Si Mihaita,are nevoie de voi!
Raspunsuri - Pagina 14
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionica Mihaela, Te susutinem si noi de aici din germania cu ceva banuti ,am sa-ti trimi lunar daca voi putea. Azi am trimis o suma simbolica prin paypal ,sper sa se adune cat mai mult ! Sophia 2ani 06.09.06 26.03.09 Sarah http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy |
ionica,chiar acum am primit email pri care am fost anuntata de depunerea ta!iti multumesc din suflet!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
ionica spune:
Ma bucur ca a mers,am deschis cont paypal azi special pentru Mihaita, el este prima mea tranzactie!
Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
kariguld spune:
citat din mesajul lui ionica Ma bucur ca a mers,am deschis cont paypal azi special pentru Mihaita, el este prima mea tranzactie! Sophia 2ani 06.09.06 26.03.09 Sarah http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy |
stiam eu ca esti un inger!
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
mihaela77O spune:
mihaita,da semne de oboseala,insa mai avem putin si luam vacanta...nu mai are chef de lectii,e pus numai pe sotii,ieri de exemplu a tinut-o intr-un ras toata ziua si avea chef de joaca!
cand se termina orele,iese din camera,direct la raftul cu incaltaminte,sa-si ia sandalele sa plece!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
M&M spune:
citat din mesajul lui mihaela77O mihaita,da semne de oboseala,insa mai avem putin si luam vacanta...nu mai are chef de lectii,e pus numai pe sotii,ieri de exemplu a tinut-o intr-un ras toata ziua si avea chef de joaca! cand se termina orele,iese din camera,direct la raftul cu incaltaminte,sa-si ia sandalele sa plece! cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M BAZARUL LUI MIHAITA |
minunate vesti!! Sa o tina in continuare asa Mihaita!!!
Mamica de poznas
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
kariguld spune:
agent007, ce mi-ai facut? m-ai pus in capul listei??
normal soro ca-si ia sandalele si vrea la plimbare!! si eu as vrea la mare! ma bucur mult de progresele facute!
Bazar pt Mihaita
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
mihaela77O spune:
dupa cum va ziceam,mihaita nu prea mai are chef de lectii,simte ca se apropie vacanta...ei bine,vineri dupa amiaza,chiar nu se putea lucra cu el,asa ca am hotarat sa iesim pe plaja,asa ca va invit,sa vedeti ce face mihaita,cand n-are chef de terapie...
kari,ti-ai castigat locul acela!
cristina_26 iti multumim ca esti alturi de noi!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kariguld spune:
citat din mesajul lui mihaela77O kari,ti-ai castigat locul acela! |
da??? n-am facut nimik deosebit! am vazut pozele si filmuletele...vreau si eu la mare!!!!
Bazar pt Mihaita
M&M spune:
neata!!!
AM vazut si eu pozele si filmuletele cu MIhaita balacindu-se in piscina...
Mihaela,
Mamica de poznas
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
Irinusha spune:
Mihaela, am trimis si eu acum prin paypal ceva banuti ptr. Mihaita si Alex! Nu-s multi, dar vin din suflet!
Sanatate multa!
Io cu Cristian -fiul meu preferat - & Amélie -fiica mea preferata
---------------------------------------------
www.inimacopiilor.ro - de la INIMA ta, la INIMILE lor!
www.watch-out.eu