Puiuti de Randunici 2008! (69)
Raspunsuri - Pagina 18
remaliss spune:
Blanka,sanatate multa lui Eric!Suntemalaturi de tine!
Gudinde, multumesc pt aprecierea mesajului meu scris de dimineata.

Valentina, noi maine facem 4 luni si avem aproape 8 kg! Doar nu ne vom infometa bebeii?Da, sunt putin peste greutatea care ar trebui, dar trebuie atentie mai ales la zahar.Eu ii dau ceai si pun foarte putin zahar...
Alina, o mamica fericita!!
POZICI AICI: http://picasaweb.google.ro/alina.remus.laslau/RebecaIulia
VALENTINA C spune:
Azi In Pipera la permise la-m vazut pe Dichiseanu cu fii-sa! Bai, la 75 de ani, arata super mosul!!!
Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/photo/2214937490103382524qjrXha
VioletaH spune:
Cristina Clujeanca, da, ceva in genul "turceste" sta Sean in sling. Tu de care ai? Din ala cusut peste tot sau cu inele cum am eu? ca la asta cu inele e mai usor de ajustat marginea aia unde stau picioarele, adica o largesti sa aiba loc sa stea turceste. Asta imi place la inele alea, ca partea dinspre corpul meu o fac mai stransa, ca sa-i tina fundul si partea unde are picioarele o largesc. Nu stiu daca m-am facut inteleasa. Oricum, nu-l tin mult in sling si alternez cu un front carrier, asta prin casa, ca afara nu-i chip sa stea in brate, il plimb doar in carut.
Vio, mamic fericit
de bebe Sean Adam (16 martie 2008)MIRACOLUL DIN VIATA MEA
VALENTINA C spune:
Luny, si MAtei a zis saptamana trecuta, cand era suparat, de 2 ori "ma-ma". Am uitat sa ma laud
. Bine ca mi-ai adus tu aminte...Bineinteles ca stiu ca nu si-a dat seama, dar eu ma umflu in pene , nu? Apropo, cica daca bebe zice prima data "mama", mai vrea o surioara, daca zice "tata", mai vrea un fratior. Stiati asta?![]()
Remaliss, ai dreptate, dar dr mea zice ca mananca prea mult si prea des la 2 ore, de-asta plangea saptamana trecuta. Si mi-a sugerat sa-i maresc intervalul de masa la 2 ore jumate- 3. Si asta ziceam mai devreme, vad ca merge...Normal ca daca plange de foame, nu-l tin nemancat, ca nu-s nebuna...Si oricum , copilul alaptat exlusiv la san nu e obez ( am citit pe undeva chestia asta).
Valentina si MAtei (10.04.2008)
VALENTINA C spune:
Cine ii trece pe Matei si pe Bianca (Pucca) la cupluri celebre? Gata, s-au luat!

Valentina si Matei (10.04.2008)
VioletaH spune:
Nicoleta, nu stiu daca ti-a raspuns cineva. Da, e posibil ca Matei sa aiba o preferinta pentru alaptatul culcat. Nu cred ca il intereseaza camera, casa, ci pozitia, eu cred ca il poti lua linistit la mare. Sa stii ca si Sean are preferinta asta cand e ora lui de somn in timpul zilei. Daca te deranjeaza tare, incearca sa-i oferi sanul in alte pozitii dar treptat si nu cand ii este foarte foame. In general cand copilul este infometat nu vrea nimic nou, vrea ceea ce stie. Este valabil si pentru introducerea solidelor. E mult mai usor sa-i dai sa incerce un aliment nou cand nu este disperat de foame, ca el atunci nu vrea decat lapte ca el cu asta e obisnuit si nu are rabdare de altceva.
Vio, mamic fericit
de bebe Sean Adam (16 martie 2008)MIRACOLUL DIN VIATA MEA
Simo27 spune:
Tuchi,hai mai ,ca nu pun
pe tine!uite ,iti dau un
!Spor la invatat-super Sebaceul cum infuleca
Gudinde,legat de obiceiurile bisericesti sa stii ca ele sunt f simple si concrete,le complica oamenii prin traditiile lor,pe care preotii nu ar trebui sa le accepte...asa ca,de multe ori Oamenii impun preotiilor ce sa faca !si problema e ca nu toti preotii au taria sa zica NU!de aici vin toate babismele si complicatiile legate de Biserica...
Blanka,multa sanatate lui Eric
Cuscra,cum mai esti????????
Luny,condoleante

si eu uit sa -i dau Vigantolul![]()
de dimineata am uitat sa o zic ca am vazut si pozele cu Nicol
la mare
Valentina,al meu avea la 3 luni vreo 8 kg....maine il pun pe cantar
sa vedem cat a mai pus pe el!Ca sa nu va zic ca ,matusa de la Bucuresti i-a adus niste hainute minunate dar MICI...pt 5-6 luni,si nu incap pe el,il strang rau!am incercat sa ii dau un tricou si a inceput sa urle...Nasol.....
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
Beyyy,si eu am uitat sa ma laud
cu Barosanelul,care atunci cand plange zice Ma.....MA!!!Mama mi-a zis ca o cheama pe sora-sa
...Si DA,Valentina stiam ca daca bebe zice prima oara tata urmeaza un baiat,iar daca zice mama,vine fetita!din proprie experienta va zic,David a zis TATA
..si uite-l pe Samuel!Acum e drept ca,de ceva timp eu ii tot zic:mama,mama,mama![]()
![]()
!poate de data asta imi iese!![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Nicoleta spune:
Vio, esti o draguta. Ma apuca disperarea, azi a fost tot o fuga dupa alaptat... am tot incercat, mi-e ca l-am si stresat... A supt putin in masina de dimineata din brate... apoi in parc i-am dat cand dormea inca tot din brate putin... dar acum pe seara 30 de minute m-am chinuit sa il linistesc, ba vroia, ba nu vroia sa suga, a tras de 2 ori si din brate apoi plans... de jos sugea putin si apoi plangea, ca era cred obosit... din sanul drept ii curgea cred prea repede si nu mai vroia... era hamesit si nu mai stiam ce sa-i fac, asa ca l-am linistit si aproape a adormit in brate, l-am asezat lana mine in pat si a supt linistit din sanul din care aproape tasneste... De ce face asa? Pana acum accepta sanul stang la somn indiferent cat de obosit era, ma apuca de un deget, tragea din el, apoi adormit il mutam la dreptul... Acum vrea intai sa adoarmaaproape si apoi sa inceapa suptul. ce ma fac atunci cand se vor rari episoade le de somn?? Sunt vlaguita...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
clauclau spune:
Gata treburile pe ziua de azi!
Am tinut-o pe saraca Rebi treaza pana la 22, deja de la 21.20 nu prea mai coopera, incepuse sa maraie bine, asa ca am bagat-o repede la baita si la 21.45 era deja biberonata. Saraca, s-a culcat apoi in maxim 1 minut..., dar sa vad cat o tine!!!!
Plec si eu la culcus, va urez nopti usoare fara frichineli si cu multe ore de somn!
Vorbim dimi la cafeluta!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!