Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

...e cineva pe aici???
A inceput sa curga lichidul amniotic...cred...asa in reprize...contractii nimik, doar o durere ca la CM care se tot accentueaza, iar puisorul e destul de agitat in burtica...ce ziceti, a sosit momentul? Sa-l sun pe medic, sau sa mai astept??? Vai ce emotii am...avem!

Simona 39+ cu Bogdan Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

STRULUTA eu zic sa suni pe medic daca pierzi lichid amniotic. Ca daca il pierzi pe tot nu e bun. Sa nu te panichezi da?? Vai ce emotii m-a luat!! Parca ma vad pe mine cum intrebam la 3 de noapte daca e cineva pe aici! Daca e sa fie: NASTERE USOARA!!

Eu ce sa zic...m-am apucat de . Ce sa fac? Tre' sa profit acu' cat Alessio doarme si cat nu e Alin acasa sa ma sacaie la cap: dar cat mai stai in baia aia?

ALESSIO, comoara mea

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Vai Danangie...
Nu cred ca am pierdut tot lichidul deoarece curge asa putintel...iar la ce medic relaxat am...si in plin concediu, parca vad ca imi zice sa merg dimineata...poate mai bine sa il sun dimineata devreme si il convoc la un control! Tocmai citeam ca in mod normal in max. 24 de ore de la pierderea lichidului trebuie sa intri in travaliu
Mai patrulez un pic pe aici...apropo, cum sunt contractiile, eu nu am avut deloc, in afara de niste intepaturi in col...

Simona (in devenire) cu () Bogdan Victor

Mergi la inceput

Ei daca pierzi cate putin nu e urgent. Dar dimineata neaparat sa suni doctorul. Contractiile sunt niste dureri...parca zici ca te arde in zona ovarelor. Te tine cam 10 , 15 secunde si pe urma dispare. Pot fi regulate sau neregulate. Eu le-am avut de la inceput una la fiecare 6 minute. Normal incep cam la 30 minute..pe urma se reduce la 15 minute si tot asa. Pe urma....pe masura ce te dilati, durerile se intind si spre spate. Dar mai ai pana atunci. tin pumnii!!!Ai luat vreun nr de tel de pe aici ca sa ne anunti? Ai bagajul facut?

ALESSIO, comoara mea

Mergi la inceput

Si sa nu uit....cand vei avea contractiile alea urate...ajuta foarte mult ( cel putin pe mine m-a ajutat) sa respiri adanc. Sa tragi mult aer in tine si sa-l dai afara incet. Iar pentru a ajuta dilatarea: sa te plimbi non-stop. Eu ma plimbam inainte si-napoi prin camera aia de am zis ca fac, carare.

ALESSIO, comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Sturluta important e sa nu amani prea mult l suni pe dr.
Contractiile sunt atunci cānd ?i se īnt?re?te burtica apoi te las? dar ī?i vei da seama singur? cānd vor īncepe.
?inem pumnii si na?tere u?oar?.

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput
Mergi la inceput