Masca pentru par

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelk spune:

In restul anului, utilizez saptamanal masti (si nu mai folosesc balsam). Revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelk spune:

Uneori, pe langa sampon, mai folosesc pentru degresare galbenus de ou, amestecat cu apa calda.
In aceasta vara am folosit masca si samponul de la oriflame ce contin filtre UV si substante pentru protectie pe timpul verii.
In restul anlui, folosesc masca de la Mon Platin, cu minerale, potrivita tipului meu de par. Nu folosesc vopsea de par.
M-am impacat bine si cu uleiul din gama Spa de la Avon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

ricin..ricin..ricin
si
gaz..gaz..gaz

sunt SFINTE!..doar ca..ricinul se spala al naiba de greu..iar gazul..pute 1 luna (mai ales pe caldurile astea..e jale)

In rest..folosesc dupa fiecare spalare (in locul balsamului) ..de vreo 3 ani masca SP de la Wella - sunt in niste cutii patrate..si se gasesc numai in saloane...

De asemenea se mai gasesc produse profesionale (la preturi decente) la topline (in Buc., pe la Pta Unirii - Mitropolie): http://www.topline.ro/

Daca dai o cautare..sigur gasesti amanunte legat de produsele lor..imi amintesc ca s-a mai discutat pe DC despre produsele profi de la Topline (respectiv gama Joico)

EDIT - tot la topline se gasesc tratamente si oje SP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Nici nu va puteti imagina ce mult m-a impresionat solicitudinea voastra!
Despre masca cu galbenus si ulei de ricin uitasem ;eu o foloseam in studentie.
Dar sa stiti ca nu puneam spirt ci esenta de rom!
Va multumesc si sper sa fie de folos sfaturile voastre tuturor.
Poate sunt persoane care ezita sa intre pe forum si sunt convinsa ca vor reveni aici unde gasesc atat de multe persoane saritoare care sa le ajute.
Va transmit cu tot sufletul mii de multumiri acelora care s-au grabit sa-mi dea un sfat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexas spune:

ulei de masline e super,eu mai folosesc si masca pentru par vopsit

Mergi la inceput