incurca si arata ca o maturica....acum si-a mai revenit(dupa 5 luni) datorita uleiului de masline+masca cu ulei de masline(de la Avon, ma inteleg foarte bine cu ea).Inainte sa ma spal pe cap, imi torn efectiv uleiul in cap (dar nu de la radacina,, k sa nu se ingrase), ma acopar cu o punga si stau ..cat pot de mult, cel mai putin am stat o jumatate de ora. Si acum a devenit elastic si are straluceste. Deci, dai bataie cu uleiul de masline! Te pup si sa ne anunti daca la tine a avut vreun efect!
Annie80 spune:
quote:
citat din mesajul lui mamagiuliei
Eu folosesc asa: 1 galbenus+1 lingura ulei ricin+ 1lg ulei masline+ 1 lg zeama lamaie+ 1lg ulei cu VitA+ 1lingurita spirt med+ 1lg miere de albine. Fac un maglavais, il pun pe parul nespalat, umezit partial si-l masez, apoi las asa 30 de minute, dupa care spalat normal.
Ce efect are Spirtul medicinal pt par?
------------------------
Alergic at stupidity.
szivarvany spune:
Annie, habar n-am, presupun k dezinfecteaza, io am reteta de la mama mea.
mcm spune:
quote:
citat din mesajul lui andreea81
[navy][size=2][font=Comic Sans MS]Draga b.nica, iti recomand din inima uleiul de masline...face minuni..
www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii
Annie80 spune:
quote:
citat din mesajul lui mamagiuliei
Annie, habar n-am, presupun k dezinfecteaza, io am reteta de la mama mea.
M-ai facut tare curioasa cu spirtul asta, e prima oara cand aud, si teoretic curata cel mai bine si mai cade paru?
Am sa incerc si eu!
------------------------
Alergic at stupidity.
mihaelk spune:
Pentru cresterea parului (in lungime)ma impac foarte bine cu un preparat de la Gerovital plant. Aceasta este lotiunea:
http://www.totalcomenzi.ro/GEROVITAL_H3_LOTIUNE_REGENERANTA_PT_PAR_125_ML.htm
Utilizez si samponul care este indicat pe sticla. Fac acest tratament primavara si toamna, cate 10 saptamani pe anotimp. Unele persoane folosesc acest preparat pentru indesirea parului.