Calendarul gradinarului vesel 5 (de daniela_b)
Raspunsuri - Pagina 11
blackpanterro spune:
Fetele ce fac cu daliile iarna? Le bag in casa? Muscatele stiu ca trebuie bagate dar dalia?
Ramona, cu trifoiul violet ce fac? Il bag in casa sau il las afara? Am citit pe net ca rezista la frig dar o rezista si la frigul nemtesc? :)
Eu l-as lasa afara ca doar trifoiul e ca o buruiana dar eu stiu...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Ramona J spune:
Aici trifoiul moare si invie din nou primavara. Daliile cred ca se scot din pamint pe unde e mai rece. Eu le las acolo si vad ca au rasarit si anul asta.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
blackpanterro spune:
Nu cred ca a nins vreodata pe ele nu? Nici pe aici nu a prea nins si cand a nins a durat putin, mai mult e ger.
martie spune:
A aparut pantera! Eu zic 100% sa scoti bulbii de dalii, eu nu am avut timp intr-un an sa le scot si s-au dus pe apa sambetei. Deci la clima din Bucuresti au mierlit-o.
De trifoi chiar nu stiu, dar macar un trifoi sa-l iei in casa sa fii sigura ca o sa ai pt. la anul.
valentinag spune:
Adriana,daca e ger,neaparat scosi bulbii de dalie!Noi ii punem intr-un sac de hartie si ii tinem in beci pana primavara!
Bine ai revenit!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
olympia spune:
Merge!!! Am vazut o emisiune aseara si am intrat in extaz! Plimbati-va si voi, chiar si doar virtual, prin gradinile de-acolo...
blackpanterro spune:
Multumesc fetelor
Am sa le bag in casa casa nu le rup,sunt mari acum, mai ales ca mai au flori.Trifoiul il las afara, imi incerc norocul, daca rezista bine daca nu la anul pun alte flori in ghivece.
As vrea sa transplantez si hortensia dar nu pot sa il gasesc pe sot liber deloc iar eu nu pot face groapa in pamant, nu reusesc sa bag lopata in pamant nici macar un cm.
Ramona J spune:
Aia am vrut sa zic, nu-i bai ca ninge, gerul e problema. Aici nu ingheata pamintul.
Ma duc sa vad filmuletul.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
blackpanterro spune:
Wow ce gradini acolo!! Foarte frumos dar si scump de facut banuiesc.
Aici iti sadeste firma 10 brazi si pune niste iarba si te costa 800 de euro.De aia noi am facut totul singuri, am iesit mult mult mai ieftin.