Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 14
locca spune:
Pica, Carissma, felicitari fetelor!
Carissma, faptul ca doarme asa mult e tot semn de icter. Nu stiu ce sa zic, al meu a avut doar o zi si la modul ca a dormit mai mult (si sanii mei pocneau). Daca maine ti se pare ca nu e ok du-o la spital. Sau suna la pediatra si vezi ce zice.
Mada, felicitari pt. succesul de azi!
Capri, tu ma astepti pe mine mai, sa iesim in parc? ![]()
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
carissma spune:
Multumesc mult Locca
!
Maine cu siguranta o sa sun pediatra dar eu nu stiu ce sa fac cu ea pana maine? Sa o las sa doarma toata noaptea fara sa-i dau nimic? Majoritatea copiilor fac icterul in spital si putine femei cu care am vorbit stiu ce sa faca...
Off cred ca o sa incaruntesc pana dimineata!
Carissma - mamica (panicata) de
Sara Maria.
Gini75 spune:
Ma bucur enorm pentru vestile bune despre Cami si bebe Darius.
Carissma, Pica, sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi!
Sunisor, n-ai uitat.
Multumim de urari. Abia astept sa va vad, in special pe Thea. Da, astazi am facut si noi o luna si crestem vazand cu ochii. Acum Irinucu are 3300g. E bine, mananca, doarme, e cumintica foc, iar noi topiti dupa ea. Intr-adevar, cu voi are o relatie speciala, tu esti un fel de mosica pentru ea. Sunt bucuroasa ca acum am lapte suficient, ba chiar mai mult decat necesar, cred ca o sa mai si congelez. Numai ca ea e lenesica, mananca un pic, dupa care oboseste, asa ca, in completare ma mulg si ii dau cu biberonul. Ce sa fac, daca in maternitate fata biberon a invatat.
Noi acum suntem in faza in care au inceput sa vina musafirii, asa ca avem zilele programate pentru fiecare.
In legatura cu congelarea laptelui matern, a incercat vreuna din voi? Si in ce recipiente?
Gini
diarux spune:
salutare
azi am umblat fleaura sa ne cautam mocheta sic un dulapior pentru bebe care sa incapa in garsonica noastra. n-am avut noroc. asa ca...
VIO pai atunci succes la bagajel! ca de acum te apuci si tu de el.
TUCHI123 sper ca ai gasit ce cautai. din pacate nu am auzit pe nimeni cu asa ceva. da e obligatoiu sa iti iei tu? adika nu e suficient sa fie monitorizat de bebe?ca nu inteleg.
GABRIELAma bucur ca mai dau idei de astea...culinare.

OANA
ANNABABYzicea ca pe 15 are ultima garda, dar ca in comncediu efectiv intra de pe 20 sau asa ceva. o intreb pe 4 cand merg la ea.
ce bine ca ai scos-o pe aia mica la plimbare...
CARMENELA,sor'mio, vad ca ai luat in serios asta cu povestile! asteptam altele si mai mishto!!!
Deci pepenash la orizont. sa vedem ce se poate face
.
Ruxandra
36+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 4 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
diarux spune:
2 pepenashi!
da cred ca maine apar poezicile. sa nu ma grabesc si sa iasa vreo trasnaie.
decat ca maine mai pe seara ca mergem la un gratar.si acum ma duc sa pregatesc toate cele desi e tare tarziu si imi pica ochii in gura.
sa nu ma dati disparuta!
deci maine 2 poezii restante.Felicitari mamicilor de pepnashi!
ma bucur si pentru CAMY si DARIUS.ii asteptam acasa.
pupici si noapte buna!
Ruxandra
36+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 4 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
SunSmile spune:
Pica felicitari pt Sebi! Sa fiti sanatosi si papaciosi!
Carisma iubita, felicitari pt minunea Sara! E somnolenta si de la icter, da. Dar eu stiu ca asa mici nu au voie sa stea atata nemancati, asa ca poate incerci s-o trezesti sa-i dai putin laptic. E cam mult sa stea pana dimineata, totusi. Tin pumnii sa va descurcati bine!
Gini bravoooo. Frumoasa mea draga, ce luptatoare e ea! Eu stiu ca recipientele de la Avent sunt bune pt congelat lapticul. Si mai erau pungute, dar eu am cautat in farmaciile de langa mine pt Bujo, si n-am gasit. Ma bucur ca ai laptic, tare tare!
Adina cum e cu chilli-ul?
Mina multumim de vesti. Pai ar fi asa: ceai granule de la Hipp, galactogil granule se dizolva in apa si galafor pastile. Cu astea ar putea sa se ajute bine!
Pup, seara faina!
------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
ina C spune:
tot pentru alaptat: ceai de chimen si NUTRINATAL pastilute.
Are cineva bebe cu bubite pe corp?Cred ca e piodermita.
O seara buna!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C
39+
Caprioara spune:
Carissma, Pica, sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi!
Carissma, eu zic sa o trezesti si sa-i dai sa pape, macar la 4-5 ore.
Gini, felicitari pentru lunitza, si la multe inainte!
Locca,
. O sa iesim noi si impreuna, dar io sper sa ies si pana atunci
. Sau daca iesi cu Mateiul tau pana sa nasti, ne putem sincroniza sa ne vedem in parc la Regina Maria.
Mina, multumim de vestile bune despre Camy si bb Darius,
.
Tecky, bine ati revenit.
Fetele, nu va speriati mama ca la mine a fost a doua nastere mai grea. Asta a fost cazul meu, dar statisticile spune ca in general e mai usoara a doua, mei
. Probabil la mine fu prea usoara prima, si zise DD sa simta si je mai bine cum e sa nasti, cu ocazia asta, pentca nu mai am in plan alt cupil si ricsam sa raman cu o impresie gresita despre nastere
.
Ma retrag la culcare. Noapte buna va doresc!
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Povestea nasterii Ilincutzei
poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
SunSmile spune:
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la muuulti ani! Onutzule sa traiesti, sa infloresti, sa ai o nastere usoara si un bebelin sanatos si frumos! Pup fata!

Am vrut io asa sa fiu prima:)
------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
claudia_2803 spune:
Fetelor, cer scuze ca intru peste subiectul vostru dar am vazut ca una din mamici (Carissma) intreba de icter la bebelusi. Si fetele mele au avut, a durat cam 3-4 zile. In timpul asta trebuie sa fie hranita cat mai des, are nevoie de multe lichide. Daca doarme incearca sa o trezesti. Eventual daca nu vrea incearca sa-i schimbi pampersul, poate simte aerul rece si se trezeste ... gasesti tu o metoda. Apoi in timpul zilei aseaz-o cumva sa bata lumina din geam pe ea, dar nu sa o bata soarele (eu o lasam doar in body). Asta e ce m-au sfatuit pe mine asistentele de aici care veneau sa vada bb acasa.
Uite aici am gasit cam aceleasi indicatii:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1020
Gabriela,
Melissa &
Laura