Calendarul gradinarului vesel 5 (de daniela_b)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Medeea76

Am fost azi la o pepiniera mare, am sa cumpar cateva plante (tufe si copaci), preturile sunt foooaaarte bune, in comparatie cu ce am vazut de-a lungul timpului in magazinele de specialitate.

Vad ca esti din Prahova?
Unde este pepiniera?

"Calea de mijloc este calea ZEN"

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgetaR spune:

Mai ce de-ati mai scris in cateva zile!
Gata, am revenit si eu, cel putin teoretic, tocmai ce-am nascut asa ca nu prea se pune problema de facut ceva efectiv prin gradina inca.
Am si eu primii ghiocei!
Si, ati avut dreptate, nu au murit bulbii care rasarisera inainte de ger, au inceput si ei din nou sa creasca.
Medeea, casuta piticilor am facut-o (adica n-am terminat-o nici acum) singuri, eu cu sotul meu dupa o schita imaginata tot de noi. Ce-i drept, noi avem experienta in domeniu dar nu e deloc complicat daca ai putina indemanare si... timp.
A...si sa nu uit, bun venit dragi gradinarese noi!

"In cresterea copiilor, cheltuieste cu ei jumatate din banii pe care ii
cheltuiesti acum si de doua ori mai mult timp." - Autor necunoscut
POZUTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Georgeta, felicitari pentru bebe! Ce de ajutoare o sa ai in gradina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Adriana, vorbesti de casa care-mi straneste mie amintiri frumoase?
Ramona, chiar ca nu stiu cum e mai bine, deocamdata ne-am hotarat la un solar de 4 pe 8 metri si la o gradina mica in fata casei, pana la urma pun ingrasamant din pungi (oare e natural?)
Mamecitta, bine ai venit, vreau si eu sa schimb locul liliacului, astept raspunsul pentru tine.
Simali, Martie, pepiniera este in Prahova, undeva langa Strejnic, are 64 de hectare (e imensa), insa nu au pomi fructiferi, din pacate. Nu cred ca se considera reclama, caci apartine de Ocolul Silvic. Daca vreti, va scriu ce ofera, caci nu sunt chiar atat de multe feluri de copaci si tufe...
Georgeta, felicitari pentru bebe mic! Ce experienta aveti in domeniul constructiilor din lemn? Chiar ma intereseaza, caci imi doresc pergola si podet si casuta si garduturi! Poti sa-mi recomanzi un tamplar sau un fabricant?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna seara la gradinarese!
Felicitari pentru bb Georgeta!
Din cauza vremii asteia cu 10* toata iarna au rasarit ghioceii de pe'acum!Sper sa nu dea vreun ger fara zapada sa degere ca mor!
Medeea unde zici ca e pepiniera aia?

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Medeea, nu stiu cum se vind in Romania. Aici scrie daca e organic, iar daca nu e specificat - sigur nu e.
Valentinag, cred ca rezista ghioceii, nu?
Mi-am cumparat astazi un smochin si seminte organice de rosii, ca tot n-am mai pus rasadurile alea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ramona,sper sa reziste,sunt micuti si cu bobocul in capat,asa de firavi!
Medeea,langa Strejnic unde?Pe langa aerodrom?

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Georgeta, felicitari!
Ce repede a trecut timpul! Parca ieri ne anuntai ca vine bebe nr 3. Si...nu ne faci cunostinta?

Pene colorate... cate putin din toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ramona, mersi, chestia e ca nu stiu daca gasesc copaceii de vanzare in Romania.. Dar macar stiu ce sa caut..

Medeea, iubita, nu e casa aia, si mie mi-e un dor de ea
E vorba de o casuta la munte..(pe langa Oituz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

GeorgetaR, FELICITARI pt. bebelas! Te invidiez sincer si eu imi doresc mult bebe 3, dar... mai astept din mai multe motive.

Medeea, multumesc de .. "indiciu", nu poti sa ne spui mai exact? Pare o pepiniera de soi

Ramona, ce intuitie ai avut cand ai zis de Olympia ca tace si face. V-ati uitat la semnatura ei?? Sunt super incantata, vreau sa-mi fac si eu. E super Olympia!
Pui smochinul in curte sau in ghiveci?

Valentina, de ce te miri? Ghioceii mereu ies primii, chiar inainte de Craciun si infloresc prin ianuarie. Numai astia la stiri arata ca pe o curiozitate, mai fac si ei o stire. Ia uite dom'le, au iesit ghioceii. Ce chestie, dar cand sa iasa, in iunie?

Hai sa va zic ceva... pe 4 februarie, subiectul nostru drag implineste 1 anisor. I-am scris danielei_b sa deschida ea subiectul nou, de aia nu am deschis pana acum alt capitol. Avea niste vesti absolut senzationale, ma asteptam sa intre pe forum, dar vad ca n-a facut-o inca. O mai astepta, ca deja e forfota mare pe-aici.
Pare-se ca a-nceput "campania de primavara"

Mergi la inceput