Calendarul gradinarului vesel 5 (de daniela_b)
Raspunsuri - Pagina 28
Ramona J spune:
Martie, m-ai facut curioasa cu vestile alea!
Olympia, ce fain e blogul!
Smochinul il pun in curte, cica le merge bine aici. Are un vecin si dintr-un bat de anul trecut am vazut ca a crescut deja tare bine.
Il pun in locul corcodusului de anul trecut. Eu credeam ca i-au venit iepurii de hac, dar fiul meu s-a confesat ca si-a dat peste el cu masina de tuns iarba.
martie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Martie, m-ai facut curioasa cu vestile alea! Lume multa, oameni putini |
Da' sa vezi pe mine ce ma mananca limba sa spun...
Daniela_b, intra si tu pe-aici, pls!! Zi, am voie sa zic?! Ca nu mai pot, mai am putin si zic la toata lumea
Auzi Olympia, are ceva daca zic?
olympia spune:
Martie, fii cuminte . Un picutz de rabdare...
Ma bucur ca va plac penele mele . Un timp o sa mai tot pun poze cu gradina de anul trecut.
Oricum m-am mai racorit cu febra de primavara, ca iar a venit frigul si e un noroi!!!
Pene colorate... cate putin din toate!
valentinag spune:
Nu ma mir martie,doar sunt ingrijorata ca nu e zapada deloc si sper sa nu vina un ger puternic peste ei!Mie nu mi-au inflorit niciodata in ianuarie,intotdeauna spre sfirsitul lui februarie!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
adi2003 spune:
Si eu sunt prin zona si va citesc.
GeorgetaR, felicitari pentru bebe!
Spor la gradinarit!
Album 1 + Album 2
valentinag spune:
Te tin in tensiune fetele astea Ramona
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
olympia spune:
Vestile nu-s despre mine, deci nu eu zic cand si cum...Pana ieri nici nu stiam ca si Martie stie. Stii cum e cu bucuriile, intai le tii un pic doar pt tine...
Pene colorate... cate putin din toate!