Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 14
miki_baby spune:
Gugu, e demential Luca!!
Noi am luat scaunul de masina in avion si nu am platit loc. Am intrebat daca este mai liber avionul sa putem luat si scaunul si au spus ca da. Noi avem un carut de calatorie pe care se atasaza scaunul. Cu carutul am mers pana la usa avionului si la coborare l-am luat de pe banda pe care vin bagajele sau de la scara, depinde cum e avionul.
Saara s-a simtit bine tot timpul in avion. Si noi am zburat de 6 ori pana acum. Sa-i dai sa suga doar la aterizare si la decolare sau suzeta.
Miki
de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
miki_baby spune:
quote:
citat din mesajul lui gugushtiuc
MIKI ce tare e faza cu colega ta soferita!!!
GUGUde LUCA 19.12.2007
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze noi LUCA! Ce mare am crescut!
Gugu e colega Laurei , nu a mea:))
Miki
de
Saara Maria 7.01.2008Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
ginnette spune:
Micsunea, iesi la o plimbarica cu dulcea Amandine; sper ca ti-ai mai revenit 
Gugu, Luca arata fantastic!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
Lala_D spune:
Poze proaspete de azi ![]()
http://good-times.webshots.com/album/564769236YJTCFT
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
stoisor spune:
ceau zuze,sunt asa de obosita si de suparata in acelasi timp.....o prietena buna de a mea a pierdut sarcina ieri si sunt ffff demoralizata,avea 16 sapt si inca nu stie din ce cauza,aseara a internat-o si azi dim a chiuretat-o ,nici nu va pot spune ce stare tampita am,noi ieri sarbatoream 3 ani de casatorie dar nu am mai putut serba nimik pt ca vestea a cazut ca un trasnet pe capul meu ...mi-am primit totusi bucheteul de mireasa,pe care tati il comanda in fiecare an.....va pup
ma bag sa citesc restanta,revin
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
irinouka spune:
quote:
citat din mesajul lui Lala_D
Poze proaspete de azi
http://good-times.webshots.com/album/564769236YJTCFT
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ce smecherel pletos ai acolo, dragu' de el!
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
irinouka spune:
quote:
citat din mesajul lui stoisor
ceau zuze,sunt asa de obosita si de suparata in acelasi timp.....o prietena buna de a mea a pierdut sarcina ieri si sunt ffff demoralizata,avea 16 sapt si inca nu stie din ce cauza,aseara a internat-o si azi dim a chiuretat-o ,nici nu va pot spune ce stare tampita am,noi ieri sarbatoream 3 ani de casatorie dar nu am mai putut serba nimik pt ca vestea a cazut ca un trasnet pe capul meu ...mi-am primit totusi bucheteul de mireasa,pe care tati il comanda in fiecare an.....va pup
ma bag sa citesc restanta,revinSara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
imi pare rau pentru prietena ta si pt ca n-a fost sa fie. imi dau seama ce demoralizata trebuie sa fii, dar ea va avea acum nevoie de ajutorul tau si tre' sa te mobilizezi.
felicitari insa pt sotul atent si dragut. gestul cu buchetul este extrem de frumos. la cat mai multi ani impreuna! a aveti parte numai de bucurii si impliniri! mi-ai facut sa pic un pic in melancolie...pe 29 iulie s-au implinit 3 ani de cand ne-am casatorit si noi. parca a fost ieri...
pup
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
virgo spune:
quote:
citat din mesajul lui miki_babyquote:
citat din mesajul lui gugushtiuc
MIKI ce tare e faza cu colega ta soferita!!!
GUGUde LUCA 19.12.2007
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
Gugu e colega Laurei , nu a mea:))
Mikide
Saara Maria 7.01.2008
Miki
Miki , ti-am dat PM, l-ai primit ?
Mami de Matei Cazimir
gugushtiuc spune:
LALA D am vazut pozele proaspete
, tare dragalas e si ce pleata are, un adevarat "latin lover".
Multumim pt aprecierile la adresa VIITORULUI PRESEDINTE. Dupa cum s-a promis, toata lumea primeste cate un pup: muaaaaaaaah....
Deci asa e cu avionul.
GUGU
de LUCA 19.12.2007
Ellenuta spune:
zuzulici
succes!!!!!! a papat bitzi fara sa zica pas 100 ml de piure de legume!!! am pus morcov, cartof, 2 feliute mici de albitura si o pastaie de fasole plus piept pui. i-a placut, se pare.
poate pana acum era super obosita si nu avea chef de legume sau ce sa inteleg?? azi a dormit in parc de la 11.20 pana la 13.50 .. si a venit odihnita acasa si a papat legumele!!
Doamne ajuta!
stoisor imi pare rau pentru prietena ta, un gand bun de la mine pentru ea
!!
la multi ani inainte sanatosi tie si sotiorului tau drag!!
micsunea draguta melodia!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE