Puiuti de Randunici 2008! (69)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Si eu uit Vigantolul...ba ii dau o zi, ba uit...vad ca de 2 zile i l-am dat , sper sa ma tin de el...

Blankar, ii tin si eu pumnii tizului mic! ma gandesc cat de greu va e...o sa fie bine!

Si Stefan a adormit la 8 iar, dar acum il trezim la baita si la papa...am fugit.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Da, Roxana, e ok sa pui putin laptic, ca sa nu ramana picaturile pe lingurita si sa-i dai putin din cauza asta. Eu i le picur direct in gurita.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

remaliss,
Superbe poze si pt postarea de dimineata.

Naty,
Era tot cuvertura mov care a avut de suferit de pe urma morcovului?

Tuchi,
E un haios Sebaceul cum papa. Imi pare rau ca-l doare piciorusul.
Si ... burta pe carte. Nu la propriu.

Luny,
Inca o data condoleante. Despre parerea mea ... cred ca o sti, caci eu mi-am tot spus punctul de vedere legat de obiceiurile bisericesti la botez. Nu difera cele legate de parastase, inmormantari etc.

numeioana,
Unde esti?

Roxana,
Cum te mai simti?

blankar,
Sanatate lui Eric!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

In primul rand: Bubule, daca mai faci papanasi si nu-mi arunci si mie unul, moooor!!!!Mi-ai facut o pofta ieri.......
Hai sa va spun, ca am experimentat ( din nefericire) doua chestii: aseara a mancat prea mult si a vomitat cu jet muuult lapte; m-am cam speriat , fiindca niciodata n-a facut asa. Nu i-am mai dat sa manance dupa , dar nu stiam cum sa-l adorm, ca el adoarme la tzatza...pana la urma l-am pus in patul lui, s-a fatait putin, s-a intors pe burta si adormit...
A doua chestie am experimentat-o azi. am fost in Pipera la permise. A facut ravagii printre femeile de acolo..... Dar de la 3 pana la 8 nu a putut dormi. Si a urlat...si l-am leganat...l-am pus in balansoar,i-am dat sa manance, iar in brate, l-am dus afara..nimic..nu putea sa adoarma. Mi-era o mila de el, ca vedeam cum se chinuie...Sotul zice ca l-au deochiat...eu nu prea stiu daca sa cred sau nu in deochiatul asta.. Pe la 8 i-am facut masaj, baie, si i-am bagat tzatza in gura..A adormit saracul in 5 minute...Si acum doarme nemiscat de atunci...

Valentina si MAtei ( 10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564685118ziwxeA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Blankar,
Cat am fost la mare am uitat vigantolul acasa si n-am alergat sa cumpar unul de la bulgari! Asa ca am facut pauza vreo 2 saptamani!( ca am uitat sa-l iau si la soacra-mea!)
Ideea e ca ieri mi-a zis dr sa ii dau mai mult, ca fontanela e un pic cam mare!
Si alta boacana...eram convinsa ca e decalotat complet, cand colo dr imi arata ca nu e! acuma la cucul lui de 1cm zau daca mi-am dat seama ca nu arata ca a lu' tac-so!
M-am facut de rusine!
A, cand am intrat in cabinet a bagat Sebul o voma pe rochia mea, piersica mancata cu 3 ore in urma, de s-a uitat dr la mine si m-a intrebat jenata daca chiar nu vreau sa- dau tratament!
Alta rusine, si n-am de unde sa fac rost de motilium suspensie, si totusi numai varsa chiar asa de des si nici nu urla....OF!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Luny, hai ca poate nu va duceti siguri in Grecia...
Roxana, e mortala Amira in fustita aia crem...
Tuchi, ce baloteaza Seb!!!!
Naty, welcome back si bravo pt masuratori!
Ursuleatza, cand am vazut filmuletul, am avut impresia ca e Matei al meu! Exact asa face si el intoarcerile!!
Pucca, salutari Biencutei de la MAtei!
Stela, azi am experimentat si eu nesomnul timp de 5 ore si nu mi-a placut deloc! Inteleg cum esti tu cu nervii dupa aproape o saptamana...
Ariel, ai intrat dar nu ne-ai spus cat ai mai slabit..sau ai spus? Sau vrei sa ne spui cand ajungi la greutatea dorita? La mine cantarul nu se misca de la 65 ( adica 10 in plus), dar nici nu fac nici un efort sa arate mai putin).
Mimo, si eu sunt nascuta tot pe 9 august!!!

La noi azi e a treia zi de "dieta": adica mancam la 3 ore. Si vad ca merge..il amagesc cu suzi ultimul sfert de ora...dar merge...Mai e vreun bebe care la 3 luni jumate a avut 8 kg? Ca mie asa grasan mi se pare!!!

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Valentina, Seb are la 6 luni 7500g, asa ca ....

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

A, azi noapte a dormit numai pe burta!!! Eu il pun pe spate si se intoarce imediat. Daca doar a atipit, se trezeste imediat si incepe sa planga..dar asta doar ziua..

Valentina si Matei(10.04.2008)

Mergi la inceput

Hai, ca azi am emisiune!!!

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

blanka eu nu am inceput diversificarea si mai stau, dar Matei e alaptat exclusiv, la voi e alta situatie..vezi ce spune pediatrul..
gudinde
mai nou, Mufa cand se vaita, zice 'maaaamaaaamaamaaa' ff repede! aproape cred ca va spune mama curand!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput